Přejít na obsah

MBender1

Členové
  • Příspěvky

    33
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele MBender1

  1. Přesně ta plastová kotva je důvod proč do nich nejdu. Jsem blázen? Design je nádhernej ale prostě proč zrovna C0.111 … jelikož už patřím mezi pacienty, tak to prostě nezkousnu.
  2. To je snad prvně co se mi docela líbí světlý ciferník.
  3. To je snad jedinej světlej ciferník co se mi líbí. Ještě teda Zeppelin umí pěkný... Važně pěkný
  4. Ahoj, já to řešil v Carollinu. Je to jediný autorizovaný servis Hamilton. Možná ještě něco v Brně, ale nejsem si jistý.
  5. @Brept jasný, rádo se stalo. Hele bohužel nevím a nemáme tu krejčovský metr takže ani nepovim.
  6. @Brept zdar, díky aaaa pravě v Interstellaru byly Khaki pilot Day date, ale nebudu lhat menší motivace z filmu v tom také byla. Tyto jsou z filmu Capitain Amerika. Pokud pokukuješ po Hamiltonkách mrkni na nové kusy, protože Hamilton začíná více používat vlasek z nivachronu - tzn. neměly by se tak lechce nechat zmagnetizovat.
  7. Jinak k tý přesnosti, jsou teď na 4 sec/den při skoro každodenním (kancelářskym) nošení a v noci leží ciferníkem nahoru. - měřeno aplikací v telefonu Na vibrografu v Carollinu asi 14 dní zpět vykazovaly 2,4 sec/den, takže se motám nějak takhle, což je super. Tudíž za mě velká spokojenost
  8. @Kalisport ještě aspoň jedna. Hodil jsem na ně nový řemen. @habadej mě zatim ta posunutá 15 dovnitř moc nevadí. Každopádně jsou toxický, v tom mas pravdu. uvidime kam mě to postupem času dostane
  9. tak další uploadnu později, nějak mi nejdou nahrát.
  10. @gabrielmilan Ahoj, jasný - Tovys, Hodinky-365, Helveti, Koscom - nikde tady neuděláš chybu. @Kalisport Zdarec, něco málo mám. Snad pomůžu k rozhodnutí :
  11. Tak jsem na ně nasadil NATO a není to vůbec špatný...
  12. Je fakt, že jsou o něco větší, ale já taky zrovna nejsem nejmenší , takže mi sedí... jo s tou datumovkou je to taková zvláštní anomálie, ale nemůžu říct, že by mi to nějak vadilo, teda zatím.
  13. @ONYX servis hodinek Ahoj Rudo, pomohl. Poslední dny jsem tu byl furt na vážkách, zda to řešit, reklamovat, nebo to prostě nechat být, ale pomohl si mi se rozhodnout, to prostě poslat na reklamaci. Díky moc Jelikož je Hamilton autorizák zatím jen v Carollinu, tak uvidíme, jak se tam k tomu postaví. Vy zatím Hamilton autor. servis neplánujete? Díky.
  14. No jak říkám, radši to nechám od magnetizovat u hodináře, než blbnout s touhle krabičkou... @(z)denny jo máš pravu jsou to jen hodinky, ale jsem na to asi ještě slabej. Na nějakých starých Festinách bych to zvládnul, ale ty Hamiltonky mám jen chvíli, tak tomu nechci ještě víc naložit Nicméně co jsem se dozvěděl, tak já nejspíš nebudu mít problém s magnetizací hodinek pač po zmagnetizování prý zrychlují, ale mě spíš zpomalily. Navíc se furt nechtějí nějak ustálit. Začal jsem na -2, pak jeden den skočili na -20 Ted poslední 3 dny šli od -10 po -4 a dnes zas -9. Při nošení přes den a v noci dial up. @ONYX servis hodinek věděly byste čím by to mohlo být? Od včera jsem je začal měřit po 24 hod jinak předtím byly po 12 hod. Je mi jasný, že to je prostě mechanická věc a když chci přesný hodinky, tak si mam koupit Quartzky. Zajímá mě spíš jestli to je ok nebo je tam nějaký problém.
  15. Zdravím, mám poměrně krátkou dobu hodinky Hamilton Khaki Field Auto (kalibr H-10) a zajímalo mě jakou máte průměrnou denní odchylku. Já měl v prvních dnech -2 sec/den, ale teď po měsíci mi dělají -7 sec/den. Je to standard na Khaki Field Auto? Nijak se nemůžu dopátrat oficiální informace. Samozřejmě pochlubte se i vy, kteří máte máte jiné Hamilton hodinky, abych věděl do čeho případně příště jít
  16. Díky moc. Zajdu k hodináři a poprosim o odmagnetizaci (pokud je to ten problem). Když to nepomůže pošlu je na reklamaci. Snad se to brzy vyjasní.
  17. @vasekk Onyx má velmi dobré hodnocení, co jsem tu viděl ve vláknech. Sice nejsou asi autorizovaný servis na Hamilton, ale zhodnocení tady na fóru se dá také brát jako známka kvality
  18. @Daemonultimate mm chápu. V tom případě je nemůžu nosit nikde pokud to s tím magnetismem funguje takhle. Jo dnes jsem jim právě pomohl ručním dotahem a celodenním nošením. V 11.25 jsem je hacknul a naladil na čas dle telefonu. Teď po 7 hodinách mám zas už -3 vteřiny.
  19. @Daemonultimate může je zmagnetizovat notebook, resp. práce na notebooku? Nevím, co jiného by to dokázalo v mém okolí. Děkuju!
  20. @vasekk Ahoj, co jsem četl na ofiko stránkách Hamiltonu, tak jediný autorizovaný servis je v Carollinu v Praze. Nikde jinde.
×
×
  • Vytvořit...