Přejít na obsah

Shakur

Členové_50
  • Příspěvky

    97
  • Registrace

Vše od uživatele Shakur

  1. Přes Urban Gentry jsem se dostal k MWC a baví mě ještě o něco více než TGV https://youtube.com/@THEMADWATCHCOLLECTOR + jeho skromný hudební YT channel https://youtube.com/@TheMarthasman1
  2. Jo, dnešní den si o ně říká…
  3. Teď se tu někde nad námi točí další.
  4. U mě jsou více na ruce právě bílé písky...
  5. Jsou fajn, ale na ten originální kožený řemínek jsem si úplně nezvykl. Tak šly na něco tenčího.
  6. A o co jde, oni všichni ukrajinci museli na hranicích odevzdat peníze a teď musí bydlet po tělocvičnách, hasičárnách a ubytováních 2 hvězdy max? Jinak se nám to nezdá? Do Evropy z Ukrajiny utíkají Ukrajinci z různých sociálních vrstev, tak nechápu proč, když na to mají, by museli bydlet v tom postovaném zařízení. A takovými podobnými příběhy začíná to stadium č2, o kterém píše petr_cha výše.
  7. Shakur

    Tissot PRX

    Mám modrou variantu, teď jsem nějakou dobu sledoval sekundovku, zkoušel se dívat z různých úhlů a řekl bych, že 0-25 minuta skáče na indexy a pak mimo. Já to neřeším, hodinky se mi fakt líbí, už dlouho mě žádné dostupné tak nezaujaly a zbavovat se jich nechci. Ale chápu, že pro spoustu lidí je to no go. Edit: jinak já jsem zvyklý od Seika, že na nesedí luneta s armovákem, takže pro mě to je zas změna
  8. Na druhou stranu se mi k nim nedaří nic dohledat. Někde jsem našel forum, kde se odkazovali na katalog se zlatými variantami Casií z roku 84, ale samotný odkaz tam už (asi) po letech nebyl... Číslo hodinek 000603.
  9. Ten odkaz je o W-750. Moje jsou W-35G. O těch tam toho moc není. Ale taková vzácnost to asi zase nebude...
  10. O to více mě nákup těší. Já jsem taky viděl jen tyto, ale v digi vodách jsem jen krátce. Jinak na ebay jsou taky zlaté kalendáře. Do těch ale nejdu. Není to ta ocelová verze a cena mi vzhledem k tomu přijde vysoká. Ale vypadají dobře.
  11. Ukázková komunikace, žádné cavyky kolem, okamžité zaslání peněz. Akorát u přepisování mailové adresy jsem se zapotil. Přemýšlel bych možná o nějaké ortopedické vložce spolu s pravidelným odpočinkem ... Zdravím pod Tatry @Plattfuss!
  12. Shakur

    Zase ta Monstra

    Samozřejmě, že jedničkové... Dvojkové hned tak nebudou, protože jsem objevil v 5etterově digi recenzi kouzelné spojení "Casio Marlin" a už se vezu... V tom jezírku, nad kterým je 5etterův snímek pořízen, to ale vypadá, že se ještě pár oranžových diverů valí.... Však je to taky jejich přirozené prostředí...
  13. Z mého pohledu mají W-250 lepší tvar pouzdra, hmotnost. Mají šroubovací dýnko (takže jsou i vyšší, ale tak akorát), víc se mi líbí potisk sklíčka a tlačítka jsou trochu mohutnější a vystupují víc z pouzdra. U těch W-36 je toho všeho nějak míň a pro mě jsou obyčejnější, zaměnitelnější. Na ruce takové lehké placky. Na druhou stranu, mají hezčí grafiku displeje.
×
×
  • Vytvořit...