Přejít na obsah

j.e.n.i.k.82

Členové_50
  • Příspěvky

    407
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha / Protivín
  • Fanoušek značky
    Omega, Seiko, Vostok, Garmin

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

j.e.n.i.k.82's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

1

Popularita

  1. Ten je jak náš Floki. Taky má nedávno pokousaný nos, ale stejně za tom psem zase půjde se kamarádit. Hodný blb to je
  2. Aeropress. Rychlé, výborné a vcelku uživatelsky přívětivé. Navíc nabízí možnost kreativity a nižší náročnost na kvalitu vstupních surovin.
  3. Nehodinková věc, předán kontakt kolegovi zájemci mimo fórum. Skvělá komunikace, rychlé odeslání, pravdivý popis. Veliká spokojenost s přístupem a celkově s obchodem. Díky!
  4. Tohle bych právě potřeboval. Méně chrápat a lépe se vyspat.
  5. Já mám 178/88. Nic moc, ale neřekl bych, že by to měl být důvod chrápání. V laboratoři jsem byl a naštěstí nemám problém s apnoe, ale i tak bych rád odstranil alespoň část chrápání (přítelkyně a dítě to ocení a já se třeba dobře vyspím). Při usínání na zádech mám pocit,že mi "padá" zadní horní patro a začnu chrápat. Dýchám nosem, ale chrápu i se zavřenými ústy a na boku. Pomohla by mi laserová operace patra? Jaké s tím máte zkušenosti? Ideálně Praha
  6. Já nakoupil s platbou předem celou fotovýbavu, věci na kolo, elektroniku za hromadu peněz a i to na mě podvodníci zkoušeli a já je vždycky odhalil a nakonec mě podělá kvůli takové blbosti.
  7. Že jsem naletěl podvodníkovi na netu. Po tolika letech a úspěšných obchodech mě natáhne zm*d o pár stovek. Asi stárnu a blbnu
  8. No jo, jenže kdyby hledáš odpověď na starší problém nebo info o starších hodinkách, tak to za ty tři roky přece neztratilo nic z informačních hodnoty.
  9. @African To proto, že hlava si pořád myslí, že je mladá, ale tělo už má své roky
  10. Tohle se nestalo v 8 km/h, ale spíše v dvojnásobku. Cena za díly asi odpovídá - nárazník, světlo, kapota, blatník, možná dveře a to co je pod nárazníkem (výztuha, podélníky, chladič atd.) + lakování.
  11. Já doporučuju tyhle dva kanály: https://www.youtube.com/@InheritanceMachining https://www.youtube.com/@BlacktailStudio
  12. Tam jsem také byl.. Něco posílám.. Honzo, drž se!
  13. Tak snad hlavně z hygienických důvodů, ne?
  14. Hele, mně docela pomáhá thermolka mast nebo nahřívací dečka a ležet na tvrdé matraci/podložce . Když cítím, že jsem se k zádům nezachoval nejlépe, tak to nahřátí a rovná záda dost pomůže. Tedy až se teď zase trochu rozhýbeš..
  15. No jo, jenže ty nic nevyrobíš, ale zaplacené ve výplatě to máš. Nejde jen o prodeje. To je asi ten problém.
×
×
  • Vytvořit...