Přejít na obsah

Dr.Romca

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Dr.Romca

  1. Koupil jsem ženě model Winter a má tam SW200
  2. Dneska V.H.P. V téhle barevné kombinaci je moc nevídám, ale mě baví moc už celkem dlouho
  3. No tak pokoukání není špatný, ale nošení je nošení
  4. Jojo a ty bílo černý jsou taky skvělý To tak seve více lidech dohodnout a kolovat
  5. Díky, jojo přesně tak, na tahu rovnou, NATO jsem dokupoval samostatně... No stejně pokud se mi to podělá, tak počítám dva dny po pátém výročí
  6. Vždycky když tyhle modré vidím, což naštěstí není tak často, mám nutkání je doplnit k těm šedým
  7. Tak jsem nakonec objednal, až to dorazí, tak hodím fotky. Je to ale pro manželku, tak to moc neponosím asi :)
  8. Dneska Seamastery, snad to ke kostičkovaný košili není jak pěst na oko
  9. Doufám, že mě tohle nepotká, zatím je mám dva roky cca... Ale zajmá mě ta záruka na tah, ví někdo zda je také 5 let nebo dva roky jak píše MartinD? Díky!
  10. Díky, aukro jsem nezkoušel A umí to někdo opravovat takovou historii? Po dědovi mám troje primky, taky opravené a hezké...
  11. Zdravím, Dostal jsem hodinky snad po pradědovi - prý když jsem hodinkovej Nejsem ale moc schopen to určit, nevím zda to má nějakou třeba i sběratelskou hodnotu a má to třeba cenu opravovat... Nevíte o tom někdo něco? Díky!
  12. Já mám doma winder Benson, kvalita zpracování apod je OK, nicméně je hlučný, ne noc jej vypínám. Pak jsem opravdu zvědav na tenhle z hlediska hlučnosti. Osobně si myslím, že se vedle toho nebude dát spát ať to bude jakkoliv kvalitní, že to rušit bude stejně... https://watchwinders.com/watchwinders/benson/all
  13. To je paráda, zajdu se podívat! Bčka mám v plánu už dlouho!
  14. Dneska jsem na tuhle značku poprvně narazil a musím říct některý modely mají fakt pěkný a cenově i celkem dostupný A je v tom ETA, tak by to mělo i fungovat ne? Máte někdo tuhle značku doma? Jaké jsou zkušenost s kvalitou?
  15. a dělají se 42mm s ručním nátahem a osmidenní rezervou bez data? To by bylo přesně pro mě
  16. Jakou máš prosímtě ruku? Já furt na PAMy koukám a neumím si představit zda mi budou sedět na mé malé 17cm ruce... Díky!
  17. Bally mám přesně od SEWu, jsem z nich doteď nadšený Ty trubičky jsou na tom asi nejlepší, ale i jinak jdou fakt přesně I to kafe se na ně směje
  18. Ahoj, tady jsem sice nový, ale v hodinkách se docela pohybuju. V příslušenství ale zatím skoro ne... Nemáte někdo tušení kde sehnat tah na Citizen Promaster NY0084? https://www.citizenwatch.eu/product/ny0084-89ee/ Hlavní podmínkou je aby byl plný vč. toho dílku u stěžejek, na netu jsou samé s ohýbaným plechem, to má originál a vždy se v tom po čase vytvoří vůle a pak to chrastí. Nosím je na zahradu a dávám jim celkem zabrat Předem díky!!
  19. Je to už nějaký čas, ale napíšu až teď ze strany kupujícího. Supr domluva, hodinky byly dobře zabaleny. Můžu jenom doporučit Dokonce poslala i původní doklady Díky!
×
×
  • Vytvořit...