Přejít na obsah

biknik

Členové_50
  • Příspěvky

    241
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele biknik

  1. biknik

    Pendlovky

    Mám na chalupě (co mám nově) tyhle pendlovky. Vypadají docela nově. Ale nevím.. Věděl by někdo něco bližšího? Zezadu nic není - štítek nebo tak.
  2. Protože jsem z časových důvodů přidělal po koupi jen jeden a od té doby jsem se nerozhodl jestli budu používat oba blatníky a nebo žádný. A taky mám pidi bonbón auto a sundavám přední kolo, když ji vezu a ten přední by překážel. Zatím jsem nebyl předním kolem nějak víc ohozen tak nechávám jak je.
  3. Koukám, že je jsou tady koloběžky. Já mám asi rok Trexx-e a jsem fakt moc spokojenej. Od té doby kolo docela zahálí. Ujedu na ní při stejné námaze přibližně stejnou vzdálenost jako na kole, akorát trochu pomaleji. Do kopce se jí moc nechce, ale jak se to srovná tak frčí skoro sama. A z kopečka fajn zážitek. Měl jsem možnost si tenhle typ vyzkoušet od kámošky a sedla tak jsem ji pak pořídil.
  4. Novinka. První hulící hodinky. https://www.smokstore.com/Uwell-Amulet-Pod-System-370mAh-2ML
  5. Nakonec to dopadlo krapet jinak, ale jsem spokojenej.
  6. Jedu většinou 2 mg a někdy 6 mg. Na ty 2 mg si to ředím nulou. A ještě dávám 6 mg přítelkyně synovi. Kuřáci cigaret většinou neslyší na zdraví, ale peníze. Tak jim říkám, že mám spotřebu cca 2-3 Kč denně v liquidu. Což je fakt. O tom, že člověk může i propadnout kouzlu HW raději pomlčuji.
  7. Tak rozhodl jsem se pro tyto - https://www.hodinkar.cz/citizen-chrono-eco-drive-at2141-87e.html Děkuji všem za tipy a cenné rady. Ale je fakt, že vše, co jsem potřeboval jsem si tu ve fóru našel. Možná bych je pak zkusil i na kůži, ale nedokáži si vůbec představit zda by to k nim šlo...
  8. Trošku jsem poskočil někam sem: Swiss Military by Chrono https://www.timestore.cz/Znacka/Swiss-Military/by-Chrono/Swiss-Military-by-Chrono-54010 https://www.timestore.cz/Znacka/Swiss-Military/by-Chrono/Swiss-Military-by-Chrono-53537 https://www.timestore.cz/Znacka/Swiss-Military-Hanowa/Swiss-Military-Hanowa-Horizon-73686 https://www.helveti.cz/swiss-military-by-chrono-sm3401201 https://www.helveti.cz/swiss-military-by-chrono-sm3401208 Citizen https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Eco-Drive/Citizen-Eco-Drive-Sports-Chrono-46817 https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Super-Titanium/CItizen-Titanium-56149 (a s modrým cifrem) https://www.hodinkar.cz/citizen-chrono-eco-drive-at2141-52l.html Možná tyhle Seiko https://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ssc293p2 Zkoušel jsem a 42 mm mít můžu v pohodě. Názory? Dík.
  9. Báze beru od kluka litrovky. Spolehlivý a namíchá ti koncentraci NIC a poměr PG/VG dle gusta. Cenově úplně sranda. Jestli máš FB a zájem, napiš Vraby - pošlu ti na něj kontakt.
  10. Podle mě Iqos podává lepší chuť, bližší klasickým cigaretám. Ale je s ním oproti Glo větší sraní a čištění. Potencionálně je na tom i hůře, co se týče vlivu na zdraví. Glo je jako princip podle mě lepší, protože náplň zahřívá zvenší bez kontaktu topné části s náplní. Je podle mě i praktičtější. Ale chuťově je na tom o kus hůře než Iqos.
  11. Jo rozumím to jsem měl třeba u Lost Vape Efusion DNA200. Já si jen díky tomu jak jsi o tom psal zas vzpomněl na to o čem píši. To mě překvapilo, když jsem Dani Mini pořídil. Ale stejně na něj nedám dopustit.
  12. Brumko, ok. Ale právě u těch předchozích Dicodes šel nastavit čas do režimu spánku a pak počet (0-5) klíků k probuzení a odemknutí. A to u Dani Mini nejde.
  13. Líbí se mi něco ve stylu chrono jak jsem popsal, nebo jako ty Orient a pak se mi líbí dost hodinek ze stylu Victorinox. Ale ty už jsou většinou o dost dražší. A pak některý Casio Edifice,ale ty jsou zas povětšinou velký. Původně jsem chtěl určitě nějaký Seiko, ale teď se v tom nějak plácám. Pokud by se mi hodně zalíbily zvýším to "kolem" na kolem 7000,- Tak to vždycky začíná.
  14. Myslím, že určitě ne. Jen se mi prostě líbí. Narazil jsem na mnoho hodinek "nechrono", které mě zaujaly, ale vždy měly na mě moc velké pouzdro. Prostě bud se mi hodně zalíbí, nebo ne.
  15. Děkuji. Tyto také nevypadají zle.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128037-dan-henry-1972-chrono-alarm-41/
  16. Špatná sérka, to se stává. Nebo fejky, ale jestli je kupuješ u nás tak to často nebývá. Nějakou novinkou v hlavičkáčích si nad ty Aspire hlavy nijak výrazně nepolepsis. Polepšíš si o kus a ještě časem ušetříš (pokud tomu teda nepropadneš ), když pořídíš nějaký RTA a začneš si motat. Omotat kousek drátu kolem tyčky, přichytit konce pod šroubky a prostrcit kousek vaty v dnešní době, kdy jsou ty systémy přívětivé. by měl zvládnout téměř každý..
  17. Čau. Vraby voe to je jako kdybys napsal - mám digitalky sedm melodií a teď bych rád něco lepšího s rafičkou. RDA, RTA, Squonk, POD, motat, měnit hlavy? TC režim chceš používat? Čemu říkáš něco lepšího? Nějakej maloseriovej Stabwood nebo? Na co jsi koukal a zaujalo tě?
×
×
  • Vytvořit...