Přejít na obsah

Boriscz

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

390 zobrazení profilu

Boriscz's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. K blankytně modré obloze, přispívají k celkové pohodě. Dobrou náladu a hezké počasí všem přeju.
  2. Nepoznal jsem rozdíl, Casio ostatně vždy příkladně synchronizují. Solar také bez problémů, rok v prosklené vitrině, bez přímého sluníčka, jednou za hodinu dvojpip. Ať neplevelim, to je tak vše. Těším se na další krasné fotografie Casio werku.
  3. Těžko říct, bude to případ od případu, jak pružný je korpus hodinek, vůle těsnění, na teplotní roztaznosti oleje. Vícero strojku sem obětovat nechtěl. Čitelnost cifru pod vodou je ale pecka, taková fičura. Někdo ve vláknu o Sinnech psal, že jejich strojky musí každý rok na servis, že se ten olej kazí. Taky mě napadlo, že bych to dal nějakému hodinaři otevřít, výměna baterky, takový prank.
  4. Největší problém je asi změna tlaku a teploty, kapalina je nestlačitelná, ať sem dělal co sem dělal bublinka se časem ukázala. Ty polystyrenové kuličky nejsou od věci. Doporučuji mimo jiné ponořit strojek do malé dózy s olejem a dát do mrazáku. Po vychlazení teprve uzavřít dýnkem ještě v dóze. To byl asi nejúčinnější postup. Polystyrenové kuličky jsem nezkoušel. Takto jsem s nimi fungoval cca rok. Už je nenosím, ale teď sem je dal na ruku.
  5. Taky sem si hrál. K tomu účelu padly starší ručičko digi Wave Ceptor. Použil sem silikonový olej na šití Spirit, Lukosil M50 je na moje gusto ještě moc vazký. Jako pěkné, takový alá Sine tuning. Podsvětlení ciferníku v noci je poté parádní.
  6. Pořád se k té fotečce vracím, to je přece taková nádhera .
  7. Moc hezké sou. Struktura je velmi zajímavá, to bude nakoukaných hodin.
  8. Jj, úplně chápu, jak to vidím, tak se mě podlamujou kolena. Fotečka není moje.
  9. "Jak dlouho poletíme? "
  10. Tak ať je to v barvě OCW-S5000 a nejhorší nástřel.
  11. Mnnno mezi 5 a 6, no, ale jo sedí. Když budu hnida tak nee.
×
×
  • Vytvořit...