Přejít na obsah

Colisa

Členové_50
  • Příspěvky

    184
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Moravskoslezský kraj

Návštěvy profilu

5 839 zobrazení profilu

Colisa's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Cyrdo dík za zlepšení nálady Nic osobního...
  2. Potěšil mě nový espresso automat, to je lahoda, dnes nepůjdu spát
  3. Klobouk dolů pánové, dlouho jsem toto vlákno ignoroval, pálivá chuť mi nic neříkala, před týdnem otevřu vlákno a jsem v tom,,,stejně jako s hodinkama před lety...hned jsem na posezení snědl sklenici zavařených "pálivých" kozích rohů a nic...slabota....koupil jsem si jakýsi chilli sauce....a nic...prostě sladký kečup je ostřejší...pročetl jsem komplet celé vlákno a najednou se mi změnily chutě, a klasické komerční pálivé jídla jsou teď slabota...potřebuju zahřát Asi se u mě probudil Chillibundus Díky za to Gandalfe a spol.
  4. Byl jsem zvyklý na tmavý skin,,šedočerný,,,takže bych byl pro tmavou variantu ve výběru.) teď radši zmizím nebo mi prasknou čočky:)
  5. Moje volba FDJ02003W , měl jsem je v bicolor verzi a byly ůžasné.)
  6. Colisa

    rozobratie rolad

    Pěkné video dik za link...
  7. Colisa

    Orient Day/Night

    na zahranicnich webech jsem nasel cenu 295 dolacu
  8. Colisa

    UNION GLASHUTTE

    Velká datumovka a parádní strojek.... líbí
  9. Colisa

    Orient Day/Night

    Mě se líbí ty obrázky, ale kdyby na cifru nebyly ty šrouby, to nemám rád. Ale dal bych přednost měsíční fázi jako u Ballu.)
  10. Další novinka a to Orient ET0P002B , ET0P002W , ET0P001W , ET0P003W , co na ně říkáte a prosím o ignoraci kontroverzního loga Specifications Mechanical Movement : ORIENT caliber 46B46 Made in Japan Self-winding movement 21 jewels 21600/hour vibrations Date indicator, Day hand, AM/PM disk-shaped indicator (Sun & Moon display) Stainless steel case Sapphire crystal Stainless steel bracelet or genuine leather strap Screw see-through caseback?(Crystal glass) Water resistant to 30m Diameter 41.50mm Thickness 13.29mm
  11. Slint,,muj avatar mluví za vše...moc dobrý výběr
×
×
  • Vytvořit...