Přejít na obsah

JoyStick

Členové_50
  • Příspěvky

    3 830
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele JoyStick

  1. @Radek124 Je to v tomto případě “moje” slátanina těch 10 obrázků, protože vkládat sem deseti obrázkový příběh mi nepřišlo úplně vhodné. Mimo jiné z toho důvodu co píšeš. Nevytvořil jsem ho, jen jsem ho dal do “prezentovatelné” formy. Jasně, mohl jsem to dát na imgur nebo clickpix nebo jinou službu a dát sem link, ale to mi také jaksi nepřišlo jako úplně vhodná cesta.
  2. @Bert Zdroj čeho? Těch falšovaných dat? To si snad na tom internetu najdeš, je toho tuna, vkládat to sem nehodlám. @vojta1 No takže víš sám, dál to nemusím rozvádět. Já mám zásadní problém s prezentací těch dat, protože každá strana prezentuje v podstatě jen to, co se jim hodí do krámu. Zmínil si že se v datech cítíš kovaný, čili je Ti naprosto jasné, jak snadné je zmanipulovat pohled na data (ani ne nutně tak ty data, i když v rámci covid šílenství docházelo a dochází ve velkém i k tomu), stačí najít ten správný pohled na ta data, která chceš prezentovat a vždycky to půjde tak jak si Ty zrovna přeješ.
  3. @M.K. Ano. Pokud nevíš, tak Pfizer vyvinul vakcinu s nedokončenou třetí fází, falšoval klinické testy a záměrně zamlčoval závažné vedlejší účinky, žádná z těch vakcin není schválená, protože žádná z nich nemá ani ty základní bezpečnostní prověrky, nikdo nezná dlouhodobé účinky, atd atd. Navíc vyvíjel virus jako takový, v současné době má 4 bývalé vysoké funkcionáře FDA ve svém nejužším vedení a takhle bych mohl pokračovat. @vojta1 Vůbec Tě neberu jako demagoga, naopak největší užitek vždy vzejde z civilizované diskuse opačných názorů. A přesně jak píšeš, místo racionálních diskusí a argumentace, se celá společnost nechává vmanipulovat do totální polarizace, buď si s námi, nebo proti nám. Samozřejmě je to celé řízené a motivované strachem, protože tak se vládne nejlépe. Já zaměstnance mám a mám přesně opačný názor než Ty. A díky bohu nejsem sám, jinak bych už asi neměl co do huby. Burešova rozhodnutí o tom co zavřít a nezavřít byla motivována čistě penězi do jeho vlastní kapsy. Nebudu k tomu psát nic víc, informace mám přímo od zdroje, vím jak to probíhalo a co tam padalo za debilní argumenty, takže buď má každý kritické myšlení sám za sebe a dokáže si ty informace dohledat z obou stran debaty, nebo ne a pak nemá ani smysl to rozvádět.
  4. Díky, úvaha se mi to zdá rozumná, i když s ní nesouhlasím. Nevidím paralelu v tom narvat do sebe neprověřenou látku ze zfalšofaného výzkumu s tak obřím politickým tlakem a schopností vojáka udělat 10 přítahů. Fyzické požadavky Ti jaksi fyzicky brání ve výkonu, kdežto absence vakciny nikoliv. Jsem asi pro, aby to byl “šance zlepšující parametr” při aplikaci uchazeče o zaměstnání, ale nikoliv mandatorní věc. Ať už kdekoliv, i u těch zdravotníků. Je to velice těžký zásah do integrity jedince a nikdo nemá právo druhého nutit k požití něčeho, co nechce. Navíc mám obavy, a bohužel asi celkem oprávněné, že to vytvoří velmi nebezpečný precedenc pro zbytek země. Jakmile se to začne normově týkat jedné skupiny, tak budou jisté mocenské vrstvy vytvářet další a větší tlak na zbytek populace, případně na daleko širší záběr profesí. Protože ten “argument proč ano” se vždycky nějaký najde, že.. K fyzičce MP apod. můžu napsat jen toliko, že tam projde lecos a nikdo se tomu moc nediví, protože je objektivně MP k ničemu. Kamarád z URNY mi popisoval co musí plnit oni a ilustroval to na jednom příkladu, kdy leželi ve 4 pod rozžhavenou střechou v létě 3 dny v kuse a nesměli se hnout. Já bych leknul po jednom odpoledni.
  5. Řešil jsem něco podobného v rodině v rámci rozvodu několik let zpět. Pokud chceš, ozvi se do SZ, popíšu Ti zkušenosti a případně Ti můžu dát kontakt na některého známého realiťáka, popř právníka.
  6. @DavidLC Nechci naprosto nic konkrétního, o Lexusu vim hovno, takže se voptám lidí co vim že ví a uvidíme. Furt je to starej pekáč, tak k tomu i přistupuju, nicméně věřim v superioritu Japončíků a jejich výrobních procesů. Toyota umí jezdit několik hodin bez oleje, neumim si představit usmrcenou Toyku, Lexus vlastně taky ne. Takže super tip a díky za něj všem co ho zmiňovali.
  7. Jo tak tos byl Ty v tý Široký jo? Mimochodem to kladivo mi k Hublotum sedí jak prdel na hrnec.
  8. To je marnej boj chlapče, to sem dávno vzdal
  9. To musíš nechat hádat dýl než 15 minut čéče. Sice to mám připlý, ale když nesedim u velký vobrazofky, tak do toho čumim sporadicky. Ale dobrý. @Maxel šéfe ty hrany tam těžce neladí, croquette příště bych prosil (jinak sem si zrovinka dneska řikal, kdy že nastane čas tomu sušáku. Já se furt nemám k nakoupení vakuovačky a ruksaků na to staření v lednici, tak halt sem vodsouzenej k hospodám. Ale KA standmixer mi trvalo koupit pouhých 8 let a na tohle se chystám chcíplý 3, takže ještě pod limitem
  10. @Radek124 Tohle je fakt vtipná story o JLC, ale je to svázanejch 10 obrázků a bohužel ani debilní 1,1MB soubor to neumí neskurvit. Přestává mě bavit na chronomag nahrávat jakýkoliv obrázky, ta kvalita je fakt tragická.
  11. Tak nic, je to po ty skurveny chmag kompresi necitelny…
  12. @decebal To bys byl hodný, děkuju.
  13. @decebalVřelé díky, tohle naprosto stačí. Outback mám taky v užším výběru, ale s ohledem na tu mámu jsem chtěl něco vyššího. Ksichtbuk nevedu, takže se tam bohužel nepodivám a webovky nefungujou. Ale zkusím se na ty RXa podívat.
  14. Aháá, tak to sem oř, pardon. No a jaký to je, z kolínka asi dobrý ne?
  15. No a rozložení váhy a chování v zatáčkách a krizových situacích je jaké? Pokud máš osobní zkušenost, což píšeš že máš dokonce s více kusy, tak by mě moc zajímal detail Tvého hodnocení.
  16. Mohl bys mi prosím vysvětlit jak si vnitřně schvaluješ svůj schizofrenní názor na povinné očkování u jedné části populace v režimu "jednoznačně proti" a u jiné části populace, pouze na základě vykonávaného zaměstnání "jednoznačně pro" ?
  17. @krutor čéče nedělals ho nedávno? Nebo to je furt ten samej?
  18. @wawrik Páč nemá zimní papuče a je mi ho v těch srajdách líto.. A máma s tim jezdit nebude, bojí se toho
  19. @DavidLC Nene, ta V8 je uložená na hydraulickejch silent blocích. To nemá klasickou tupou gumu samozřejmě. To by pan Piech neschválil. Ta laterální síla 4 tun do skoro 3 tun se zakouslejma 4ma kotoučema způsobí vlastně přímej přenos energie a tolerance v bloku je prostě téměř nulová. Teď dal kolega do prodeje Mazdu, to víš že jsem mu hned napsal. Nejde asi o to, že by to těch pár měsíců nejezdilo, jezdit to asi bude, ale jde o můj pocit důvěry a když s něčim letim 250+, tak v to musím mít 100% důvěru. Což jsem měl do cca minulýho týdne, kde se to začlo projevovat. Je to hrozná škoda, protože jsem do toho nacpal spoustu peněz, času a energie, otravoval s tim dost lidí, aby mě to nestálo 2x tolik a teď to půjde do kopru kvůli takový kravině no.. Thats life.
  20. @Émile Nemyslím tady, obecně. Vůbec to neber špatně, nemám v úmyslu Tě shazovat, nicméně přecejen si myslím, že to co píšeš není podložený nějakou rozsáhlou znalostí a přehledem toho trhu. Nemusí Tě to zajímat, ok, ale pak bych k tomu asi nic nepsal. Myslim si, že nejsem úplně blbej, vybudoval jsem si docela slušnou síť kontaktů a tečou ke mě informace z různejch koutů světa naprosto přirozeně, sám se v hodinkách manuálně vrtám, bavím se s poměrně zajímavejma lidma z toho světa, ale proti např @Exiztence vim naprostý hovno. Ten co sype z hlavy mě vždycky usadí zpátky. S názorama je to jako s dírama do prdele. Každej má nějakej.
  21. Afri jako vždycky naprosto úchvatný fotky, normálně kdybych nemusel drtit čísla, tak vyrazim na kopec. Vždycky se těším na Tvůj další post z výletu
  22. To jsou WG daytony. K Mondadi se nebudu vyjadřovat, ale Tobě bych doporučil trochu víc čtení a míň psaní.
  23. @DavidLC Moje máma má mojí školu, takže v klidu Jo, dostal řachu, kluci s naloženou dodávkou mě vzali asi ve 40 na okruhu. Autu nic moc neni, ale v tý vteřině sem prostě nestih vypnout motor a myslim si, že se tou váhou zakous nějakej válec do bloku a po pár tisících to začíná dělat neplechu. Jede to furt 250 bez problémů, ale já to prostě slyšim a cítim.
×
×
  • Vytvořit...