Přejít na obsah

_lip_

Členové_50
  • Příspěvky

    482
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele _lip_

  1. Dneska starou rudou bestii
  2. _lip_

    NIGHTSHOTS

    Noční duchařská seance
  3. Je to sice blbinka, ale ten cifr je krásně plastický. Akorát mě hrozně mrzí, že jsem nechytil tu první černou verzi, tahle modrá je podle mě horší (hlavně méně kontrastní). Ta vodeodolnost je vtipná [emoji3] Tady je detail toho ciferníku a ručiček.
  4. Zrovna odpoledne dorazily, tak jsem ještě navečer nahodil tuto srandu :-D
  5. Mimostředka by byla určitě lepší, to datum je tam těžko čitelné. Taky by mohly být menší a hlavně nižší. Ale takové jsou pak jenom v quartzu a s minerálem. Anebo ty T18 z manufaktury, ale tam je cena už úplně jinde.
  6. Lip T26. Tuhle značku jsem prostě musel pořídit, aspoň se nemusím představovat [emoji3]
  7. Dneska střídačka za divery. Už jsem i vyřešil tu sponu, takže už netlačí :-)
  8. Zatím stále tyto (na střídačku s OS divery). Překvapivě se nosí docela pohodlně.
  9. Díky. Právě že je, oproti těm tvrdým gumám na starších verzích je tohle možná silikon. Je překvapivě hodně pohodlný.
  10. M-Forcy jsou fajn. Dneska přišla temnota :-)
  11. Ty fotky a detaily jsou super. To abych si zase přidal další model na seznam přání... Wardi by ti měli fakt platit za marketing
  12. Vypadají skvěle . Až se zase někdy potkáme, tak bych rád zkusil, jak jsou pohodlné. S PRX jsem měl stejný problém jako ty - byly hrozně nepříjemné na ruce. Jinak pak dej každopádně vědět, až tě omrzí
  13. Jinak co se týče přesnosti, tak ty mecaquartzky super (-0.1s/den), ty automaty jsou už horší (podle pozice -7 až -15s/den). Oba modely mají takový trochu divný chod korunky.
  14. Mám trochu dilema. Více se mi líbí ty automaty, hlavně asi díky cifru, sklu a lunetě. Chodem mi ale více vyhovuje ten mecaquartz. Je vážně škoda, že nedělají takovou kombinaci.
  15. A co něco z té slim řady - RE-HK0001S, RE-HK0003B? Je to 40 mm, jsou tenčí a mají SAR sklo. Pokud ti sedne jejich design. Černé bych případně měl, pokud by tě zaujaly.
  16. Jdeme na návštěvu, dneska tedy přezuto na společenský vánoční model [emoji3] @Lacifer : Jak jsi tedy s nimi spokojený? Můžeš prosím mrknout, jak máš na tom kusu slícované indexy a lunetu?
  17. Tak šťastné a veselé všem :-)
  18. S100. Nevím, proč jsem je tak dlouho opomíjel, jsou skvělé.
  19. Automatů mám už moc, ale ty mecaquartzky jsem chtel zkusit. Lumi je tedy bídná a škoda, že nejsou s klasickou potápěčskou lunetou, ale jinak jsou docela fajn.
  20. Máte někdo nějaký tip na to, kde sehnat kvalitní sponu 18mm? U nás jsem nikde nic nenašel. Díky
  21. To u mě bohužel moc nejde, mám ruku cca. 18 a pak už je zase ta druhá strana moc na boku (a ta se nedá ohnout). Tyhle hodinky mají nějakých 40 v průměru, to by mělo být nositelné na menších rukách. U hodinek za prodejku 1500e bych tedy čekal už něco lepšího, tady mě Orient asi poprvé docela zklamal. U těch revolverů to mají aspoň schované uvnitř.
  22. Ono se to moc posunout nedá. Chtěl bych potkat toho člověka, který to odsouhlasil a řekl jo, tak je to perfektní.
  23. @Lacifer Díky Hodně se mi líbí ten cifr. Akorát mi tedy vadí dvě věci: Luneta není přesně slícovaná s indexy. Co jsem se díval pak na fotky, tak stejný problém mají asi všechny kusy, které jsem viděl. Tohle si u této cenové hladiny mohli pohlídat. A druhý a horší problém mám s tahem, resp. s tou extenzí. Je udělaná tak humpolácky, že hrozně tlačí do ruky a zrovna v dost blbém místě. Strašně mi to vadí. Ideálně bych tu extenzi úplně vyhodil, stejně ji asi nikdy nepoužiji. Ale asi to jednoduše nepůjde s tím, jak je tam zakomponovaná. Díval jsem se, že u těch tvých zelených je asi udělaná stejně? Jak to bylo cítit na ruce?
  24. Tak už mi také dorazil vánoční dárek :-)
  25. @Lacifer Gratuluji, tahle barevná kombinace je z té řady asi nejlepší. Akorát taky musím trochu pohanit tu datumovku - to mohli udělat opravdu lépe. Chtěl jsem se ale zeptat - ten cifr by na těchto měl mít "sunburst" efekt - je to naživo vidět? Původně jsem o těchto také uvažoval, ale nakonec jsem se nechal zlákat jiným modelem
×
×
  • Vytvořit...