Přejít na obsah

df-otto

Členové_50
  • Příspěvky

    83
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele df-otto

  1. To je zajímavé, že se nyní, když je to hotové zajímá někdo o lumi. Všichni víme, že C1 je jedna z nejhorších a nejslabších.
  2. Tak zase po roce se koná v Moravské Galerii na ulici Husova v Brně akce veletrh hodinek dne 4.-5.11 2016. Více najdete na http://www.sewbrno.com/index.html
  3. zajímavý článek http://technet.idnes.cz/311-ceskoslovenska-perut-raf-potopeni-alsterufer-fu4-/vojenstvi.aspx?c=A160927_093336_vojenstvi_erp#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=technet&utm_content=main
  4. Stačí se podívat na http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/88974-davosa-p%C5%99ehled-a-instrukce/
  5. Ten řemen reference 84 vypadá dobře k provedení ciferníku co je na fotce. Naše provedení má ciferník modrý a bílé indexy. Takže nevím k čemu tam bude ladit to prošití, jehož barvu nedokážu ani určit. DAVOSA dělá podobný řemen a prošití je hnědé. To by nepůsobilo tak rušivě.
  6. Bude nějaký seznam, do kterého si každý účastník napíše typ řemenu a který bude nejčastěji, tak ten budou mít všichni, nebo si zde každý napíše co se mu líbí a někdo to bude sčítat?
  7. Zdravím všechny. Jaký tam bude řemen? Na stránkách Davosy používají 3 barevné varianty řemenů, nebo máme nějaký speciální. Dá se případně objednat delší varianta řemenu? Děkuji za odpověď.
  8. Ahoj to nebyl útok na Tvoji osobu, jen taková hlasitá úvaha. Prostě to vidím jinak, jako Morgan Aero 8, ne ten má moc historie, spíš jako Wiesmann GT. Pokud se Tě má úvaha dotkla tak se Ti omlouvám.
  9. Ahoj byl jsem v zahraničí, tak jsem se k odpovědi dostal až nyní. Jdu si koupit auto a přemýšlím několik měsíců nad tvarem, barvou, druhem pohonu. Konečně jsem se rozhodl a zajdu do salonu a s prodejcem udělám téměř kompletní specifikaci. Prodejce a jeho kolegové všichni souhlasně pokyvují nad správnou volbou a špičkovou výbavou. Došli jsme podle nabídkového listu k závěru, položka světla. V nabídce jsou retro žárovky, halogen, natáčecí xenon a 3D LED. Zatrhnu retro žárovky a prodejce spadne ze židle s otázkou dnes proboha proč. Moje odpověď, to úplně stačí. Moje argumenty, kterými jsem rozdrtil prodejce jsou. 1. Můj otec a děda jezdili s autem, co mělo jen žárovky, jim to stačilo a mě to stačí také. 2. Doma v garáži mám 3 jiné auta a dalším jsem přijel, takže žárovky mě stačí. 3. Budu s ním jezdit jen ve dne a v tunelu Blanka se svítí. 4. Kupuji další auto z rozmaru a nepotřebuji lepší světla. 5. Nepotřebuji pokrok, mě to úplně stačí. Doufám, že po tom včerejším fotbale to každý vezme s nadhledem.
  10. Ahoj Kasper. Jsem příliš unaven z pracovního procesu a na stránkách DAVOSY jsem našel jen nic neříkající informaci Super LumiNova, možná jsem to přehlédl, prostě nikde nevidím jaký typ lumi je použitý na řadě Termos Professional. Dopředu děkuji za nějaké bližší vysvětlení.
  11. Už jsem se jednou ptal jaká bude luminiscence a odezva byla nulová. Nyní to při popisu ciferníku je konečně napsáno přímo z DAVOSY, varianta C1. Objednáváme hodinky na zakázku, čekáme na ně několik měsíců a použijeme jednu z nejhorších luminiscencí C1. Na dalších vláknech fóra se řeší jak dlouho a intenzivně svítí jednotlivé modely. Proč tedy nevolíme BG W9 která je taktéž v bílé barvě a je výrazně lepší.
  12. Luminiscence C3, BGW9, C5 které svítí docela dlouho a silně, nebo C1, která vlastně nesvítí. Má cca pouze 30% účinnost těch předchozích.
  13. Zdravím. Jak se to dál posunuje dopředu? Už se řeší jaký typ bude luminiscence?
  14. df-otto

    TechAgro 2016

    Jsem tam v hale F, ale spíš než na buřt můžeme zajít do restaurace v pavilonu G. No spíš je to bufet.
  15. df-otto

    Sraz Chronomagu - Brno

    Zdravím. V pátek přijdu.
  16. Za mě velké díky, že se tomu věnuješ s takovým nasazením. Dokonce stíháš neustále odpovídat na věci co se dají vyčíst z předchozí diskuze. To zaslouží velké uznání.
  17. Číst 69 stránek je moc dlouhé stačí když si přečte http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/88974-davosa-p%C5%99ehled-a-instrukce/
  18. Zdravím. Takže jaké provedení je vlastně reálné a jak to vidí DAVOSA?
  19. DATE Michal Petráň LovecK ondralbc Varjag Sborez 3x PaloZV Yenkee Honda 6666 obchodnik-o3 parnistroj vjace eloga ava tommi NO DATE Ondrej71 Funthom95 milan.w cobra79 Dzos Klingac juno Flipik Zdeneli Alexion df-otto df-otto
  20. Zdravím, doufám, že nejsem mezi těmi posledními třemi lidmi. Příkaz na platbu jsem již zadal ve středu 7.11.2015
  21. Zpraví se pak i číslo na dýnku podle konečného počtu hodinek?
  22. Ve svém volném čase jste odvedli kus profesionální práce, díky za všechny, že se projekt posunul až do této fáze. Myslím, že termín nás samozřejmě zajímá všechny, ale všichni soudní ví, jak to ve světě chodí. Dodací termíny na něco zajímavého jsou vždy dlouhé, např i na osobní auto se klidně čeká 6 měsíců. Takže pokud se to povede dodat pod stromeček tak to bude zázrak.
×
×
  • Vytvořit...