Přejít na obsah

Leopold

Členové_50
  • Příspěvky

    110
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Leopold

  • Datum narození 5. listopadu

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Japonské hodinky

Návštěvy profilu

393 zobrazení profilu

Leopold's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Pozorovatel Dúfam že je chutný vzal som ho žene do koláčov .lebo keď nie budem ho musieť vypiť sam a strašne pri tom trpieť
  2. Tak vtom sa úplne zhodneme . Len ja mám ten problém že žiadna elektromotorka sa mi nepáči . Ale skúsiť ju chcem .
  3. Tiež o tom uvažujem . Ale zatiaľ nekupujem . V predajni BMW u nás požičiavajú BMW C 04 . Tak ju v lete na víkend vezmem a uvidím či mi zachuti.
  4. Indian napeniť mlieko je hračka . La pavoni dáva k stroju aj automaticky napenovač ale ten som ešte nepoužil . Aj tá prvá káva je dobrá ale tá druha je dokonala . Prečo je to tak neviem . Len odhadujem že pri príprave prvej sa aj páka nahreje na dokonalú teplotu a tak ďalších 7 čo sa na mojom dajú urobiť hneď za sebou už sú dokonale potom mi dôjde voda v bojleri . Moj La pavoni je europiccola to je ten najmenší .
  5. Ten teplomer tam je len aby som vedel že je hlava dostatočne nahriata .Keď ho zapnem a nahreje sa bojler potom pár krát pokyvem pakov hore dole bez toho aby som vypustil vodu a teplomer mi ukáže že je hlava nahriata . Ale aj tak až druha káva je výborná prvá ide najčastejšie svokre . Stroj je to výborný ,ale chce to kvalitnú a čerstvú kavu .
  6. Už roky používam len La pavoni . Tamper záleží od roku a modelu kavovar používali rôzne veľkosti. Môj má tak ako píše Bert.
  7. Tak je možnosť aj ďalekohľad s stabilizáciou obrazu . Ale čo som ich mal v ruke ani jeden nebol veľkosťou do vrecka.
  8. Ťažko súdiť nemám ho ajfon 15 pro sa chváli s 5 x opticky a až 25x digitálny zoom.
  9. Alebo lepší mobil dnes zvládne priblíženie 10x a má aj stabilizáciu
  10. Mám rôzne ďalekohľady ale najčastejšie používaný je obyčajný malý lidl ďalekohľad 12x32 za pár drobných veľmi veľa muziky . Pre deti ako stvorený .
  11. https://www.youtube.com/watch?v=J7a7EvJNFYk veru je to z filmu
  12. Kolimator je fajn hlavne na strelnicu pri nosení sa špiní , pri čistení musím dávať pozor nech ho nezamastim . A tak nosím hlavne h11 tej nič nevadí .
  13. Aj paralyzer HUSHA TX 10P môže pomôcť
×
×
  • Vytvořit...