Přejít na obsah

90210

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

512 zobrazení profilu

90210's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem to objednala. Děkuju moc za všechny rady, u stromečku očekávám výkřiky nadšení. Vystěžejkovač vzhledem k rozpočtu odkládám na nejbližší narozeniny. Ještěže to piano doma už mají (viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59061-jak%C3%BD-z%C3%A1kladn%C3%AD-n%C3%A1%C5%99ad%C3%AD-pro-dom%C3%A1c%C3%ADho-kutila/page-3/) :-D
  2. Jéje, to vlákno mám projité tam i zpátky, ale většina těch odkazů mi nefunguje :-/
  3. Jojo, nějaká ta pinzeta by se doma našla. A otázka za 100 bodů - kde to všechno nakoupit? Mavex, Swah nebo nějaká kamenná prodejna?
  4. Honzo, díky moc. Napadá tě ještě nějaká nezbytnost? Třeba nějaký držák na hodinky, vystěžejkovač nebo něco dalšího? Nebo to takhle jako základ stačí? Jacobovo kladivo a Herkules zatím ukládám jako plán B.
  5. Ahoj, můžu poprosit o radu pro úplného začátečníka? Chtěla bych tatínkovi koupit nějakou základní sadu nářadí na hodinky PRIM. Příliš se v tom nevyznám, ale po troše samostudia (mj. zdejšího fóra) jsem došla k tomu, že kupovat sady nářadí je blbost a lépe je tedy kupovat jednotlivé kousky. Chtěla bych koupit: 1) Otvírák dýnek - na PRIMky dvoubodový? 2) Nožík na naklapovací dýnka 3) Šroubováčky - od růžového po šedý? A možná úplně hloupě - plochý, křížový nebo oba? 4) Lupa - velikost 3-4? Poradíte prosím, jaké nástroje jsou na PRIMky pro začátečníka nejvhodnější? A případně ještě něco, na co jsem zapomněla a rozhodně by to nemělo chybět? Díky moc za každou radu. M.
×
×
  • Vytvořit...