Přejít na obsah

Zdenek1307

Členové_50
  • Příspěvky

    907
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Between Two Ferns

Návštěvy profilu

2 027 zobrazení profilu

Zdenek1307's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

1

Popularita

  1. A co tý žralocí, když jím tam tak blejskáš těma třpytkama... jdou?
  2. Ta druhá fotka je úžasná!
  3. Dnešní narozeninové pivko s novým řemenem na cifrech...krásně to vyšlo
  4. Že to letošní Euro bude tak špatný jsem nečekal. Jinak řečeno, nejhorší věc na letošním ME je samotný fotbal... a pak VAR a rozhodčí... a nakonec běhající kteréni toužící po selfíčkách, sem tam nějaká ta politická, náboženská nebo sociální demonstrace a pár vygumovaných, co se potřebují mlátit. Bohužel. Všechno ostatní je asi dobrý, dobře zorganizovaný.
  5. Konečně přezuto na léto... s tou Alcantarou už to v tom teple nešlo
  6. Ten dnešní zápas "Christopher Ward" se mi moc líbí. PS: tak už moc ne, sotva jsem to dopsal...
  7. Mate to chlapi paradni... to my jsme letosni prazdninove horske radovanky museli ukoncit. Pocasi nam vubec nevychazelo a me jeste polozila nemoc. Takze dnes bourani stanu a doma o 4 dny drive. Ale co me dost nastvalo, ze nam v kempu alespon castecne nevratili penize...to se mi stalo za nekolik let poprve. Takze vsechno na prdel... jdu se kuryrovat.
  8. Na toto vlakno vzdycky zapomenu, ale je moc fajn. Mimochodem tito dva by mohli mit vlakno ve vlakne
  9. Jezdil jsem s tim hybridem a kara je to vazne super. I kdyz na ten pulgin jsem si musel trochu zvykat. Jinak je to strasne variabilni auto. A jinak jak bylo vyse popsano, hodne dobra alternativa bude Toyka Proace.
  10. Děkuji. Jak jsem psal, musím se tím prokousat.
  11. Pořád si to tady čtu a váhám. Zároveň gratuluji ke změně. Já si lámu hlavu... u elektřiny mám fix ještě 12 měsíců, u plynu pak 18. Tak aby mě ta pokuta neyvšla hodně draho. Samozřejmě ceny mám teď vysoké. Naopak předchozí období jsem prošel fakt levně. Musím se tím nějak prokousat Ještě doplním, že to mají na stránkách napsané nejasně, alespoň teda pro mě: U starších smluv je smluvní pokuta 5500,- (co je to starší smlouva zde nepíšou) U novějších smluv se pokuta vypočítá podle doby, o kterou si smlouvu zkracujete (jak se to vypočítá taky nepíšou)
  12. Jo, nedavno jsem tady o nich psal a dnes jsem je taky okukoval. Teoreticky to je volba cislo 1, ale uvidel jsem ty Sportivy, tak jsem je musel vyzkouset.
×
×
  • Vytvořit...