Přejít na obsah

Vasa_H

Členové_50
  • Příspěvky

    251
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Vasa_H

  • Datum narození 19.4.1973

Contact Methods

  • Website URL
    https://t.me/demon_souls

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Bydlí
  • Fanoušek značky
    Citizen, Breitling, Omega, Rolex

Návštěvy profilu

682 zobrazení profilu

Vasa_H's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. At slouzi! Privezl jdi ze zahranici nebo CR?
  2. Jak vyresit pristup v prudkem svahu? Z cesty najedu na pozemek v dolni casti, zaparkuji a pak travnaty pekne prudky pozemek k chate. Schody asi blbost, nějaké slapaky?
  3. Cast pozice zmonetizovana, cas udelat si radost. https://auto.bazos.cz/inzerat/181995657/lamborghini-aventador-mod-2016-3500-km.php
  4. Btc hodluju a tyhle drobne vykyvy neresim, vypoved nedavam, lambo pocka. Co ale mile potesilo a vyberu , je na revolutu kapsa, drive trezor nastavil jsem to kdysi na x10 a nakup btc.
  5. Drzim nekdy od pulky ledna, nijak extra mi to nechybi a dam si asi az koncem brezna v Madarsku.
  6. https://sdilej.cz/shogun-s01e01/s je to tu, jeste preckat Ulici nez dostanu pristup k TV a jdu na to. Premyslim jestli sklenka sake = poruseni sucheho unora
  7. Kamarád co mi předělává chatu má nějaké trable s O2 (neřikám, že je svatý a asi je vina i u něj), není tu někjaký insider co by mohl pomoci s řešením? Díky moc V.
  8. Dotaz trošku o krok dál, nějaký typ na prodejce sedaček? ASKO, IKEA, JYSK atd. nic moc.
  9. 25 let neviny, neskutecny narez, chudak chlap. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-zemrel-polak-ktery-nepravem-sedel-18-let-40461614#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_id=26316002&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  10. Na Soguna se moc tesim: https://www.csfd.cz/film/960128-sogun/prehled/ A za chvili jdu na tohle: https://www.csfd.cz/film/806817-25-let-neviny/prehled/ Po likvidaci ulozto jsem vystrachal xiaomi tv box, rozchodil KODI + Sosac a spokojenost.
  11. Tak jsem z toho jelen. Screenshoty a fotky focene v rezimu portret sem mohu vlozit, ostatni jak starsi tak nove porizene nektere ano, nektere ne. Zadnou logiku jsem v tom nenasel, deje se to od vikendu. Zitra zkusim Apple support.
×
×
  • Vytvořit...