Přejít na obsah

Lucky Lucaso

Členové_50
  • Příspěvky

    960
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Lucky Lucaso

  1. https://www.facebook.com/share/AzmYetiXtv5qNbkS/ Prislo mi fer dat sem i jeho vyjadreni.
  2. Za me je to teda moc hezka uchylarna. Doufam, ze se pochlapis, akoupis rovnou celou kolekci
  3. Dejv je nejak napred ne? Ja budu dnes naposledy hyzdit forum nijak nezajimavou fotkou. Zitra bude zmena, jeste nevim jaka....
  4. Hele ale hlavne klid. Ja se na to vsechno ptam, protoze me to fakt zajima. Ja uz ho dlouho sleduju ale zase nejsem uplne zaslepenej. On rika o greendealu A, a odpurci rikaj "savo,nacek,blb, atd. Ale ani jedno neni odpoved na to co me zajima. Chtel bych si udelat ucelenej nazor, ale zatim neni moc z ceho. On rika, ze se tu likviduje prumysl a odpoved je," Ale vy mate svicen s hakovejma krizema." To je argument jak svina.
  5. No vsimnul jsem si narazky na nacka Turka, pak neco o ruseni EU a vitani slovanskych bratru. Takova smesice vseho.
  6. Ok, beru. S tim se neda nez souhlasit. Dal se v tom pitvat nebudu.
  7. Tys tu knizku cetl? Jsi si jistej,ze tam je neco o savu? Nebo to je jen prezvatej blabol od Danuse?
  8. Tak u tebe vzhledem k tomu k jakym korenum se hlasis je celkem pochopitelne, ze te tyhle jeho projevy vysiraj. A ne, ani ja to hajlovani neobhajuju. To je proste mimo. Ale co tam mas dal? Neco konstruktivniho? Neco k greendealu? V souvislosti s tim co hlasa on?
  9. Koukam, ze Filip slapnul na kuri oko mnoha lidem i zde na foru gentlemanu. By me zajimalo co ti udelal tak strasnyho, ze ho nazyvas blbem.
  10. Jsem cekal, ze se strhne lavina s monstrama, a ono prd. Kdo by taky nosil letni hodinky v lete, ze jo? A nebo jsou vsichni na tabore a maj zakazany mobily?
  11. Jj, mate pravdu. Oni ty hodinky jsou cely krasny. Ale poradne je vyfotit je v mem pripade nadlidsky ukol. Tohle je jedna fotka ze sta, ktera se jakztakz povedla. Pritom nazivo jsou fakt paradni.
  12. To je ale zase vysavacka Nebo take pyjosajka...
  13. Tak to je hezkej kopec stribrnaku. Ja bych je taky jen oplachnul ve vode a schoval nekam do sucha. Taky jich par mam, ale jak rikas. Zadnej velkej poklad to neni.
  14. Kolik jich prosim te mas,ze je toho za 50tis? Nebo mi neco uteklo?
  15. "ta motorka ti ten pocit nesmrtelnosti úplně nedává, pokud nejsi totální bezmozek. Pár jsem jich potkal, ale určitě ne tolik kolik tvrdí lidi v diskuzích na novinkách." Ja ti nevim. Vcerejsi jizda domu, trasa Doksy - Duba - Praha. Ani jeden jedinej motorkar, a ze jich bylo, si s predpisama hlavu nelamal a pocit nesmrtelnosti pretejkal z jejich prileb vsude kolem. Rychlost, predjizdeni pres plnou, pres dve plny, do levotocivy, do pravotocivy.... Proste pani silnic a nic je nezastavi. Pred Zelizama tahal jeden masinu ze skarpy. Co se stalo samozrejme netusim. Nemusela to bejt jeho vina. Nechci hejtit, urcite je i hodne pohodovejch motorkaru jako ty. Jen mam pocit, ze to je rok od roku horsi a horsi. A to tu trasu jezdim uz leta letouci. A o skutrech v Praze ani nemluvim, to je naprosty peklo.... Jo a na novinky diskutovat nechodim.
  16. Tak nevim jestli to je jen u me, ale chronomag se mi na mobilu nacita nezvykle dlouho. Ostatni stranky jedou v pohode. Porovnani s PC nemam, ten je permanentne obsazenej detma Mobil je starej, android 14, ale jak rikam vse ostatni bezi normalne ...
  17. Ja mam Turka rad. Sleduju ho uz dlouho (par let). Jeden z mala poslednich normalnich chlapu. Tohle je fakt ubohy (tmbk).
  18. Svycary Grana pro nemecke letectvo. Kalibr KF331. Prumer 34mm. Vintage, vojenske, klub malych hodinek aneb 3v1
  19. Wtf? Danuše si objednala u seznamu antikampaň?
×
×
  • Vytvořit...