Přejít na obsah

Dawe Patek

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Dawe Patek

  • Datum narození 31.12.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Patek Philippe, Jaeger-LeCoultre, Rolex, Longines, Frederique Constant, Omega, Tudor, IWC atd. Skoro každá z tradičních značek má nějaký povedený model.

Návštěvy profilu

1 302 zobrazení profilu

Dawe Patek's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ty jsou parádní je v praxi to ADLC opravdu tak odolné?
  2. Zdravím všechny trpící chronobundem stejně jako já, před nějakou dobou mě hodně zaujaly Santosy a byl jsem dost překvapený, že přestože je několik členů vlastní a občas jsou na prodej, tak neexistuje vlákno pro Cartier jako značku. Tak jsem se po dohodě s Robertem rozhodl vlákno založit a rovnou prosím majitele a bývalé majitele Santosů a Cartierů o nějaké postřehy proč je koupit a proč ne a zda je medium dobrá nebo moc malá varianta a zda jsou lepší ocelové nebo two-tone. Díky
  3. Ok s Panerai a Wardy to je fair point, tak přesouvám Cartier do Swiss made. Tak tam prosím hoďte ty příspěvky, ať to rozhýbeme, tady to zavírám.
  4. Díky, musím říct, že poslední dobu beru menší a menší hodinky. Teď mám v merku Santosy a rovnou koukám na střední a ne velké. Každopádně předtím jsem hodně nosil LHC 41 a přišly mi akorát, dokud jsem nekoupil ty BB58.
  5. Tyhle Casiooaky mě dostaly. Navíc super hodinky na to jít pít s kamarádama anemít strach o to, že si hodinky někde osekám. Zvažoval jsem i oblíbené digitálky, ale jsem nato moc komzervativní a u hodinek vyžaduju ričičky.
  6. Dolcevity, elegantní, pěkně sedí, až na tu rezervu chodu, která je ale za tu cenu pochopitelná, jsou to super hodinky.
  7. BB58, moje prvni 39 hodinky (do te doby vzdy 41 nebo 43) a strasne me prekvapilo, jak skvele sedi.
  8. Protoze jsou French made :)
  9. Zdravím všechny trpící chronobundem stejně jako já, před nějakou dobou mě hodně zaujaly Santosy a byl jsem dost překvapený, že přestože je několik členů vlastní a občas jsou na prodej, tak neexistuje vlákno pro Cartier jako značku. Tak jsem se po dohodě s Robertem rozhodl vlákno založit a rovnou prosím majitele a bývalé majitele Santosů o nějaké postřehy proč je koupit a proč ne a zda je medium dobrá nebo moc malá varianta a zda jsou lepší ocelové nebo two-tone. Díky
  10. Ahoj máte někdo model Prim Svatováclavské, ať už s ETA strojkem nebo s inhousem a chtěli byste se podělit o zkušenosti?
  11. Škoda, se mi to nějak divně zobrazilo.
  12. V pohodě, dlouhodobě chci s vyměnit (myšleno prodat a koupit jiné nebo vyměnit s doplatkem) svoje FC Worldtimery buď za JLC nebo IWC a čekám co přijde a pro jistotu si to dopředu oťukávám s kolegy majiteli těchto krásných strojů, aby si na mě kdyžtak vzpomněli.
×
×
  • Vytvořit...