Přejít na obsah

hinkle

Členové_50
  • Příspěvky

    284
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli hinkle

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

955 zobrazení profilu

hinkle's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. A nebo mrknout na viennabricks.at. Pan tam ma celou radu zajimavych MOC projektu….
  2. Ze vas AB prekvapil… lisky meni srst a ne sve zvyky…tech podrazu ma uz tolik, ze…
  3. Špek objednán, ingredients navštíven…
  4. Jak ten cas leti… https://www.dw.com/en/the-history-of-nord-stream/a-58618313
  5. Novinka na březen, Senna McLaren https://www.lego.com/cs-cz/product/mclaren-mp4-4-ayrton-senna-10330?ef_id=CjwKCAiAiP2tBhBXEiwACslfnnl7CVqh16BaqsBIqcy8OqJct4GVr2xM9rK4ZmqbHm4WLnNlyigu1hoC_AoQAvD_BwE%3AG%3As&s_kwcid=AL!933!3!!!!x!!!19825609329!&cmp=KAC-INI-GOOGEU-GO-CZ-CS-RE-SP-BUY-CREATE-PLA-SHOP-BP-SP-RN-PMAX_LOW_PRIORITY&gad_source=1
  6. To je asi možné, nicméně bych je úplně ne podceňoval. Jak dlouho válčí se Saudy? Vysadek z vrtulniku na lod a protilodni strelu zvladli. A neco podobneho si asi rikali i Izraelci 6.10….
  7. Že to Euro vytáhl zrovna teď……
  8. https://sj.news/druhy-cech-ve-vesmiru-yemi-a-d-obleti-mesic/ jeste je tu druhy…
  9. Jako, ze ta 98 na ONu je jina nez 98 na jinych pumpach? Porsche nemam, jen se ptam.
  10. Pozde. Ted uz frci Porsche pro kazdeho.
  11. Dekuji za bezproblemovy obchod. Rychle jednani. Vse ok.
  12. https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-prijme-alexandera-sorose-17510#from-list Zastupci obou stran setrvaly v pratelskem pohovoru.
  13. Dobre, tak jinak. Prunik mych nazoru s nazory kandidata nedosahl potrebne hodnoty v dulezitych bodech. Vim, ze to nikdy nebude na 100pro. A volby byly zatim nepovinne. Ale jak rikam, muj nazor. Nikomu ho nenutim a rozumim vasim argumentum. Zatim si muzu dovolit v tomhle nedelat kompromisy. Az prijde chlapek nebo osoba, ktera bude tvrdit, ze potrebujeme doktory a inzenyry z Gazy, Afriky a Asie, treba takovych 80.000 by nam sluselo, ze odevzda osud naroda do rukou vudce, tak treba budu volit i protikandidata. Pokud ten bude alespon trochu vic akceptovatelny.ale zatim nebyl.
  14. Podle mě to není v kategoriích správně x nesprávně. Tak jsem to ani nemyslel. Jen žádný z těch dvou kandidátů mě osobně nestál za to dát mu můj hlas. Žádný z nich nereprezentoval mé názory.
  15. Zemana a Babiše nemá cenu komentovat. názory PP jsem neznal a tak jsem ho nevolil. Nazor na veto a Vohralikova v urade mi rikaji, ze jsem udelal dobre. A volba mensiho zla je cesta do pekel.
×
×
  • Vytvořit...