Přejít na obsah

RocketRaccoon

Členové
  • Příspěvky

    41
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli RocketRaccoon

  • Datum narození 13.5.1991

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

RocketRaccoon's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dnes Cinema City na na Smichove kolem desate vecer a keramiky Rolex Daytona s bilym cifernikem u jednoho z divaku. Nekdo mistni?
  2. Dneska uplne hody.. protistrana na schuzce Breitling Chronomat, pak Cafe Cafe a AP Diver a nejake skeletony od Hublot, nejspis Big Bang Unico. Na Vaclavskem namesti pak dvojice a oba UN, jeden Maxi Marine chronometer na modrem kaucuku a dalsi na tahu. Nestacil jsem kroutit hlavou. ))
  3. Co zkusit neco od Tudoru? Black bay steel/gold.. Modre Pelagos..
  4. Ty modre se mi libi z fotek zatim nejvice. Musim zajit vyzkouset. Meli i nove SD43?
  5. Dnes Oris Divers 65 na hnedem remenu na prazske naplavce.. Snad poprve jsem je videl na nekom zive. Sluselo jim to na tom slunku!
  6. Sam jsem surfar a podporuju napad Bellse vsemi deseti. G-Shock na prkno a nejake potapky v automatu, napr. Seiko SKX007 na plaz a jine klidnejsi aktivity.
  7. @wizard-ov Myslel jsem neco na zpusob DeepSea.. Cerna luneta a modry dial.
  8. A jeste jeden postreh z Bangkoku.. Prislo mi, ze tam nosi G-Shocky snad uplne vsichni. A cim vetsi, tim lepsi! ))
  9. Vcera v Karlovych Varech muzeum motylu na vyhlidce Diana pekne Rolex Explorer a nejake starsi Tag Heuer potapky.
  10. Datejust 41 s modrym cifrem... Nadhera. Pak by me zajimalo srovnani modrych 41 vs. Datejust II. Ale spis se priklanim ke 41.. trochu jiny tvar, novy strojek. No uvidime. A Seadweller za me taky dobry. Suby mi na ruce vzdy pripadaly moc male a DeepSea naopak strasne robustni ve vsech ohledech, az moc. Tohle by mohl byt skvely pocin, ani ten kyklop mi tam nevadi, i kdyz chapu, ze priznivce historie muze namichnout.
  11. Ze vsech novinek u me zatim vede BB s ocelovou lunetou a datumovkou. Uvidime jak budou pusobit nazivo. Chrono celkove nic moc. BB 36 vs. 41 pro me jednoznacne 36.. Tajne jsem doufal, ze bude nejaky update Pelagosu, treba s GMT nebo jenom s modrym dialem.. nebo nejaka uplna novinka. Snad priste.
  12. Zdravim, mam dotaz ohledne pripadne platby dph a clo pro balik z Taiwanu. Celkova cena vcetne postovneho je 1100 USD a posila to soukroma osoba, nikoli obchod. Jake jsou moznosti pro co mozna nejvyhodnejsi odeslani? Prodejce je ochoten napsat jakoukoliv sumu. Predem moc diky!
  13. Vcera jsem tam byl a uz nejsou. A prodavac me zacal ujistovat, ze jeste ani nebyly. Tak nevim. ))
×
×
  • Vytvořit...