Přejít na obsah

par-pa

Členové_50
  • Příspěvky

    264
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    MIDO, Omega, Cortébert

Návštěvy profilu

1 449 zobrazení profilu

par-pa's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Když to tady tak čtu tak jsem asi divnej. Vypadla mi plomba a normálně se na svojí zubařku těším. Bohužel volnej termín až začátkem května, to mě štve. Umrtvení jen na trhání, na vrtání nikdy. Marně se snažím vzpomenout jak to bylo při čištění kanálků, jestli s nebo bez. Ale určitě to nebolelo, to bych si pamatoval.
  2. Nechci ti brát iluze ale u Innogy je to stejný. Přes deset let u nich a až když jsem dal výpověď tak dali 30% slevu. Musíme se přizpůsobit situaci, body za věrnost se nedávaj.
  3. Toulky přírodou, abych tak řekl. V neděli jsem běhal po obchodech a nic se mi tam nelíbilo. Tyhle jsem měl delší dobu v merku, tak jsem překonal odpor k nákupu bot přes internet a koupil svoje první boty bez vyzkoušení.
  4. Tak přesně ty jsem si v týdnu objednal. Dnes první tři kilometry a naprostá spokojenost.
  5. Teď mi volala nějaká huhla z ČEZu a nabízela slevu 2000 když se k nim vrátím. Teda alespoň myslím, bylo jí fakt blbě rozumět. V prosinci volala podle hlasu nějaká otrávená paní kterou o hrozně bavilo a přemlouvala mě ať neodcházím. To je na tom ČEZ tak špatně že nemá na pořádný lidi který maj příjemnej hlas a uměj artikulovat, když mají někoho přemlouvat po telefonu?
  6. To mi povídej, já se do toho zamotal úplně stejně. Teď mi Innogy i EON tvrdí že mi dodávají plyn. O 14 dnech nikdo nic neříkal.
  7. Tak hodně štěstí, já posílal EONu konkurenční nabídku co jsem dostal už ve čtvrtek a zatím se neozvali. Zítra zase budou volat z Innogy a přemlouvat mě ať zůstanu.
  8. Takže platíš strop a jsi spokojenej. Mě to teda vadilo tak jsem po 15 letech odešel.
  9. Přecházím k EONu od Innogy a ČEZu. Čekal jsem že budou nějaký telefonáty a nabídky a nic. ČEZ po třech týdnech nebyl schopný potvrdit ani výpověď smlouvy. Škoda že jsem to nezačal řešit dřív...
  10. Berte chápu tvoje naštvání ale nesouhlasím s tvým závěrem že 82 procent členů Chronomagu se zachovalo jako banda nevychovaných dementů. Takto to vypadá že je to tu samý nevychovaný dement, přitom je to 82% jen z toho nepatrného zlomku členů kteří nezvládli přečíst statusy a správné vlákno. Ti co četli a nenapsali dotaz ti tam spadli taky.
  11. Mě dnes pošta příjemně překvapila. Ve čtvrtek jsem nakupoval na ebay, po poledni podáno v Madridu a dneska ráno obálka ve schránce. Je vidět že to jde.
  12. @Allfred obrázek je link do eshopu, stačí kliknout
  13. Šest dní, to mi nedělej. Čekám balík z Japonska, píšou doručování v pátek tak jsem celej natěšenej. Zatím mam přidělený tracking ale prodejce to ještě nepředal
×
×
  • Vytvořit...