Přejít na obsah

tomesh

Členové
  • Příspěvky

    22
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega, Hora Repugnantis

Návštěvy profilu

503 zobrazení profilu

tomesh's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak Slavia dnes vede na branky 2:1 :-/ Ještě není všem dnům konec
  2. Dnes jsem vytáhl své nové boty Specialized Torch 3.0 na výšlap a potěšilo mě, jak boty sedí a jaký je rozdíl jet na vykvedlaném SPD nebo na nových Look Keo2Max. O víkendu jsem narazil na zajímavou akci, ale nevím do kdy platí. Za 56 euro jsem potkal boty Asics GT 2000 šesté generace v celočerném provedení. Kdyby měl někdo zájem (SZ), o víkendu se tam ještě pojedu podívat. Pro znalé - boty jsou pro pronační běžce.
  3. Souhlas se zálohou, PS2.1 armovacími koužky nedisponuji. Už se těším jak malý kluk. Skvělé zprávy, Strášo!
  4. No to sice ano, ale to bylo jen na strojky (teda pokud mě paměť neklame). Myslím zálohu na zbytek díla. Kupříkladu celková cena včetně strojku bude 15.000 Kč. Zálohu bych stanovil na 50 % předpokládané ceny hotového díla. Tím je neodiskutovatelné rozhodnutí člena limitky se zúčastnit. V případě, že chce "vycouvat" si sám musí najít investora, který za něho naskočí a zaplatí jemu zálohu. Stráša se pouze dozví, že jeden člen limitky se vyměnil za jiného a že si finance mezi sebou srovnali. Finance v limitce zůstanou nezměněné, žádná další práce navrch, žádná změna počtů v limitce. Stráša a subdodavatelé na něco udělají rozpočet, pak se pozmění seznam a některé náklady se nakonec musí rozpočítat mezi menší počet účastníků. Takhle by to bylo čisté. Samozřejmě je to návrh.
  5. Jsem pro zveřejnění původních seznamů, znovupotvrzení všech stávajících, nastoupení nových a hlavně zaplacení zálohy. Tu navrhuju jako nevratnou pro případy, že někdo naskočí a za měsíc změní názor. Takto bychom mohli Strášovi zkrátit nepříjemnou práci se seznamy, potvrzováním, změnám a nakonec vymáháním financí. Samozřejmě tím nikoho přímo neosočuju, jsme přeci forum gentlemanů. Byla by to taková pojistka.
  6. Pánové, pokračuji s vámi v soukromé limitce. Po tom nekonečném čekání budu mít hodinky z první série velmi ceněné hodinářské firmy, která vznikne v roce 2019. Seniore, vše nej k životnímu jubileu!
  7. Strášo, díky za zprávu, i když nezní moc optimisticky. Velmi oceňuji Tvou (a vlastně i naši) trpělivost. Přeji Ti pevné nervy, nevzdávej to! Mohl bych nějak pomoci?
  8. Jako hodinkové embryo se mám ještě hodně co učit. Velký obdiv! Rozpočet nepotřebuji, termíny akceptuji. Děkuji za odvedenou práci a pevné nervy k dotažení LE.
  9. Pánové, krásný nápad, se kterým se rád svezu. Prosím o zařazení do limitky na první volné místo (tzn. na čísle mi nezáleží, protože 14 je už zabraná). Děkuji pěkně!
  10. Klasiku, on svět není jen černý a bílý. Samozřejmě nejsem jelito a uznávám práci, kterou tomu nejen Straspol věnuje. Smekám. Věř tomu, že kdybych jakkoli mohl, pomohl bych. Už jsem takový. A když už jsme u toho, moje letošní nepozornost je způsobena koupí bytu, vyřízením hypotéky, změnou práce, následnýma započatýma vlastnoručníma rekonstrukcema na bytu, na květen plánuju svatbu a už jsme měli dvě celodenní táborové schůzky na letní dětský tábor v červenci. Mohl bych tady psát sáhodlouhé příběhy o tom, co rodiče dětí záslužného udělají pro tábor (zaplatí 3500 na hlavu, zabalí dětem kufry a přivezou je na začátku července na vlak) a jak se na 14 dní zbaví dětí a jak si to ty děti užívají bez starostí. A o platbu za tábor je musíš uhánět, nahánět přihlášky, abys tábor naplnil, účetnictví, táborový příběh, rekvizity, kuchyni, lékaře, oddíláky atd. Holt každý děláme něco. Stačí mi napsat, nepruď, přijď sem jednou za týden a omrkni to, jinak se to zařídit nedá. BTW, dát si notifikaci na toto vlákno by znamenalo cca 390 mailů v poště. Takže opět nula bodů za přehlednost. Velmi se omlouvám za dlouhé psaní, hluboce se ostatním a zvláště Straspolovi omlouvám za pozdní platbu. Vynasnažím se při doplatku celého díla a včasném odběru. Filipínám (don Papa) budu konkurovat jižní moravou (meruňka). Neléčím nervy, ale podlý čtrnáctidenní moribundus.
  11. Zaregistroval jsem, že je třeba zaplatit strojky. Hotovo. Bylo by možné při další platbě zaslat hromadné avízo všem prostřednictvím SZ (něco podobného už manta udělal pro adresy), abych příště nezdržoval? Neokouním tu každý den. Snažil jsem se poslat adresu Straspolovi, zase opět plno.
  12. Napadlo mě, jestli to třeba nesouvisí s tím, že mám jen 10 příspěvků.
  13. Pánové, stále nemohu zaslat Straspolovi kontaktní údaje. Včera a dnes (stejně jako poslední dva měsíce) mi to hlásí, že Straspol nemůže přijímat nové zprávy. Máte nějaký tip, jak se s touto nehodinkovou komplikací vypořádat?
  14. Jo a žena mi vypnula věž, protože je prý ulice, ale pak mi tam Wabiho dá zpět .... Nevadí, zase bude líp.
  15. Wabi, pozdravuj druhého Wabiho a počkej tam na nás. Mezi tím si tam nahoře sežeň pořádnou kytaru a nalaď ji.
×
×
  • Vytvořit...