Přejít na obsah

KatkaB

Členové_50
  • Příspěvky

    782
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele KatkaB

  1. Wenger? Wenger Sea Force, jsou označené jako dámské, ale dámského je na nich jenom velikost (36mm). Jsou do 200 m, jen ta cena je krapet vyšší asi. https://www.helveti.cz/wenger-sea-force-010621111
  2. Tak tyhle bych nosila jak vzteklá:) Gratuluju (dámě k hodinkám, vám k prckovi a tobě k výběru) !
  3. Trochu jsem u toho zvracela. Jak rusové vidí západ a Ukrajinu. https://www.facebook.com/mamucz/videos/1647538745621415 "Sdílím, než to smažou". Z Youtubu už to totiž bylo staženo kvůli autorským právům . Jedná se o rozhovor z ruské televize, podle poznámek autora jsou účastníky kremelští propagandisti Jevstafjev, Kedmi, Simonjaková, Šachnazarov, Michejev, Solovjov. A poslankyně EP za Estonsko Yana TOOM (FAKT NECHÁPU, CO TAM ŽENSKÁ Z EVROPSKÉHO PARLAMENTU DĚLÁ, ASI MI NĚCO UŠLO). prý to běželo v ruské televizi naposledny někdy v lednu 2022.
  4. Jestli znáš alespoň měsíc, můžeš zkusit něco jako "Zlato, jak oslavíme výročí?" anebo zavolej na matriku.
  5. Jasně, to je v pořádku. Jenom že mě tak napadlo, že např. vévodkyni Kate jsem nikdy neviděla s jinými hodinkami než Cartier. Takže asi není hodinkový fanda, ale tyhle nosí. Možná je to památka od někoho a možná je to tím, že to jsou hodinky napůl šperk. Cartier je luxusní značka a myslím, že ji znají i nehodinkové uživatelky. Ale jak píšou kolegové nahoře - od narození do osmnácti je to dlouhá doba.
  6. Orient FUA07003W. K dostání (snad) na tovys.cz nebo hodinky-365.cz. Jinak existují i pánské varianty s velikostí 38 mm nebo varianty se zlatým pouzdrem, se stříbrným pouzdrem a černým ciferníkem. https://www.hodinky-365.cz/orient-classic-quartz-fua07003w-x1185539 Pak ještě u Japonců mě napadá Seiko SWR034P https://www.helveti.cz/seiko-swr034p1 nebo u Citizen Eco-Drive EM0506-77A https://www.helveti.cz/citizen-eco-drive-ladies-em0506-77a Obojí má taky varianty se stříbrným pouzdrem a modrým ciferníkem, ale to pro Tebe bude asi mimo diskusi. Asi by se daly doporučit ještě nějaké další hodinky. Tissot carson např. nebo Tissot Everytime. A Boccia Titanium nebo Bering z těch levnějších.
  7. Ahoj, vidím, že už je rozhodnuto (v pořádku), ale kdybys přeci jenom o tom někdy přemýšlel, tak bych doporučila ke zvážení Cartier.
  8. Aha, myslíš ty starší z této stránky, tak to samozřejmě nemůžu rozporovat. Já myslela ty ze současnosti.
  9. Ty Fialovy mají jenom jednu korunku.
  10. Chtěla jsem právě taky doporučit Bambina. Je tady na ně i celé vlákno https://forum.chronomag.cz/topic/80348-orient-bambino-informace-modely-zkušenosti/ a připadá mi, že si se mezi nimi dá dost vybrat.
  11. A co přesně by se ti tak vzhledově líbilo?
  12. Nemá metr, tak tu bezpečnou vzdálenost odměřuje holí?
  13. Ahoj, měla bych takový dotaz, jak hodnotíte značku Kineo?
  14. Orient Monarch - ty jsou natahovací. Jinak rozměry 40 mm, vodotěstnost 50 m a poměrně dost retro design. V Helveti mají se zlatým pouzdrem za 9600,- Kč: https://www.helveti.cz/orient-monarch-fdd03001w ale jinak jsou i varianty se stříbrným pouzdrem nebo černým ciferníkem.
  15. Pane kolego, já bohužel nevím, stáhla jsem tu fotku z internetu...
  16. Už jsem to sem do některého vlákna někomu dávala, stříbrný-skoro bílý ciferník u Seiko SRPD97, hodilo by se? Ty hodinky mají 38 mm a vypadá to, že leštěná je jenom menší část tahu.
  17. Jj, chápu. Už jsem viděla tolik krásných ideálních hodinek, u kterých jsem neskousla velikost... Ale bráchovi evidentně seděj.
  18. To je hezký:) A pořád ti připadají spíš malý (na tvojí ruku)?
  19. Orient Star Heritage Gothic podruhé:)
  20. Jinak... Seiko SRPD41 už tady proběhlo? Velikost 42 mm https://www.helveti.cz/seiko-srpd41j1 ale asi nebudou tak sportovní, jak bys potřeboval.
  21. Prosím Tě, a jak jsou velký ty Festiny, který brácha nosí? Totiž mě napadá jedna věc, Tobě třeba Tissot PRX s velikostí 40 mm připadají poněkud malý, ale lidi, kteří nejsou chronomagoři, jsou zvyklí nosit klidně i menší hodinky. Tedy jak kdo. Čili pro Tebe jsou ty Tissoty malý, ale pro bráchu třeba ne, jemu by možná vyhovovaly. Což by se možná dalo odhadnout podle těch Festin.
×
×
  • Vytvořit...