Přejít na obsah

MBender1

Členové
  • Příspěvky

    33
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Swiss made

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MBender1's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Přesně ta plastová kotva je důvod proč do nich nejdu. Jsem blázen? Design je nádhernej ale prostě proč zrovna C0.111 … jelikož už patřím mezi pacienty, tak to prostě nezkousnu.
  2. To je snad prvně co se mi docela líbí světlý ciferník.
  3. To je snad jedinej světlej ciferník co se mi líbí. Ještě teda Zeppelin umí pěkný... Važně pěkný
  4. Ahoj, já to řešil v Carollinu. Je to jediný autorizovaný servis Hamilton. Možná ještě něco v Brně, ale nejsem si jistý.
  5. @Brept jasný, rádo se stalo. Hele bohužel nevím a nemáme tu krejčovský metr takže ani nepovim.
  6. @Brept zdar, díky aaaa pravě v Interstellaru byly Khaki pilot Day date, ale nebudu lhat menší motivace z filmu v tom také byla. Tyto jsou z filmu Capitain Amerika. Pokud pokukuješ po Hamiltonkách mrkni na nové kusy, protože Hamilton začíná více používat vlasek z nivachronu - tzn. neměly by se tak lechce nechat zmagnetizovat.
  7. Jinak k tý přesnosti, jsou teď na 4 sec/den při skoro každodenním (kancelářskym) nošení a v noci leží ciferníkem nahoru. - měřeno aplikací v telefonu Na vibrografu v Carollinu asi 14 dní zpět vykazovaly 2,4 sec/den, takže se motám nějak takhle, což je super. Tudíž za mě velká spokojenost
  8. @Kalisport ještě aspoň jedna. Hodil jsem na ně nový řemen. @habadej mě zatim ta posunutá 15 dovnitř moc nevadí. Každopádně jsou toxický, v tom mas pravdu. uvidime kam mě to postupem času dostane
  9. tak další uploadnu později, nějak mi nejdou nahrát.
  10. @gabrielmilan Ahoj, jasný - Tovys, Hodinky-365, Helveti, Koscom - nikde tady neuděláš chybu. @Kalisport Zdarec, něco málo mám. Snad pomůžu k rozhodnutí :
  11. Tak jsem na ně nasadil NATO a není to vůbec špatný...
×
×
  • Vytvořit...