Přejít na obsah

BobSt.Clare

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Breitling,Doxa

Návštěvy profilu

576 zobrazení profilu

BobSt.Clare's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já dal drahý polovičce k vánocům samopal PPŠ 41 a opravdu plakala štěstím!I když se mě bůhvíproč ptala,kde sou do toho náboje...Ale řek sem jí,lásko nějaký banální zlato,či diamanty koupí každej debil bez špetky fantazie,ale kolik ženskejch myslíš dostalo k vánocům samopal?(Pak už přestala hledat)A navíc,nikdy nevyjde z módy a můžeš ho nosit úplně ke všemu a pořád ti to bude slušet.Má štěstí,že mě má!
  2. Dominik Dán.Vlastně cokoli.Čtivě napsaná série detektivek z Bratislavy od doby lehce předrevoluční,prakticky až po současnost.Uvěřitelný hrdinové i zápletky a žádný fantasmagorie.
  3. Jonas Jonasson Analfabetka která se naučila počítat.Skvělá zábava,neuvěřitelný zvraty a peripetie hlavní hrdinky na pozadí skutečnejch událostí a člověk se jen směje,,vždyť to tak klidně mohlo bejt".Ještě lepší,než stoletý stařík a ten už sám o sobě neměl chybu!
  4. Tak za mě,Srpski film.Zezačátku láčes a pak sem jen čuměl.Snad dva dny...
  5. Pár piv hnedle po noční pěkně nalačno...a svět byl najednou tak krásný místo k životu...než sem teda zjistil,že sem si kapánek splet datum a má drahá polovička není v práci...
  6. Bylo mi potěšením chlape!Opět doufám oboustranná spokojenost A cením si důvěry.(stačí slovo a rukoudání)Klobouk dolů.
  7. Děkuju pánové.Holt zvostanou jak jetel.
  8. Tak zabíječi Pan Morris a Pan Muffin.Gangstaa!!!
  9. Tak jsem doma objevil ultrazvukovou čističku šperků a hodinek(aspoň tak to tam stojí)a zajímalo by mě,jestli tam fakt můžu vrazit hodinky na vyčištění?Ať už quartzový Colty,anebo Chronomaty s B01.Jestli jim to nemůže nějak uškodit.Lenost mi velí šoupnout je tam,neb je to bez práce,ale nerad bych jim ublížil.Honza.
  10. Já Chronomaty a děťátko "holčičí" Colty.Hezkej den.Johnny.
  11. Zdravím podobně postižený a posílám nějakej ten vobrázek.Ty větší jsou moje a ty menší Colty mojeho děťátka neb je stejně drblý.(což mě těší)Tak hezkej den všem.Johnny.
  12. Zdravím podobně postižený a posílám nějakej ten vobrázek.Ty větší jsou moje a ty menší Colty mojeho děťátka neb je stejně drblý.(což mě těší)Tak hezkej den všem.Johnny.
×
×
  • Vytvořit...