Přejít na obsah

Hogy

Členové_50
  • Příspěvky

    133
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Hogy

  1. Fakt se tutady létalo dříve na Migu-21, než na Migu-19?
  2. Tu skládačku (Brompton) do města už dlouho zvažuju. Zatím jen silničky. Kdyby to v Plzni bylo alespoň trochu příznivé ohledně ježdění na kole po městě, tak na oné skládačce tu už asi nějaký čas jezdím. Snad pro pořádek bych doplnil, že mám i pár kérek a na ruce Damaska. To aby byly prohřešky zmíněny kompletně a nebylo třeba něco zvažovat.
  3. To solárko je dobrý :-D Toho "cyklo" opálení se snažím vždycky zbavit (v solárku jsem teda nikdy nebyl), ale jak piča vypadám do další sezony, kdy se proces opakuje. Já to ochlupení sundavám, jen když je fakt teplo (a pak to fakt funguje, průser je, když se náhle ochladí, funguje to opačně). Jinak doufám, že se nevymelu a neholím. A ksicht mám zas obstojně zarostlý celoročně.
  4. Oholený nohy mám i já. Jen přes léto, nenaděláte nic (cyklista). Výrazně líp to v teplotách nad 30°C chladí a když se někde vymelete, tak se to líp hojí. Což je třeba můj dnešní případ, kdy jsem dojížděl ženskou na kole rychlostí tak o +20km/h a ona tři metry přede mnou ukázala rukou doleva a hned to tam hodila. A pro profíky (nejsem) je to nutnost i z pohledu masáže. Na chlupatých nohou si jí jeden fakt užije...
  5. Tak infrazvuk bude člověk vnímat možná tak fyzicky a popřípadě ho vhodná frekvence a akustický tlak dokáže zabít. Pokud nejsi slon, tak doma nic takového nepotřebuješ, takže buď v klidu.
  6. Hogy

    DAMASKO - kdo ma?

    1. CEGY DC66 2. Lukin_ova DA47 3. Bedjasson Sacíbagr DA34 4. Alexion DA36 5. ATOM DA36 Damest 6. Radik DA34 7. YPO keychain 8. Hugo14 DA36 9. tlapka DA36 10. Ondrak DA36, DA 37 11. DavidTichy DA44 black 12. strong DA36 13. Karm DA44 14. 15. izotop DA36 16. tmx => Thymallus DA36 17. priklep DA34 18. MJ DA46 19. Robitusi DA38 (vrcan DA44 objednane) 20. 21. Hator DA46 22. Tano DA38 na tahu 23. roura74 DA34 24. špelda66 DK11 25. Drummer DA36 26. Maxel DA35 27. vrcan DA36 black (ex olinka), DA46 tah 28. habadej DA44 29. biamonti DA36 30. dufi DA46 + DC67 - tah 31. mydlinkaTM DC56 32. ony DK10 + DC56 33. Petr Svenda DA47 34. lordsoft DA38 black 35. Ohrenstein DA35 36. Toblin DA37 37. PavelSch DA38 38. Jarek.S DA44 39. marecenator dc67si 40. kilosunky DA35 41. m4stic - DA38 42 . Kartagos DA42 43. Rodeo65 DA47 Black (0074) 44. Hogy DSub1
  7. Teda jak už tu padlo výše, zpracování tý Ety je příšerný. Normálně bych hádal Čínu za 1/10 ceny, byť teda nevím za kolik to oni běžně dělají.
  8. Hogy

    Nové modely Stowa

    Tak Stowa bude za týden opět zdražovat o 3 - 6%. Tak kdyby někdo váhal, ať nečeká.
  9. Tak vzhledem k tomu, že třeba takový Hirsch v alespoň trochu slušné kvalitě stojí jak na zakázku ušitý řemen od Zrna, tak není co řešit. Pokud chce někdo řemen za 500 Kč, tak ho bude opravdu měnit poměrně dost rychle. Ve výsledku klidně vyjde dráž, než ten opravdu pěkně udělaný řemen na zakázku. Osobně, pokud se ten řemen nepotřebuje okamžitě, vůbec nevidím důvod ho jít kupovat do obchodu.
  10. Hogy

    Atelier Jeronimo

    Seika neskutečný. Jak před, tak po. Parádní práce... Jméno toho hodináře, který doprasil ten tah u Omeg bych sem pro výstrahu a jako varování snad i napsal.
  11. Je to teda chirurg, žádná soukromá praxe, tak možná i z tohoto důvodu se věci mají takto.
  12. Mám kamaráda gynekologa a to sběratel rozhodně je :-) I hodinky má rád, ale ty už o dost méně.
  13. Ty Reversa jsou parádní. Nenápadná noblesa v designu přesně jak mám rád. Pro A. Lange & Söhne mám obrovskou slabost ( =vlhký sen :-) ). Ty o kus výše jsou famózní, byť já bych šáhnul po jiných. Každopádně, kdybych vybíral "absolutní" kukačky, tak by byly tohodle hnízda.
  14. Co se SMPc týče, tak mě míjejí ve všech provedeních. Pro mě obecně nepěkné hodinky. Pokud bych už chtěl ty Tudory s něčím porovnávat, tak s PO, které jsou důstojným soupeřem. Z téhle volby za mě jednoznačně Tudory. Co se pohonu týče, tak za mě taky Tudor. Už jen pro tu rezervu chodu. A to jsem pár Omeg měl/mám oproti Tudoru.
  15. A tos to vydržel pět let? Bych čekal, že je budeš střídat jak ponožky :-)
  16. Když jsem jezdil po USA a přešvihnul jsem rychlost a dotyčná chtěla doklady (stavěl jsem teda hned), tak jsem chtěl ven z auta, neb jsem měl (požadované) doklady v kufru. Okamžitě mi přibouchla dveře a ruku měla u pasu. A já hned spořádaně a viditelně na volantu. Vyřešila to domluva a já jel jak beránek. Asi tak.
  17. Tohle nemá imho korektní řešení. Obecné ohrožení, pokud se tu o něm chceme bavit, má na triku primárně ten motorkář. Policajti se mohli obecnému ohrožení pochopitelně zcela vyhnout a nechat ho prostě jet. Jaký má tohle řešení vliv na obecné chování řidičů je jasné. Jaký vliv má to, že ho sejmou také. Ten zákrok mi už přijde přes čáru, ale mnohem víc mi přijde přes čáru to, že ho nechají jet. Asi jak nedávno projel ujíždějící podchodem a smetl tuším dva lidi. Skoro zázrakem přitom nikoho nezabil. Imho to tady je buď nechat ho jet, nebo naprosto tvrdý zákrok na prvním místě, kde nevletí mezi lidi. Druhé tady bylo splněno.
  18. Parádní a jak už tu padlo, tak silně zvažuji variantu KS s 35,5 mm. Stříbrná mi tutady nevadí, Marine Original v bílé už mám, tak ať to není tak konzistentní. Spíš se je teď ale snažím ukecat do potápek dle mých představ, ale nějak se mi to nedaří :-(
  19. Taky tutady v Plzni, bez sněhu, nedám na Subaru dopustit. V zatáčkách to nemá chybu :-)
  20. Ještě Tisell. Není to Čína, ale Korea, kopírujou co můžou jak Steinhart a na ruku bych to nikdy nedal, ale jinak vše z požadavků imho splňují :-) https://www.tisellwatch.com/classic-watch/tisell-automatic-watch-bauhaus-design-38-mm/
  21. Jednoručky. Nikdo nepozná, že popřípadě jedou na baterky, většina stejně nepozná kolik je hodin a skoro všichni budou nad nima debatovat.
  22. Pokud potřebuješ se šnorchlem pohladit dno Mariánského příkopu, či potřebuješ hodinky asi 4 cm vysoké, tak je to pravá volba. Jinak ukázka co je možné vyrobit, což zas nijak nezpochybňuji.
  23. Sežeň si ty Stowy z druhé ruky. Pořád to bude mimo rozpočet, ale bude to definitivní volba v tomto stylu. Časem k nim stejně dojdeš, jen ve výsledku dráž. Píšu tak dle mých zkušeností z mnoha koníčků. Raději do toho už jdu od počátku bez kompromisů. Vyjde to tak levněji.
  24. Já mám jako absolutní nutnost ten hledáček, takže za mě RX100 IV, nebo V. Trojka má malé rozlišení hledáčku a VI už má pro mě zas nesmyslný objektiv, který imho zcela popírá smysl této řady. Osobně fotím raději s RX100 MkIV než Nikonem Df, ale já byl vždycky trochu divný Každopádně ten foťáček mám strašně rád. Jakožto uživatel pevných skel mám strašně rád funkci, kdy na pootočení kroužku na objektivu to skáče rovnou po ohniscích 24-28-35-50-70. Jen to menu je na pěst. Profi zrcadlovku, která má 10x víc funkcí dám intuitivně. Tady jsem fakt musel šáhnout po návodu, což je u mě stav krajní nouze.
×
×
  • Vytvořit...