Přejít na obsah

didoodje

Členové_50
  • Příspěvky

    67
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele didoodje

  1. Vse super. Doporucuju. Kupoval jsem CHW
  2. Hop. Dám k tomu i Rubber
  3. Ahoj Nabidnu sve Tudory. Pekny stav, jediny viditelny skrabanec jsem si vsiml nad 12kou, jinak bez. Ze zapesti je neviditelny. Bezi super. V ramci COSC. Box, karty, vse je. Nemam originalni remen, prodavam na pilotu viz fotky. Praha 40 000,-
  4. Jop na ty zlaty si taky brousim zuby. Jen nechapu proc delat u tech spiritu i zulu tak velky lug to lug. Tah potom vypada na ruce strasne zvlastne jak je ten prvni dilek dlouhy silene
  5. díky za reakce, mám malou ruku no : ) ale beru si z toho, že zatím zkusím pohledat na CH24 za pěkný peníze ten pánský model 38,5mm
  6. Ahoj, objevil jsem tyhle Aqua Terry a ten ciferník se mi strašně líbí. Radost trochu sedla, když jsem zjistil, že se jedná o dámský model : D předpokládám, že to dělá hlavně to kulatý datum. Tak jsem zase couvl ale řekl jsem si, že se zeptám i tady jak moc dámský hodinky to podle Vás jsou, nebo zda nemá nějaký Omega agent zprávy, že by mohli podobný cifry nasadit taky na pánský Aqua Terry. Chci trochu zpestřit sbírku (mám skoro výhradně Tudory) a 38.5mm Aqua Terry mě zatím trefily nejvíc.
  7. didoodje

    Tudor BB58 nový model

    YES!!! BB GMT DATE - Specifikace splnily všechno co jsem od hodinek kdy chtěl : D ale nemůžu si pomoc, větší BB Steel se mi designově líbí více, asi mě ruší ta žlutá ručička, nějak mi tam shazuje tu prémiovost.
  8. didoodje

    Aqua Terra 2022

    Ten tah je top cena min top Datum no-top NVM jak si poradi s podobnou kvalitou za nizsi peniz, hlavne od Tudoru
  9. didoodje

    OMEGA X SWATCH

    Nooo kdybych vlastnil Moony, asi mě trochu mrzí, že si tímto šlapou po nějaké té prestiži. Na druhou stranu pro fanoušky Omegy, pro které je to mimo budget, asi sympatická šance na vyhlášený logo na zápěstí no.
  10. Podle me je teda ten RubberB top, ja ho daval i na BB Steel, ktery jsou vetsi a udelal z nich hodinky na malou ruku : ) takze doporucuju na jakykoliv Black Bay
  11. didoodje

    novinky 2022

    A BB58 GMT date, to už bych asi jiný hodinky v životě nepotřeboval (v životě brát spíše jako 3-4 měsíce).
  12. Super, díky za sdílení, moji reakci ber jen jako UP toho IBANu pro příspěvek. Taky jsem posílal.
  13. didoodje

    Longines Spirit

    Vzal jsem 40mm black, a i když je pro někoho asi barbarství dávat na pilotky potápkové nato. Musím zase doporučit MN strap od Erika Originals. Premiověji vypadající nato fakt neznám, zatím u mě zvedlo všechny hodinky (pokud někdo ano, tak sem s odkazem : ) a i když jsem to bral v prestige edition s tahem a dvěma kůžema, nenosím na ničem jiném.
  14. @Spok doufám, že jsem trefil vlákno. Díky za super výměnu. Ať hodinky šlapou. Měj se, R.
  15. jo tak crypto je cistej hazard, pokud nemas login k twitteru Elona Muska : DD. Ty akciove indexy, no jo, jsou vys, ale taky je tam jinak postaveny riziko a jeste i docela nedavno se stavalo ze za 10 let clovek skoncil na svem... Jak rikas, nepocital si tam ten najem a ten je podle me peknej bonus. No ja jsem dost konzerva : ) a asi bych to nikdy nehnal pres pomer 80% v nemovitym a 20% indexy aj. Ted myslim vlastni zdorje, ty hypo tam nepocitam. No a samo teda jeste neco odloupnout na hodinky zejo.
  16. No já bych řekl, že určitě pokud na to dosáhneš. Záleží na lokalitě no, v Praze jsou po pandemii pořád nájmy dost nízko. Já to tak udělal, vzal druhý byt a nájemníka, ale trochu to dotuju no, není to tak že nájem = výše hypo, snad se to brzo srovná : )
  17. Jestli nekdo podnika, nebo ma na starosti nejaky tym co by potreboval nekam nasmerovat, tak mrknete po Good Strategy/Bad Strategy. Knizka je ok a jeste na realnejch prikladech z historie, takze kdyz clovek za mlada nesnasel dejepis, tak se aspon neco malo dozvi.
  18. 8-10% by to letos být nemělo, ale těch peněz se proste natisklo za poslední dva roky hodně, bez nějakých produktivnějších důvodů a rozhodně teď bude pár let lepší "dlužit" (ve smyslu mám hypo na byt) než "držet", protože hodnota peněz co dlužíte bude dost rychle klesat a tím se defakto bude snižovat i Váš dluh (Pokud se na pokles hodnoty peněz bude reagovat nějakým růstem mezd aj., což se minimálně v Praze už děje)
  19. Nevím, přijde mi, že se tím snaží ty hodinky udělat víc formální, ale to asi Panerai nemá úplně zapotřebí : ). Takhle je to něco mezi a k saku stejně nepůjdou.
  20. didoodje

    New Panerai 2021

    Luneta nekterejch Submersilu mi z nejakyho duvodu pripomina Pelagosy, asi uz jsem pretazenej
  21. Pro nenarocny https://www.csfd.cz/film/702726-free-guy/prehled/
  22. Tecla s Krmenčíkem bych zvážil nabídnout 1 + 1 zdarma třeba Třinci, oba měli fantastické roky, ale Slavia to s nima teď už neukope. Červená pro Holeše za mě nebyla, vlastně bych se cukal i za žlutou, jsem zvědavý, jak to posoudí komise.
  23. Ahoj všem Narazil jsem na UK obchod https://www.bablas.co.uk/watch-straps/omega-watch-straps.html, který nabízí originál Omega NATO strapy a přesky skladem, za dost lepší ceny, než jsem dostal u CZ AD. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Jsou to fakt originály? Díky, R.
×
×
  • Vytvořit...