Přejít na obsah

Chronopetr

Členové_50
  • Příspěvky

    1 088
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Chronopetr

  1. Já bych určitě volil mezi Glycine Combat Sub a titan Citizen Promaster prezentovaných pár postů výše. Každopádně žádné z hodinek v tomto vlákně nejsou špatné, za mě je to jen win win volba, ať už vezmeš jaké chceš!
  2. Chronopetr

    Zase ta Monstra

    To jsou ty z inzerce? Ten Brushie tam měl dvoje Drakuly. Ale to spíš vypadá, že na ten starší inzerát zapomněl a hodil to tam znovu. Stejně jako zapomněl zamčít ten nový po prodeji hodinek tobě, ne?
  3. Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale pro managera si umím představit tyhle parádní Bally z inzerce.
  4. Na Chrono24 jsou nové z Německa za 45k. Ale nepřemlouvám, jen přispívám do debaty
  5. Rado tu už bylo několikrát zmíněno. Pro sales managera, který nechce s hodinkami vykřikovat do světa, ale pritom chce mít kvalitní hodinky, vkusně je prezentovat a případně dát najevo, že hodinky jsou jeho hobby, jsou dle mého v dané cenovce Rado Holden horse naprostá špička.
  6. Trochu hokus pokus pro oživení. Za mě hezký, ale jako jasně, jejich krevní skupina je kůže.
  7. Děti se s obědem pro tatínka vytáhly!
  8. S tím strojkem Seiko vs Eta...jako asi přesnost a spolehlivost jdou za Etou, ale zase inhouse a 70h rezerva mě třeba oslovují víc. A ještě teda Murph je v českých obchodech cca 5000,- nad uvedený budget...
  9. Neviděl jsem tu Seiko Alpinist. Takže přihazuji tento tip. A pokud by jsi oželel ty číslice, tak Seiko Sharp edged.
  10. Ty černé kvůli tomu kontrastnímu subcifru u mě ne, ale ten zbytek je za mě velmi povedené pokračování legendy Bambino.
  11. Taky turtle! Zuludiver sluší a za chvíli padla!
  12. Chronopetr

    Citizen na ruce...

    Tyhle jsem koupil v době, kdy už mi bylo jasné, že mě to k hodinkám táhne. Ale ještě jsem se uměl přesvědčit, že mechanické jsou nepraktické a nebude to moje cesta.... a stačil jeden nákup Primek z recese na Aukru a bylo vymalováno.
  13. Moc pěkné! Bohužel přes "supermana" to u mě neprojde.
  14. Sem stačí napsat označení kalibru a najde to prakticky všechno: https://calibercorner.com/
  15. Jsou krásný! Za 3200,- by mi ani nevadilo, kdyby něco nebylo původní! Ladí to všechno k sobě, parádní retro kousek!
  16. Nechci poučovat, ale aby jsi nebyl zklamaný... Dle mého neexistuje na Aukru kus, který by za něco stál, a který by místní členové neměli v merku. A když víš, jak systém přihazování funguje, je naivní si myslet, že jsi vyhrál, protože aukce končila ve 4 ráno. Neplatíš to, co přihodíš, ale jako vítěz zaplatíš o kačku víc, než by zaplatil druhý. Tzn. když mi budou hodinky stát za 10k, hodím to tam rovnou na začátek aukce. A pokud budou lidi přihazovat do 8k, budou pořád moje za 8001,- Kč. Neumím si představit, že by nezbastlovaný kousek místní sběratelé nechali na Aukru ležet za 3200, - Kč. Ani Pokémoni nejsou všichni originál a člověk se lehce spálí, tak jednoduché to není.
  17. Dnešní kolednický.
  18. Máš fotku z té zkoušky? Docela bych rád mrknul, jak z tvého pohledu posuzuješ malé hodinky.
  19. Tady ty JLC POLARIS CHRONOGRAPH v Carollinum: https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/jaeger-lecoultre-polaris-chronograph-q9028180
×
×
  • Vytvořit...