Přejít na obsah

Solverino

Členové_50
  • Příspěvky

    104
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Středočeský kraj
  • Fanoušek značky
    Breitling, Omega, Sinn, Seiko

Solverino's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Pokud bych se mohl zeptat na stejné hodinky (jen asi starší model) a servis v Praze? Koho by jste doporučili? Mám je ještě necelý rok v záruce a nechal bych je na záruku prohlédnout - občas se na ruce zastaví... děkuji za tip. S Omegama jsem chodil k Dušákovi, ale Breitlingy jsem ještě neměl a neopravoval. Hezký večer všem.
  2. Díky za odpověď - ještě bych se zeptal, popisovali jste tady jakési problémy s lunetou u Stargejtů - o co přesně šlo? Abych si event. nenaběhl. Pořád koukám po Seikách a nevím co koupit. Strašně se mě líběj SRP043, maj výbornou čitelnost za dne i v šeru, ale zase vypadaj trochu lacinějc. Stargate se mi taky moc líběji, ale bpojím se čitelnosti za šera bez čísel, jen těch značek.
  3. Ahoj, Stargejty se mi moc líběj, můžu se zeptat jak jsou na tom s přesností chodu? Měl jsem chvíli SRPy se strojkem 4R15 a byl jsem z přesnosti velmi mile překvapen. Strojek ve Stargejtech neznám, zajímala by mě jeho přesnost. Mohu se zeptat kolik stálo to safírové sklíčko? Díky. Solv.
  4. Solverino

    Seiko Divers - fotky

    Kdyby měl někdo volný SRPy, nejlépe na gumě, sem s nima! Beru! Jsou krááásný!
  5. Tak to jsem rád, že "těch co nechápou" je víc Nechtěl jsem se k tomu vracet, ale vzpoměl jsem si na ty chytráčky tady a jejich rady o pouze originálu a nic jinýho tam nesmím mít... byl jsem totiž v Omeze na servisu u Dušáka, tak jsem si nechal poradit přímo u odborníků a představte si - podle výrobního čísla a modelu hodinek NENÍ ŽÁDNÁ OFICIÁLNÍ A ORIGINÁLNÍ ALTERNATIVA K OCELOVÉMU TAHU!!! Pán v servisu mě důrazně varoval před nákupem gumových tahů k jiným modelům, prej na to přesně nepasujou a musí se to různě řezat. Prý tam chodí hodně často různí "odbornící" co si za dlouhej peníz někde koupili "originální gumu" která neexistuje a Omega jí na tyhle hodinky nenabízí. Potom mi nabídl jestli nechci moc hezký pásky od Hirsche - málem jsem se rozesmál - prej je na Omegy i jiný hodinky běžně dávaj. Pán nechápal proč se směju, ale v duchu jsem viděl ty "odbrníky" jak jim v servisu přiřezávaj ty zaručený originály za +10.000,-Kč kus!
  6. žadám o smazání celého profilu, v nastavení jsem tuto možnost nikde nenašel. děkuji. Sol.
  7. neodolam odpovedet jeste na tohle = to cos napsal jsem nikdy netvrdil, to sis vycucal kdoví odkud, napsal jsem že ...origo a neorigo kola dělá stejná firma ze stejnýho hliníku, liší se jenom plastovým kolečkem uprostřed s různýma znakama automobilek... o BBS a Alessio nikdo nepsal. Na mysli jsem to mel jako priklad, kdy napr. jedna japonska firma vyrabi kola s ruznym designem v ruznych dirach pro automobilky Toyota, Lexus, Mazda a dalsi - ale to je jedno... s technologem nejses daleko od pravdy. no, vidim ze trollu je tu opravdu dost, uzijte si to! jeste tu nekdo napsal, ze prej to tu budu mit tezky s ofenzivnim postojem - nechapu co je ofenzivniho na tom nechavat si nadavat do kokotu? No uzijte si to tady, nemam zajem se dal bavit, chtel jsem poradit kde koupit, ale koukam ze je tu par dobrejch lidi co poradi a pak par idiotů, ktery ostatni jenom sproste urazi a nadavaj ostatnim. Nazdar!
  8. Děkuji všem diskutujícím, kteří mě označili za "kokota" udivuje mě, že to prožívají tak emotivně, opravdu jsem to nečekal... vážně! Jinak bych chtěl říct, že jsem překvapený, že se někteří tak strašně hádají, nadávají mi a jsou hrozně vytočený. Proč? Očekával jsem pár tipů, kde koupit pěkný řemínky, nic víc. Netušil jsem, jaký je zločin zastávat názor, že za řemínek z gumy který se mi ani nelíbí nejsem ochotem vypláznout 10.000,- a hledám nějakou alternativu. On může bejt moc hezkej třeba i řemínek od Hirshe, jak jste mi dali tip. A cenu do cca 2.000,- považuju za optimální. Takže jestli bych mohl poprosit, tak bez emocí. Každý máme právo na svůj názor a není nutno být kvůli osobnímu postoji sprostý a urážet ostatní. A jestli něčemu nevěřím, tak doufám že nebudu kvůli tomu upálen. Jinak k mejm Omegám, měl jsem i jiný hodinky, ale chtěl jsem si udělat radost a měl jsem zbytečný peníze, koupil jsem si je a byl jsem celkem spokojenej. Dneska už z nich tak nadšenej nejsem a klidně bych je vyměnil i za nějaký jiný, přijdou mi totiž malý. Nechce se mi ale (zatím) podstupovat anabázi s prodejem. No uvidíme.
  9. origo a neorigo kola dělá stejná firma ze stejnýho hliníku, liší se jenom plastovým kolečkem uprostřed s různýma znakama automobilek
  10. Tak jsem koukal na ofrei.com a gumovej pásek cca 230 USD + spona cca 320 USD = dohromady 560 USD (cca 11.000,- bez P&P) to je celkem bomba No offence!
  11. No nevím, ale pokud se ti něco nelíbí tak to nečti ne? nechtěl bych tě mít na svědomí... Jaký výlevy máš na mysli? Jako, že se nepokakám z "originálu"? Nebo že nevěřím, že valná většina výrobců si nechá jednoduchý věci vyrábět v Číně, HongKongu a vůbec v Asii za pár babek a pak tady tím někdo "honí vodu"? Mě ty tvoje výlevy taky dost vytáčely Ale co, asi seš ještě mladej a nevybouřenej já už starej a rozumnej, tak mávnu rukou a v pohodě. 100 lidí a 105 názorů normálka
  12. Jinak když projíždím obrázky na webu, docela se mi líbí (narozdíl od současnýho modelu origo gumy k Seamasterům) spíš tvarově tenhleten černej, asi starší model (?) ten vypadá v černý barvě celkem gut... viz obrázky
  13. Ahoj, připojuju fotky "šílenýho"pásku jak by asi vypadal s hodinkama - IMHO to nejni zas až tak strašný... Jinak myslíš Hanáka v Brně? Bohužel tam se nedostanu, jsem ze středočeskýho kraje, tak jedině něco v Praze nebo Severní čechy apod.
  14. Jinak děkuji všem za tipy, obzvláště pak onneymu za super stránky na pásky, ale i ostatním za podnětné nápady, asi bych to jinak uzavřel. Netušil jsem, že to vzbudí takové vášně u některých diskutujících. BTW je celkem zajímavý, že majitelé japonskejch hodinek (Seiko) jsou mnohem klidnější, čím to může bejt?
  15. Ahoj gumo! speciálně pro tebe, fotka jednoho nesporně originál řemínku pro fajnšmekra. Tak o takovouhle "kvalitu" za takový hrachy fakt zájem nemám! Jak se říká, čím víc pruhů, tím víc Adidas! Koupit originál za nataženou cenu není žádnej kumšt. P.S. zároveň se předem omlouvám vlastníkovi fotografie za její použití v tomto vlákně.
×
×
  • Vytvořit...