Přejít na obsah

xbraj19

Členové_50
  • Příspěvky

    2 649
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ano

Návštěvy profilu

11 315 zobrazení profilu

xbraj19's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

18

Popularita

  1. @Jeronimo za poslední čtyři roky jsem měl Jarošov už několikrat (cca 1-2x za rok) a vždycky byl dobrý.
  2. Včera Jura a dneska Galanka. Moc dobré pití a za úplně směšnou cenu. Zítra bude Šuhaj.
  3. xbraj19

    Panerai servis

    Doporučuju stav hodinek nafotit při předávání a všechno zapsat do předávacího protokolu.
  4. Jestli neletiš se Smartwings, tak by to nemělo být tak strašné
  5. Není náhoda, že se jedna o lety Smrtwings. Ono se sešlo několik věci najednou. Smrtwings mají nepravidelnosti (lítají mimo letový řád), takže naplánované směny na vykládku/nakládku jsou v době příletu/odletu už na jiném letu, nabrat lidi rychle nejde, protože UCL trvá dva měsíce+ vydat ověření spolehlivosti a když už dohodáře nabereš, tak ti nenastoupi na směnu. Navíc přepravce není schopny ani prioritizovat odbaveni letů a dat jasné pokyny handlingu.
  6. O jakých obchodních zákonech prosím tě mluvíš? Na trhu s energiema je normální konkurence, takže máš možnost přejít k někomu menšímu a levnějším. Pokud zavedeš regulaci tam, kde není třeba (jako v tomto případě), tak se ti to ve finále zdraží, protože ti malí zmizí a zůstanou ti velcí, kteří to umí udělat taky, aby cena byla vysoká a zároveň v souladu s regulaci. A co se týká nabídek….moji rodiče v 70 letech si dokážou srovnat nabídku s konkurenční a změnit dodavatele a pokud by to nezvládli tak mají většinou děti, kteří jim pomůžou. A Německo bych rozhodně jako etanol čehokoliv, co se týká energetiky moc neuváděl
  7. @African Prosím tě, můžeš mi vysvětlit, co má náš stát společného s cenou, kterou ti nabídlo Innogy? Mávnutím proutku ses dostal o 25% níž, takže trh funguje jak má, takže nechápu proč si stěžuješ.
  8. Tyhle Lord Quartz jsou super. Nádherné pouzdro, super cifr a parádní tah. Tvar pouzdra mi trochu připomíná novodobé GS quartzové antimagnety.
×
×
  • Vytvořit...