Přejít na obsah

Yeager

Členové_50
  • Příspěvky

    76
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Yeager

  1. Ahoj, nevim jestli znáte auto moto muzeum Oldtimer Kopřivnice.Dnes jsem místo navštívil a bylo na co koukat. EDIT:Jo a můžete si u toho dát espresso, posedět a vybrat i dárek pro děti.. třeba vystřihovánku k lepení ve stylu ABC. No a naproti hospůdka s výborným pivkem z místního minipivovaru.
  2. Já po dnešku zazimoval.. ale jen tak naoko.. minulý rok jsem jezdil i 31.12. a to bylo v Berouně 18st celsia.Tak uvidíme jak to bude letos.Jinak dnešní jízda 120km na HD Roadster.Beroun-Nižbor(zastávka)-Křivoklát-Rakovník-Zbiroh-Žebrák...... Potkal jsem Vás celkem dost na cestě.
  3. Skútr Simson, MZ150, pak dvacet let nic a teď HD roadster 1200.Pěkné čtení, dík za Vaše příspěvky.
  4. Dneska první den ve škole se synem. Jde se na to
  5. Ahoj Neřešil tu někdo už Head-Up display do helmy? Zkušenosti/doporučení? Díky za případné komenty.
  6. Zajímavý zvuk.. tenhle stroj předemnou, včera při cestě na konzert Van Morrisona zaparkoval.
  7. Zkus prodejce Daniela Beneše z HD Praha.. ale tuhle radu si asi nechtěl/nepotřeboval slyšet.. bohužel jinak nevím..
  8. Dneska jsem si příjemně "došťouch" baterku!V garáži po jízdě nezbytný de-briefing..
  9. Pěkná socha.. Já dnes 4 hodiny v sedle v lesích Křivoklátska.. mooc pěkný.. údolí Berounky z Křivoklátu směr Západ a přes Nový Jáchymov na Beroun je místy dechberoucí.. jen tam ještě nemám vytipovaná místa k zastavení a odpočinku, případně občerstvení.Den se krátí a tak je třeba využít každou volnou chvilku.
  10. Dneska to stálo za to.Nebo ne? Trochu jsem dnes napínal nervy v neznámých končinách, když na mě svítilo "hladový voko" trochu déle než obvykle, a žádný sjezd z dálnice se neblížil.Ale tak hranice je třeba posunovat
  11. Ahoj, psal jsem na motorkarich.cz ale chtěl bych se zeptat i tady na foru a tak jsem prispevek taky hodím. Parkování moto v lodním kontejneru. Ahoj, vzhledem k dlouhodobému neúspěchu sehnat vhodnou garaz/místo v Berouně, stojím před rozhodnutím nákupu nového 6m lodního kontejneru pro použití uskladnění motorky a vybaveni, možná gumy od auta apod..(zkratka bežné využití jako u garáže). Lokalita umístění kontejneru by byla v Králově Dvoře v (pronajatem)oplocenem areálu "pod" kamerou a s vratnym, se sociálním zázemím.Muj dotaz zni, jestli by měl někdo pripadne zájem na zimu(možná i léto) si ke me motorky zaparkovat(jedna dvě vpoho) a pomoci me tak s nájmem.Pripadne jakou výši by zájemce byl mesicne ochoten za parkování hradit.Kontejner vychází okolo 150tis kč.Ten investuji ja.Pokud by někdo věděl o miste kde by se kontejner vešel někde přímo v Berouně, pak by to bylo ještě lepší.Předem Diky za názory a rady.
  12. Dneska po půl roce motorka konečně doma.Nádrž šla z Ameriky sakra dlouho..(asi pěšky?)Vzal jsem to Cestou na Okoř-restaurace dole s velkýýým parkovištem.Rád tam jezdím.Mohu doporučit, ale asi to znáte.Občas(vlastně pokaždé)tam někoho i potkám.. jízdě zdar a opatrně na cestách!
  13. Kluci fakt vo někom nevíte, kdo by měl v Berouně místo na ustájení jedné motorky?Nejlépe v garáži za plotem u rodinného domu.. pokud teda nevíte o celé garáži k pronájmu.. Dík za jakýkoliv TIP a hlavně opatrně.. (dneska jsme vezli motorkare po nehodě bez nohy)
  14. Taky mě náramkové nesedí do rukavice..Ale na mém HD hodinky jsou.. to mě stačí.. (pevně na stroji v zorném poli) jinak po zastavení mobil.. nebo pokud to musí být, tak něco v baťohu.. záleží kam a na jak dlouho se jede..
  15. Kalkulačky.. ještě mě ale pořád chybí ve sbírce funkční Casio CMD-40.. to je můj sen.
  16. Kdo chce udělat z tohodle baru motorkařskou hospudku?Rad tam budu jezdit nasel jsem to nahodou,neni to zadna reklama apod.. https://www.sreality.cz/detail/pronajem/komercni/restaurace/zdice-zdice-barakova/2637367388#img=0&fullscreen=false
  17. Ahoj, díky za odpověd. Jestli máš chuť tak se ho klidně zeptej.. případně pár foto..
  18. ahoj, vim ze tu uz nikdo dlouho nepsal ale muzu se zeptat jestli hodinky jeste mas a pripadně jake zkusenosti jsi nabyl po jejich noseni?Trochu mě mrzí že jsem je kdysi nekoupil do sbírky.. mám jiná chrona od steinhartu.Na webu jsem je již v nabídce prodejce neviděl.Kolik prosím stáli?Předem díky za odpověd.
  19. Pětky .. spokojenost.
  20. Vy si všichni pořád jen jezdíte.. a já pořád jen makám.Asi jsem se śpatně učil, nebo jak to děláte? a ještě k tomu sezona pomalu končí..
  21. Ahoj přátelé jedné(nejen) stopy.Hledám parkování pro svoje HD. Nabízím k výměně svou "rodnou" GARÁŽ v centru Pardubic, za garáž v centru BEROUNA.(garáže na okraji města mě nezajímají).Kdybyste o něčem náhodou věděli.. Možná nějáká garáž z pozůstalosti nebo nevyužívaná garáž u domu apod.. třeba Vás něco napadne.. Nejlépe s elektřinou. Klidně bych šel k někomu do nájmu, ale nemůžu nic vyhovujícího sehnat.. Nebo kdyby měl někdo kousek pozemku k pronájmu(prodeji), kde bych garáž postavil.. Ještě napíšu na motorkari.cz. Díky za případné tipy.
  22. Yeager

    SEIKO 5

    Seiko jsou fantastické v noci..(ve tmě) všechny.
  23. Yeager

    SEIKO 5

    Já jel z pošty rovnou na nákup a rozbaloval je na LIDL parkovišti v autě..Není to moc posvátný rituál, jaký obykle mívám u těchto příležitostí, ale první holka ta byla taky něco extra.(tím chci říci, že tohle nejsou první hodinky)Vlastně ne nebyla.. tak nic, to bylo blbý přirovnání.Zkrátka a prostě jsem to nemohl vydržet až domu.. a přeci to nenechám zlodějům v autě. Uprava:Ještě dodám, že když jsem je poprvé vyndal, myslel jsem si že jsou černé.. ale ne, kdepak, nádherně modré.Mám už mnoho hodinek, ale tyhle jsem pořizoval pro denní nošení.Jejich cena je v k tomu v mojich měřítkách(možnostech) předučena.Už ted ale vím, že strap se bude měnit.. asi za hnědou kůži.. uvidíme.
×
×
  • Vytvořit...