Přejít na obsah

Dawydov

Členové
  • Příspěvky

    28
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    v mámě měst

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dawydov's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dawydov

    Vintage seiko

    Neudržel jsem se a včera zakoupil tyhle Helmety. Byly na dost nevzhlednym čínskym tahu. Tak jsem nelenil a utíkal do Koscomu, kde jsem pořídil řemen, jako vystřiženej z 70kovýho filmu. Docela jim sluší ne?
  2. Všechno klouzlo jako po másle :-) Chválím.
  3. Také chválím! Obchod proběhl bez jakýchkoli problémů.
  4. Hodinky samozřejmě přišly.
  5. 100% pozitivní zkušenost. Vše proběhlo jak bylo dohodnuto. Hodinky přišli z SK do CZ rychle a vypadají lépe než jsem čekal:-)
  6. Přesně tak. Jestli se někdy podaří vylovit moje Fortisky ze dna jezera, budou mít takovej příběh, že je nikdy neprodám. Už tohle léto jsem s nima nějak srostl. Až se zbytek mýho hodinkovýho šuplíku třásl strachy, že se nepodívá na světlo světa. A to se jedná o hodnotnější kusy.
  7. Přesně tak. Forum gentlemanů. Já jsem vždy věřil v lidskou dobrotu ....
  8. Díky za nabídku. Ale klidně si to vyzkoušejte že nerezový hodinky za 316l oceli nemagnetujou.
  9. Jsou to sice starý Fortisky ale nerezový uz jsou. Kampak na ně s magnetem....
  10. Ahoj přátelé, tak došlo i na mě. Jen si to představte: Dovolená v Rakousku. Slunce svítí, modrá obloha, bez mráčku. Poslední výlet k jezeru, na cestě domů. Času není moc. Tak rychle do plavek. První dva skoky jsou standardní šipky, pak přidám něco pro obecenstvo (Kufrjaksviňa). Vynořím se a pohled na neopálené, tak nechutně prázdné zápěsťí mě vyděsí. To nemůže být pravda. Moje staré, dobré Fortisky tam zůstaly Neztratil jsem hlavu a protože jsem měl v autě brýle a šnorchl, začal jsem hledat. Asi po dvou hodinách jsem byl odvolán rodinou. Někdo se o mě bál, někdo chtěl být do 11:00 doma. Vyzývám Vás tedy. Je-li mezi Vámi nějaký statečný potápěč, který se v oblasti právě nachází, nebo se tam chystá, podívejte se mi po nich. Poctivému nálezci nabízím 3000,-Kč. Nepoctivého, nechť usouží jeho vlastní svědomí. Místo ztráty je jezero Ödensee v Rakousku. Z Prahy je to 381km. Apeluji zvlášť na jihočechy, kterým se takový dobrodružný výlet dokonce může vyplatit. https://mapy.cz/zakladni?planovani-trasy&x=13.9499196&y=48.0434424&z=9&rc=9hChxxXvtO9fQEoxL3Nv&rs=muni&rs=osms&ri=3468&ri=20444125&mrp=%7B%22c%22%3A1%2C%22tt%22%3A1%7D&mrp=%7B%22c%22%3A1%2C%22tt%22%3A1%7D&rt=&rt= Hodinky jsou v hloubce max. 4m ve vzálenosti max. 4m od mola. Viditelnost tam je okolo 3m. To všechno vypadá jako hračka. Největší problém pro mě byla, kromě nedostatku času, poměrně nízká teplota, která se na hladině pohybovala okolo příjemných 18°C, ale v 1m už to bylo kolem10°C (měřeno kamarádovými Sunty). Když jsem se pro něco, co mi připomnělo moje krasavice, potopil do 3m, šly na mě mrákoty. Teď je tam několik dní poměrně teplo , podmínky mohou být o něco lepší. Doporučuji neoprén.
  11. Díky moc. Čas už mám. Jdu na měsíc, rok a den.
  12. Švára se někde dostal k těmto G-Shockům. Chce po mě abych mu je nastavil. (....že se prý vyznám v hodinkách). Jsou to ale první elektrický hodinky, který mám v ruce, a proto jsem z nich spíš jelen. Zatím jsem zjistil pouze to, že baterka v nich je, protože když mačkám čudlíky, ručky jezdí sem a tam. Poraďte mi prosím jen, jak se nastaví čas, se zbytkem se snad popere sám. Díky.
×
×
  • Vytvořit...