Přejít na obsah

j.e.n.i.k.82

Členové_50
  • Příspěvky

    405
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele j.e.n.i.k.82

  1. Nehodinková věc, předán kontakt kolegovi zájemci mimo fórum. Skvělá komunikace, rychlé odeslání, pravdivý popis. Veliká spokojenost s přístupem a celkově s obchodem. Díky!
  2. Tohle bych právě potřeboval. Méně chrápat a lépe se vyspat.
  3. Já mám 178/88. Nic moc, ale neřekl bych, že by to měl být důvod chrápání. V laboratoři jsem byl a naštěstí nemám problém s apnoe, ale i tak bych rád odstranil alespoň část chrápání (přítelkyně a dítě to ocení a já se třeba dobře vyspím). Při usínání na zádech mám pocit,že mi "padá" zadní horní patro a začnu chrápat. Dýchám nosem, ale chrápu i se zavřenými ústy a na boku. Pomohla by mi laserová operace patra? Jaké s tím máte zkušenosti? Ideálně Praha
  4. Já nakoupil s platbou předem celou fotovýbavu, věci na kolo, elektroniku za hromadu peněz a i to na mě podvodníci zkoušeli a já je vždycky odhalil a nakonec mě podělá kvůli takové blbosti.
  5. Že jsem naletěl podvodníkovi na netu. Po tolika letech a úspěšných obchodech mě natáhne zm*d o pár stovek. Asi stárnu a blbnu
  6. Ahoj, poptávám 2-3 ks AirTagů od Apple. Pokud máte nevyužité, rád užiju. Děkuji
  7. No jo, jenže kdyby hledáš odpověď na starší problém nebo info o starších hodinkách, tak to za ty tři roky přece neztratilo nic z informačních hodnoty.
  8. @African To proto, že hlava si pořád myslí, že je mladá, ale tělo už má své roky
  9. Tohle se nestalo v 8 km/h, ale spíše v dvojnásobku. Cena za díly asi odpovídá - nárazník, světlo, kapota, blatník, možná dveře a to co je pod nárazníkem (výztuha, podélníky, chladič atd.) + lakování.
  10. Já doporučuju tyhle dva kanály: https://www.youtube.com/@InheritanceMachining https://www.youtube.com/@BlacktailStudio
  11. Tam jsem také byl.. Něco posílám.. Honzo, drž se!
  12. Tak snad hlavně z hygienických důvodů, ne?
  13. Hele, mně docela pomáhá thermolka mast nebo nahřívací dečka a ležet na tvrdé matraci/podložce . Když cítím, že jsem se k zádům nezachoval nejlépe, tak to nahřátí a rovná záda dost pomůže. Tedy až se teď zase trochu rozhýbeš..
  14. No jo, jenže ty nic nevyrobíš, ale zaplacené ve výplatě to máš. Nejde jen o prodeje. To je asi ten problém.
  15. @AmerickejTo je tam vedle Kápla, že jo? Tam jsem byl loni v listopadu a normálně jsem šel s autem a šlapal technikovi na brzdu. Pak měl nějaké připomínky ke sportovnímu podvozku a větším kolům, ale vše je podle pravidel.
  16. @Bert Nemusels hned tak útočně. Jistě máš lepší vhled do fungování ICC než já, nicméně různé signály vysílá kdekdo. Jen nemám pocit, že by si z toho Putler něco dělal. Proto můj povzdech o plácnutí do vody. Takže to neber nijak osobně, ani ofenzivně, ale mne zpráva o vydání zatykače tolik nepotěšila, protože jsem spíše skeptický k síle tohoto signálu. Budu ale rád, když se budu mýlit.
  17. 1. Proč to trvalo tak dlouho? 2. Kdo tam pro něj pojede? Je to jen plácnutí do vody.
  18. Sice už včera, ale stejně.. Prosím o rezervaci nicku J.e.n.i.k.23 pro nový přírůstek do rodiny Zatím 2370 g a 47 cm.
  19. Vážně nevím, cos s tou skleničkou dělal. Já jsem zvyklý po použití kartáček opláchnout a osušit a problém s čistotou skleničky jsem nikdy neměl. Naopak si myslím, že zrovna ta sklenička je super doplněk, kterému se vyrovná asi jen magnetická nabíječka od Braunu.
  20. Ahoj, má někdo náhodou cestu Karlovy Vary - Praha? Děkuji.
  21. Děkuji za tipy. Počkám, až se tu objeví něco v bazaru a zkusím. Ještě dvě otázky - stačí 64 GB úložiště u základního 12 mini pro nějaké běžné použití? A jak je to s baterií u použitého telefonu - bývají v nabídce i s cca 80% - jak dlouho reálně vydrží?
  22. Ahoj vespolek, už léta jsem Androiďák, ale čím dál častěji si říkám, že bych zkusil iPhone. Primárně asi proto, že mi nové verze Androidu nic nového nepřináší a doba, kdy jsem zkoušel různé FW a ladil si systém podle sebe, už je pryč. Otázka tedy zní, kde začít, resp. co si koupit, abych měl co nejlepší Apple zážitek za co nejnižší cenu? SE asi ne kvůli malému displeji, ale jinak nevím, kam se vrtnout. Předem děkuji za tip.
×
×
  • Vytvořit...