Přejít na obsah

TomTomTom

Členové_50
  • Příspěvky

    201
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele TomTomTom

  1. Docela reálný scénář...
  2. Čekal jsem spíše digitálky Adidas
  3. Německé dresy...kluci zkusili, neprošlo..
  4. Metzelery jsem před lety opustil, kdy mi přišly nějaké brazilské a ta přilnavost na studeném a mokrém asfaltu stála pěkně za h..o...ani jsem je nedojezdil a šly dolů z ráfku. Pár sad jsem projezdil a ten rozdíl v kvalitě byl velký. Naopak španělské Micheliny jsou dobré.
  5. Bylo tam toho více, léky z toho absolutně za hranou bez ohledu na klasifikaci lékař/nelékař...a nezlob se, více toto téma nechci rozebírat.
  6. Mám s OSPODem vcelku dobré zkušenosti, ne vždy jsou na straně matky, ale jinak je to trochu bezzubá organizace, až mi bylo někdy těch ženských líto, co všechno musí řešit a jaký to je někdy boj s větrnými mlýny.. Na druhou stranu mám zkušenosti s doslova zmrdem dětským psychologem, který byl schopný předepsat dítěti psychofarmaka. Dodnes se mi otvírá kudla v kapse, když si na toho krypla zkurvenýho vzpomenu. S OSPODem nebojuj a držím ti palce, ať všechno dobře dopadne a jsou děti i ty v klidu a pohodě.
  7. Jsou parádní, budeš spokojený. Na Protreky nedám dopustit...sauna, bazén, potápění, štípání dřeva... vše zvládají bez ztráty kytičky a ke všemu dobře vypadají
  8. Tak to se víc bojím víc o půlnoci ve městě než v lese...a když potkáš medvěda nedělej vůbec nic. Medvěd udělá všechno za tebe.
  9. Jsou hrozný, jak z tržnice... ať radši udělají pořádné velké kovové hranaté s pěkným tahem.
  10. A to mi řekni, k čemu sem teď postuješ tuto hraběcí radu?
  11. Ber to tak, že to tvé babičce tvořilo domov, líbilo se ji to, možná jsi na to jako malý kluk taky na stěně koukal, než to skončilo na půdě, jak se měnila móda a vybavení domácnosti...nech si to jako památku na babičku.
  12. Taky ho budu potřebovat...
  13. Ta jednička je fajn, ale v tuhle chvíli je to jen číslo možná tak pro lufťáky, protože všude je led a nahoru se bez nesmeků nevyškrábeš. Je to fakt vo hubu... doporučím ti zároveň i trekové hole s ostrými hroty.
  14. To je spíše do sekce Humor, ne?
  15. Jakmile bude týden pršet a začneš po tom jezdit, tak budeš opět stát v blátě. Prostě to zamačkáš do hlíny. Když už, tak bych posháněl placáky a udělal bych si je v řadě pod kola a zbytek okolo trávu. Mám to takhle na chalupě, jezdím po tom za každého počasí a drží to parádně. Mám to samozřejmě i v rovině s trávníkem, abych přes to mohl se sekačkou.
  16. Jaro letos nebude... legendární obrázek. Nemáte ho někdo? Nenašel jsem ho.
  17. Chumelenice, taková klasická bílá tma a do toho potkává člověk na silnici kretény s denním svícením.
  18. Na Varaderu docela odvaha prát se s tou vahou na sněhu...
×
×
  • Vytvořit...