Přejít na obsah

Yeager

Členové_50
  • Příspěvky

    76
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Yeager

  • Datum narození 1.1.1980

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Seiko Steinhart Fortis Sinn

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Yeager's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj, nevim jestli znáte auto moto muzeum Oldtimer Kopřivnice.Dnes jsem místo navštívil a bylo na co koukat. EDIT:Jo a můžete si u toho dát espresso, posedět a vybrat i dárek pro děti.. třeba vystřihovánku k lepení ve stylu ABC. No a naproti hospůdka s výborným pivkem z místního minipivovaru.
  2. Já po dnešku zazimoval.. ale jen tak naoko.. minulý rok jsem jezdil i 31.12. a to bylo v Berouně 18st celsia.Tak uvidíme jak to bude letos.Jinak dnešní jízda 120km na HD Roadster.Beroun-Nižbor(zastávka)-Křivoklát-Rakovník-Zbiroh-Žebrák...... Potkal jsem Vás celkem dost na cestě.
  3. Skútr Simson, MZ150, pak dvacet let nic a teď HD roadster 1200.Pěkné čtení, dík za Vaše příspěvky.
  4. Dneska první den ve škole se synem. Jde se na to
  5. Ahoj Neřešil tu někdo už Head-Up display do helmy? Zkušenosti/doporučení? Díky za případné komenty.
  6. Zajímavý zvuk.. tenhle stroj předemnou, včera při cestě na konzert Van Morrisona zaparkoval.
  7. Zkus prodejce Daniela Beneše z HD Praha.. ale tuhle radu si asi nechtěl/nepotřeboval slyšet.. bohužel jinak nevím..
  8. Dneska jsem si příjemně "došťouch" baterku!V garáži po jízdě nezbytný de-briefing..
  9. Pěkná socha.. Já dnes 4 hodiny v sedle v lesích Křivoklátska.. mooc pěkný.. údolí Berounky z Křivoklátu směr Západ a přes Nový Jáchymov na Beroun je místy dechberoucí.. jen tam ještě nemám vytipovaná místa k zastavení a odpočinku, případně občerstvení.Den se krátí a tak je třeba využít každou volnou chvilku.
  10. Dneska to stálo za to.Nebo ne? Trochu jsem dnes napínal nervy v neznámých končinách, když na mě svítilo "hladový voko" trochu déle než obvykle, a žádný sjezd z dálnice se neblížil.Ale tak hranice je třeba posunovat
  11. Ahoj, psal jsem na motorkarich.cz ale chtěl bych se zeptat i tady na foru a tak jsem prispevek taky hodím. Parkování moto v lodním kontejneru. Ahoj, vzhledem k dlouhodobému neúspěchu sehnat vhodnou garaz/místo v Berouně, stojím před rozhodnutím nákupu nového 6m lodního kontejneru pro použití uskladnění motorky a vybaveni, možná gumy od auta apod..(zkratka bežné využití jako u garáže). Lokalita umístění kontejneru by byla v Králově Dvoře v (pronajatem)oplocenem areálu "pod" kamerou a s vratnym, se sociálním zázemím.Muj dotaz zni, jestli by měl někdo pripadne zájem na zimu(možná i léto) si ke me motorky zaparkovat(jedna dvě vpoho) a pomoci me tak s nájmem.Pripadne jakou výši by zájemce byl mesicne ochoten za parkování hradit.Kontejner vychází okolo 150tis kč.Ten investuji ja.Pokud by někdo věděl o miste kde by se kontejner vešel někde přímo v Berouně, pak by to bylo ještě lepší.Předem Diky za názory a rady.
  12. Dneska po půl roce motorka konečně doma.Nádrž šla z Ameriky sakra dlouho..(asi pěšky?)Vzal jsem to Cestou na Okoř-restaurace dole s velkýýým parkovištem.Rád tam jezdím.Mohu doporučit, ale asi to znáte.Občas(vlastně pokaždé)tam někoho i potkám.. jízdě zdar a opatrně na cestách!
  13. Kluci fakt vo někom nevíte, kdo by měl v Berouně místo na ustájení jedné motorky?Nejlépe v garáži za plotem u rodinného domu.. pokud teda nevíte o celé garáži k pronájmu.. Dík za jakýkoliv TIP a hlavně opatrně.. (dneska jsme vezli motorkare po nehodě bez nohy)
  14. Taky mě náramkové nesedí do rukavice..Ale na mém HD hodinky jsou.. to mě stačí.. (pevně na stroji v zorném poli) jinak po zastavení mobil.. nebo pokud to musí být, tak něco v baťohu.. záleží kam a na jak dlouho se jede..
×
×
  • Vytvořit...