Přejít na obsah

elis

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

elis's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Přesně tak: Značky Armády ČR mají pouze číselné značky: oddělená trojčíslí a čtyřčíslí
  2. Ten Golfík je 50k nad rozpočet, co umí udělat dealer u takhle specifického auta za slevu?
  3. Děkuji objednat se dá jen přes VW? Nikde jsem je neviděl, že by je měl dealer. Oproti hyundai tedy vidím i výhodu, držení ceny, protože na té i30N bych měl super cenu.
  4. Zdravím, pánové, přemýšlím o 2. autu do rodiny. Aktuálně octavia combi 2TDi, narostá spokojenost, jen pokukuji po něčem novém. Dostal jsem vynadáno, že se koukám po samých velkých autech, když mám toho combíka, tak ať si koupím něco menšího a sportovnějšího. Sám nejsem žádný profi řidič, ale rozhodně bych nerad nějaký ufňukaný motor. Nájezd kolem 20k/rok, rozpočet kolem 800-900. Starších aut se celkem bojím, můj vrchol je výměna kola a žárovky u staršího auta. Koukal jsem na i30N x i30 fastback N - mám možnost mít super cenu u hyundai x mazda. Očekávám tedy mx 5, ale zde je druhý problém, asi budeme za chvilku 3. Mohu poprosit místní o radu, kam se pokukovat? Nějaký vw? Děkuji
  5. Ahoj, ohledně Severního Kypru, létá se jak na tureckou, tak na řeckou část. Problém je v tom, že turecká část není EU uznávána jako samostatný stát, proto se musí letět přes Turecko, kde budete v letadle čekat (tuším 40min). Vždy je lepší letět do řecké části a pak přeprava busem. Já letěl naštěstí do řecké části a bylo to super. Pohostinnost, vše čisté, ochotný personál. Dokonce jsme vyzkoušeli i nemocnici, která byla na neuvěřitelné úrovni, přibližně 2 roky stará a turisty berou přednostně.
  6. Nene, fakt passat, ostatně Barth ho tam má taky v nabídce, pravda. Asi bych od tebe potřeboval doporučit.
  7. Ahoj, co říkáte na ten nový 1,5 TSi motor do passatu? Bral bych to na leasing, kdy je u této motorizace super cena, tudíž mi je celkem jedno, jestli vydrží 3 nebo 10 let. Spíše mi jde o to, jestli je to dostatečné, asi by se hodily zkušenosti z Karoqu nebo Kodiaka Díky
  8. zkus toto: http://www.olfincarshop.cz/model.html?id=473&typ=osobni&znacka=volkswagen
  9. Zdravím, na začátku září jedeme na svatební cestu do Kambodži a Vietnamu - jižní část. Jedeme na téměř 3 týdny a poslední týden máme relativně volné - nějaké tipy na ne úplně známá místa (ta hlavní máme během prvních 2 týdnů). Děkuji
  10. Ze začátku se mi na skle udělalo pár škrábanců, tak jsem se pak na ochranné sklo apod. vykašlal a musím přiznat, že od té doby tam nic nepřibilo. Nárazů už pár také bylo, ale většinou to odnesl jen ten kov po hranách .
  11. Tak s tímhle mohu naprosto souhlasit. Jak jsem psal, mám doma tu původní neglobal verzi a tu global teď objednával synovcovi. Díval jsem se, že tam je těch rozdílů více, já mám 10 jádro a global je 8 jádro, ale nemyslím si, že tu bude znát .
  12. Mám tuhle verzi: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-note-4-3gb-64gb/specifikace/#sectionv je to 5,5". Já chtěl něco většího na čem se dá jít i na internet, má to celkem úzký rámeček a v mé relativně větší ruce je v pohodě.
  13. Já mám to xiaomi (ne global verzi) od listopadu přibližně a šlape pořád skvěle. Už jsem to někde psal - jen hodně klouže, čímž se zvyšuje riziko pádu, pokud tedy nebude v nějakém obalu.
  14. Mám ho od konce října 2016. Přijde mi stále svižný a není důvod měnit. Je to můj první telefon od Xi a musím říct, že na mě působí daleko lépe než ostatní levnější značky. Co mi na tom telefonu od první chvíle vadilo je to, že při manipulaci hodně klouže i při položení sjede téměř z každé drobné nerovnosti.
  15. Pardon, nejde mi vložit fotografie. http://www.imgup.cz/image/LBwJ Včera cesta na jednání do Elton hodinářská.
×
×
  • Vytvořit...