Přejít na obsah

(eco)Driver

Členové_50
  • Příspěvky

    82
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Sinn, Omega

Návštěvy profilu

5 661 zobrazení profilu

(eco)Driver's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Zdravím. Prodávám airbagovou vestu na moto Alpinestars Tech-Air® 5. Vesta je ve stavu nové. Krátce ji používala přítelkyně, když s motorkama začínala. Představoval bych si 8000,-. Nová na heurece stojí aktuálně 15490,-. Pošta v ceně nebo osobka v Plzni a okolí. Díky za prostor.
  2. Pequignet Royal 300. Je to nějaká francouzská manufaktura. Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
  3. Rychlý a bezproblémový obchod. Díky
  4. (eco)Driver

    SINN 903

    Šroubovací není, ale volná určitě taky není. Určitě se samovolně neotáčí, jestli si obáváš tohohle. Prostě tak akorát. [emoji6] Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
  5. Ty 105 s kombinovanou obousměrnou lunetou se mi fakt líbí. Kdyby tak ještě chtěli udělat nodate verzi.
  6. Jestli to mají být automaty, tak bych doporučil Zelos Mako. Přítelkyně je má a nosí je každý den. Jen bude asi problém je sehnat.
  7. Já mám doma Zelos Mako v3, které jsem pořídil (nové) za 370 USD a podle mě je to perfektní poměr cena/výkon. Dost mě proto udivuje, že se najednou chtějí orientovat na trh 10 000 USD a výš. Nemyslím si, že nějaký spokojený uživatel jejich současných modelů za lidové ceny si najednou půjde koupit kousek za tuhle cenu.
  8. Singapurský microbrand Zelos, který je známý spíše jako výrobce levnějších sportovních hodinek a diverů, se chystá do světa za necelý týden vypustit nový kousek. Mezi svými modely má značka zatím hodinky se strojky od výrobců ETA, Sellita, Seiko a Miyota. Zde ale sáhli po strojku ze švýcarské manufaktury La Joux-Perret, který se se pyšní funkcí Flying Tourbillon a skeletonizací. Další zajímavostí jsou různé materiály použité na výrobu pouzdra, kde krom titanu najdeme i Timascus (titan zpracovaný ve stylu damascénské oceli). Hodinky budou nabízeny v limitované sérii čítající jen pár kousků s cenou začínající na 10 900 USD. Viz https://zeloswatches.com/collections/mirage-tourbillon
  9. Říkat tomu titanová verze mi přijde trochu přehnané. Jsem si celkem jistý, že jde o referenci 210.92.44.20.01.001. Pouzdro, vložka lunety a spona jsou z keramiky. Z titanu jsou korunky, dýnko a a luneta.
  10. Crash Landing on You Korejský James Bond se prohání na paraglidu, přičemž je na světě první pilot, který dokáže couvat a přitom ještě vůbec nedržet řízení. :-D Nicméně na ruce má parádní Omega Seamaster 300m v keramice. :-)
  11. Moc pěkný wristshot. To jsou i moje grailwatch, ale zatím se bojím té keramiky. Jsou nádherné.
  12. (eco)Driver

    GA-2100-1A1ER

    Díky za fotky těch žlutých. Přemýšlím, že je koupím přítelkyni. Zkoušela si mojí stealth variantu a na ruce jí seděly hezky. A ta žlutá je fakt cool.
  13. Sinn 556 na british racing green natu.
×
×
  • Vytvořit...