Přejít na obsah

Zdenek1307

Členové_50
  • Příspěvky

    837
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Zdenek1307

  1. Vesterály... Lofoty budou následovat, ale už ani nevím, jestli se tam těším... a pak ještě další dvě místa.
  2. Jo, to jsem už viděl. Ti jsou hodně sjetí. Jen není jasné, kolik lidí bylo na zastávce. Pak by to byla podobná situace k řešení.
  3. Myslím, že ta pasivita je strašná!!! Jasně, nikdo si nechce hrát na "Fandama", ale když je plnej bus lidí, tak ti dva nemají šanci. Stačí jen na sebe nějak mrknout a vlítnout na ně, nějak je paralizovat a mohlo být po problému. Věřím, že to chce odvahu, ale jednou se mi to stalo, když jsem se vetřel do hádky vietnamského páru, paradoxně ženská byla víc hysterická než prostějšek. Řezali se tam a mě to nedalo. Nevím, komu jsem tím pomohl, ale byl klid, zavolala se policie a vyřešeno. Druhý den mě to přesto hlodalo, jestli jsem nebyl moc akční a co všechno se mohlo stát. No nic, přeji brzké uzdravení bez dalších následků, ať už na těle nebo na duši.
  4. Snad jediné pivo od ČH, které se dá pít... hořká 11.
  5. Talijáni dnes teda historický výsledek ... a teď lahůdka Anglie-Irsko
  6. 3 branky Litrpůlu...od Sparty jako dárek na podnose
  7. Sinn... ale Longy byly a budou
  8. To vypada dobre. Musim taky poridit. I kdyz jsem ted hodinkove o par km vedle
  9. Náš má 42 kg, na zlaťáka docela mamlas... je po taťkovi.
  10. Takze je to podobny pribeh jako u nas. My tam mame takove exoty dva, jeden s tou smeckou a druhy s rotweilerem na el.obojku. Jen to teda nejsou zadni vazeni obcane. Tech pokut a vseho dalsiho uz bylo dost... a jak jsi psal, taky se nic nezmenilo. Proto nas to uz nebavi... nebavi nas porad nekde chodit podavat svedectvi, sepisovat lejstra, starat se o to... delali jsme to doted a vysledkem je dalsi napadeni. Po drzce mu nedam, vyhrozovat mi nebudu a psi za to nemuzou. Asi je budu muset priste nakopnout. To jsem jedno u jednoho pripadu udelal a efekt tam byl okamzity. Chudak zvire.
  11. Policie, to je asi to jedinné co mě napadlo. Jinak takové důkazy nemám, mám jen svědka a jinak máš pravdu, netýká se to nás, ale problémy měl už i s ostatními. Ale pár historických zápisů už na úřadě je. Jen tentokrát mě to opravdu vytočilo, protože ten dotyčný měl sluchátka v uších mobil v ruce a absolutně neragoval na situaci co se děje. Psy neodvolal, vlastně u toho prvních 30 sekund ani nebyl, vylezl kdesi ze křoví. Prostě ta arogance a lhostejnost, to ve mě fakt bouchly saze a když spustil něco ve smyslu, že si za to můžeme sami, tak už jsem šel do útoku... naštěstí jsem se probral z toho blikance zavčas a raději odešel pryč. Akorát si pamatuju, že jsem měl skvělý argument, že pokud mu dám jen tak do držky, bezdůvodně, tak je to stejný jako s tou jeho smečkou a může si za to sám. Jen o tom píšu tak už mi stoupá tlak. Takovej kretén!
  12. Ja ani nevim jestli to psat do toho vlakna, ale muze mi nekdo poradit, jak postupovat s jednim idiotem, ktery neustale venci svoji smecku bez voditek, bez kosu a uz s nim bylo nekolik konfliktu? Ptam se proto, ze tech protiakci uz bylo tolik, ale nic nezabralo. Vcera to byla posledni kapka a nechybelo moc a doslo i k fyzickemu nasili nejen mezi psy. Ten clovek je zrejme nenormalni. Nastesti jsem se k tomu nasili nesnizil, protoze s hlouposti se bojovat neda. Tohle uz musi skoncit. Nehodlam si nechat rozkousat psa. Jen doplnim, ze v minulosti uz to resil mestak, taky okresni urad a nevim kdo jeste, ale je to marne.
  13. Nedávno jsem pokořil tuhle metu..náhodou se mi to podařilo zachytit. Dnes už je tam zase o 800 km víc. Jsem opravdu moc spokojený. Vorsprung durch Technik! ...ale jinak jsem srdcem Lanďák
×
×
  • Vytvořit...