Přejít na obsah

Dalik

Členové_50
  • Příspěvky

    109
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Dalik

  1. Teda pánové, někteří jste cimprlich, to je hrozné... sem nelezte, když vás to tu uráží...bože
  2. Nechci bejt rejpavej a možná mi i paměť už neslouží, ale - nejsou tohle kódy do DOOMu? Ve vtipu ale předpokládám narážku na hru Wolfenstein, kde byl kód MLI ne?
  3. Camel od Dekangu je nejlepší z tabákových... a střídám to s mentolem.
  4. Tak o přechod na elektronickou podobu diáře jsem se pokoušel přejít několikrát a nikdy jsem to nedotáh :-) kdysi to byly nějaké diáře Casio, pak Psion, nakonec několik PDA. Nad papírový prostě není, operativně je ihned k použití, lépe se v něm vyhledává (listuje), atd. Nakonec jsem ve stadiu, že mám klasický papírový A5 diář, PDA jsem švihnul do šuplíku, jako telefon mám jakýsi jednoduchý SonyEricsson (klasická klávesnice k nezaplacení narozdíl od dotykové) a důležité termínové upomínky jsem se naučil cpát do outlooku, který se mi s tím SE synchronizuje. Vypadá to celé jako krok zpátky, ale nakonec mi to maximálně vyhovuje a funguje to :-)
  5. Tak Ferda bude asi podle Ferdinanda Porsche... Já svému Porschi říkám "koník" a když nejede (teď jsem třeba měnil spodní spojkový válec) tak mu říkám "Fašistický krám"
  6. No tak na dálnici to není, při ostřejší jízdě do zatáček se kroutí, ale na pojíždění po městě a okolí je to bomba a pozornost to budí, zejména při otevírání dveří pomocí DO :-)
  7. U nás v Hranicích se vyrábí tohle, dělá se to pod názvem Pony Street Roadster na podvozku z Berlinga/Partnera, design je od návrháře (ak. sochař), má to homologaci. V tom žlutém sedím přímo já :-) "Dveře" se tomu vyklápí nahoru pomocí dálkového ovladače :-)
  8. No, ony fungují čtyři kluby ale... Asi nejznámější je Porsche Classic club ČR, který sídlí ve Vratislavicích přímo v rodném domě F. Porscheho :-) odkaz je ZDE Pak je Porsche transaxle club, který sdružuje především Porsche se systémem transaxle (tedy motor vpředu, převodovka vzadu), zde jsem aktivní i já odkaz je ZDE Regionální Porsche klub Ostrava má stránky ZDE Tyto tři kluby mají nyní v Kopřivnici sraz. Pak ještě existuje, jak říká jeho paní prezidentka "Jediný a oficiální Porsche klub který má právo používat znak atd.... O tomto Porsche klubu se moc neví, vpodstatě o žádných akcích ani členech nevím, ale zato chvástání že jsou "jediný a oficiální atd..." se najít dá dost. Na stránkách mají vše zaheslované, a vybírají přihlašovací poplatek 4000,- a pak 3000,- ročně za členství. Co za to nabízejí netuším, protože není nikde o ničem ani zmínka. Pokud někdo o něm ví víc, rád se poučím. Největším paradoxem je, že ten jediný a pravý klub má sídlo v Kopřivnici, ale se srazem nemá nic společného
  9. nemusí, může platit hotově. Za komfort si holt připlatí.
  10. Já s tím naprosto souhlasím. Nevím, proč by na nenažranost bank měl doplácet obchodník.
  11. Pánové motoristi a zejména ti s Porschem, o víkendu 17.4. je v Kopřivnici každoroční tuning sraz (účast býva k 10 000 návštěvníků), což by nebylo až tak zajímavé (ten tuning) ale zároveň je to sraz tří českých Porsche klubů s tím, že vozy Porsche budou mít VIP vyhrazené místo k stání, VIP vstup do areálu (kdo přijede do 8.00 tak může předjet celou kolonu a přednostně vjet do areálu), Poršáci budou mít i vyhrazenou hodinu pro jízdu po okruhu atd. atd. Více informací třeba zde: SRAZ Vítáni jsou samozřejmě všichni Porschisti, na klub se neohlížejíc :-) Kdybyste někdo dorazili, tak já tam budu s ostře červenou 944 na širokých pavučinových kolech :-)
  12. No, já shodou okolností tyhlety Rotary "Daytony" mám, a že to nejsou Rolády je jasné na první letmý pohled. S Rolex Daytona to není zaměnitelné ani omylem, a to ani v šeru ani z dálky! Domnívám se, že pokud by někdo chtěl dělat na někoho "hogo-fogo" dojem, nekoupí si Rotary, ale fejky Rolád, které koneckonců vyjdou i levněji než Rotary. Fejk to není v žádném případě. PS: Zajímalo by mě, kolik těchto ortodoxních fejkobijců (co bijí i tam, kde není proč), má všechen software legální, všechnu muziku a filmy pouze na originálních nosičích a do poslední korunky poctivě zaplacené daně :-)
  13. Přesně tak, ať vlezeš do kterého chceš, je to téměř stejný. Ekonomicky bych vybral oktávku (vlastně oktávku mám :-) ) líbí se mi pašík. Audina je zvenku příliš strohá a příliš drahá, takže tu já ne :-) a budeš všude první! (Protože se ti zasekne plyn)
  14. Kolikrat me trapi otazka, jaky ma zivot vubec smysl, kdo jsme a kam kracime. Pak si naliju odpoved a je mi zase veseleji. :-)
  15. U 35 MHz modelu je problém ten, že když přijedeš na letiště, tak musíš obejít všechny modeláře co tam jsou a domluvit se na jakém kanálu kdo bude, protože když se oba potkáte na jednom kanálu tak jste oba dole. Kanály se mění výměnným krystalem na vysílačce a na přijímači. Naproti tomu 2,4Ghz jede digitálně, tudíž se nestane, aby se dva modeláři mohli rušit.
  16. U letadel je to asi jedno, ale u vrtulníku 2,4. Mě se totiž povedlo u HoneyBee ma 35MHz si tou dlouhou anténou u vysílačky sejmout vrtulník ve vzduchu
  17. Tado, já jsem postižen RC vrtulníky :-) Mám jich asi sedm, od maličkého 27gramového (Nine Eagles Solo Pro) přes několik větších (Lama V4, HoneyBee) po dva velké s vrtulí 70cm (Copterx 450, HK450). Letadlo žádné nemám, ale chtěl bych si letos něco pořídit, větroně asi ne, ale nějaký poslušný poloakrobat asi jo :-) Letu zdar!
  18. Tak já sedlám auto z roku 1985. Ale taky jen občas, když je ta správná nálada a podnebí :-)
  19. Prosím pěkně, je to můj jediný příspěvek do této diskuse (takže mě banovat netřeba), ale celkem mě překvapilo "nestranné" zabanování RH. Jakkoliv toho člověka neobhajuji, tak v této diskusi mají máslo na hlavě i jiní, a ti by měli mít ten ban s ním, ne-li ještě o něco dříve.
  20. Trapné a ubohé. Byť se p. Hulána v ničem nezastávám, tak tohle je opravdu příspěvek žáka zvláštní školy.
  21. HTC sense je jen graficka nastavba Windowsu, není to samostatný OS nebo tak něco. Osobně nejsem ze Sense (a ani z jeho předchůdce Touchflo) úplně nadšený, zrušil jsem to a používám SPB Mobile Shell 3.5, ZDE což je jiná grafická nastavba, řekl bych hezčí, uživatelsky konfigurovatelnější a přijde mi i o cosi svižnější. Asi by bylo nejlepší si jej koupit a vyzkoušet, když to nepůjde, prodáš jej s malou ztrátou. Já bych třeba s iphone žít nedokázal, iphone mi přijde funkčností a použitelností jako mobil tak za 4000,-, víc ne. Prošel jsem taky spoustou PDA, od Psion 3a, Palm VX, Jornada 680, pak nějaký ipaq, mio 701, htc artemis atd.
  22. Musíš si asi přesně ujasnit, nač ten telefon potřebuješ (vím, psal jsi že hlavně prac. hovory apod). HTC je spíš počítač s možností telefonování, iphone je spíš mobil s omezenými možnostmi počítače. Osobní zkušenost mám s iphonem (měl jsem jej chvíli jako služební), s htc diamondem (mám stále) a s htc hd2 (má ho v práci kolega, dost jej používám i já). Jediný důvod proč nemám ještě HD2 je ten kapacitní displej. Prostě mi nevyhovuje. Jinak je to super mašina, rychlá a spolehlivá. K mému HTC Diamondu - mám jeden z prvních kusů, co se v ČR prodával. Ze začátku, s první verzí romky, se občas stávalo, že zatuhnul (ale ne často) a že občas záhadně zpomalil. Cca před půlrokem vyšla nová oficiální rom od htc, tu jsem nainstaloval. Místo touchflo používám podstatně lepší SPB Mobile shell. Od té doby neznám problém, ani jeden zásek, ani jedno nedovolání se mě, ani jeden problém s sms nebo s hovorem. A to diamonda na noc nevypínám, jen shodím gsm modul, restaruji jej spíše preventivně a to tak jednou za 14 dní (přes den bývá v kolíbce, kde se automaticky synchronizuje s pc, nabíjí a aktualizují se aplikace-počasí apod. Využívám na něm ofice, navigaci, velmi často funguje jako modem k nb či serfuji na něm, používám aplikaci na rozkódování cw (radioamatéři pochopí), používám velmi často stylus na dělání poznámek a náčrtů (a to je důvod, proč nemám to HD2). Takže záleží, co od něj očekáváš, pokud jsi technoid, potřebuješ a chceš zkoušet různé aplikace, je HD2 to nejlepší, co je na trhu. Pokud chceš telefonovat, psát sms a celkem nic moc navíc, nech si iphone, nebo lépe - kup si mobil s mechanickou klávesnicí (protože operativní telefonování, vytáčení čísel po hmatu atd, to je na dotykovém displeji vždy problematičtější).
×
×
  • Vytvořit...