Přejít na obsah

Steev

Členové_50
  • Příspěvky

    64
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Steev

  1. Old Market Hall v Helsinkách a rolády.
  2. Tak ještě jedna z konference. Alpinisty jsem nakonec neulovil, ale tyhle Rada ano. Pochvaleno, nakoupené prý v Abu Dhabi. Fotka již znacne opilá.
  3. Dnes na mezinárodní konferenci Luminor Panerai. Kozu jsem zkusil. Pochválil jsem je, a dostalo se mi odpovědi, ať si je určitě nekupuju. Že s nimi měl jen problémy. S korunkou, s lunetou/těsněním skla, kam pak zatékalo atd. Ale že i přes to všechno je má rád. Tak já aspoň ušetřím. Fotka jen na tajňačku. Druhým kouskem byly bílé Alpinisty. Ale bez fotky, třeba zítra bude lepší šance.
  4. Fotka sice včerejší, ale na ruce stále od začátku února.
  5. Modelka/hudebnice Franziska Czurratis aka Jenice a Breitling.
  6. Pochvalu za přehled a rychlou reakci.
  7. Dnes pán s mechanikami daydate. Jako vždy fotka strašná a hodinky nepoznám.
  8. Steev

    BIKE

    Chtěl jsem nakupovat v eurech, ale mají tam nějakou ochranu. Po zadání české doručovací adresy to nepustí dál a změní se to na CZK. Takže buď je třeba mít kamarády někde v zahraničí a nebo jsi přišel na to, jak to obejít?
  9. Nevíte prosím o nějakém eurovém spořícím účtu na české scéně s rozumným úrokem?
  10. Dokáže mi někdo poradit s nabíječkama na mobil? Chtěl bych jednu cestovní nabíječku se třemi porty. Aby každý dokázal rychlé nabíjení při obsazení všech tří portů. Tzn. 2x mobil a 1x powerbanka. Nyní mám nabíječku Samsung, která má výkon 10 W (5 V, 2 A) a nebo 15 W (9 V, 1,67 A). Předpokládám, že rychlé nabíjení je až při těch 15 W? Nebo stačí méně - 10, 12? Líbí se mi tato: Baseus rychlonabíjecí adaptér, 2x USB-A, 1x USB-C, | CZC.cz Píší tam, že "Nabíjet můžete až tři zařízení současně 5V/3A". Ale to by pak odpovídalo 45 W a ne 30. Tak se mi to nějak nezdá. Stačí vůbec na rychlé nabíjení 5 V? Nemusí to být 9?
  11. Viděl jsem toto, ale nejsem schopen to identifikovat. Vteřinovka běžela plynule, pokud mě zrak neklamal.
  12. Jedna starší cestou na Rammsteiny - asi Rolex GMT (kyklopa a Mercedes ručičku to má). O víkendu na svatbě starší pár - pán s Hubloty a paní s Rolex, barman Seiko. Pak tam byl k vidění ještě jeden mechanický kousek od MPM Primu.
  13. Obchodní partner měl Wenger Attitude Heritage 01.1541.110. Můj bývalý manažer si pořídil ještě větší Diesely než předtím. Pán v autobusu to celkem točí. Jen výběr co jsem vyfotil byl kousek s plynule běžící vteřinovkou připomínající Omegy. Druhej světlej kousek jsem jasně a zřetelně viděl IWC, vteřinovku jsem neviděl, zda-li skákala nebo běžela plynule. Jen mě zmátl nápis na třetí řádce pod IWC Schaffhausen. Takový model jsem nedohledal. Nějaký kvarcky jsem na něm již také zahlédl.
  14. V domě po prarodičích jsem našel noviny Československý Profit ze dne 24. 10. 1991 a v nich tento článek.
  15. Na letišti pán se Seiko potápkama Prospex. V uličce v letadle čtyřčlenná Rolex rodinka (Daytony, nějaké potápky a datejusty). Pán v letadle přede mnou quartzové Certiny DS Podium. Na pláži nějaký flájboj s něčím co vypadalo jako AP RO chrono. Těžko říct, zda-li pravé. Vzhledem k faktu, že lze přejít v hlavním městě Attilovu linii a na druhé straně barikády byly obchody narvané pidžetama, vašeronama a loládama.
×
×
  • Vytvořit...