Přejít na obsah

exell

Členové_50
  • Příspěvky

    512
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Rolex, Casio, JLC, Doxa

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

exell's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Pokud nekupují některé z modelů z drahých kovů, tak mi to nějak nevychádzá.
  2. nádhera. U mě pořád stejně, partnerství na celý život. Dnes pozorujeme říční provoz v evropsky významné lokalitě Podbabských skal.
  3. exell

    Rolex 2024 Novinky

    Zjevně půjdu proti proudu, ale ty hodinky mají všechny mé oblibéné barvy (skutečně černá, šedá a specifický oddíl tmavě/smaragdově zelené). Mít teď volné střelivo, už jsem zapsaný.
  4. exell

    Tudor novinky

    BB na jubilee jsou bezva. Nejsou na nich totiž žádné falešné nýty
  5. exell

    Doxa Sub 200T - novinka

    Se sunburstem nemám vůbec problém, jako tooly ty hodinky používá menšina a myslím si, že potenciálnímu ženskému spektru zákazníků mohou připadat koukatelnější. Je otázka, zda se časem dostanou i na větší modely (když nepočítám Searambler, který je broušený od počátku).
  6. Máme tady nový release od Doxy - Sub 200T. Pouzdro 39,0 mm x 41,5 mm, výška příjemných 10,7 mm. Uvnitř klasicky Sellita SW200-1. A nová barevná kombinace "Sea emerald", vezoucí se na stále neslábnoucí zelené trendové vlně. A některé z původních barev nově nabízí i variantu "sunray dial". Za mě super! Fotka z článku https://oracleoftime.com/doxa-sub-200t-sea-emerald-watch-review/ Odkaz na web Doxa https://eu.doxawatches.com/collections/sub-200t
  7. exell

    Rolex 2024 Novinky

    Ano prosím! Ale rok po uvedení 40mm Exp I tomu vůbec nevěřím.
  8. Máš pocit, že AP je dominantním hráčem trhu hodinek?
  9. Pěkné, ale vynechání ocelové verze moc nechápu.
  10. @African jasná věc, dopoledne jsme něco odlyžovali i za ztížených podmínek, odpoledne sauna a večer pivko Bylo to super
  11. Jojo, my jsme byli před týdnem v Aprice (kousek za Passo Tonale, přes které jsme jeli) a dva dny ze čtyř sněžilo a pršelo, a tedy pořádně. Na druhou stranu, tolik sněhu (v 2300m.n.m. i ke 3 metrům) jsem tam nikdy nezažil a mělo to něco do sebe.
  12. Jezdím rok na celoročkách od Matadoru a úplně v pohodě, v prosinci v období největší zimy (rozuměj nejvíce sněhu) jsem s nima zvládl i Krkonoše bez řetězů.
  13. Téměř 8 let s původní baterií.
×
×
  • Vytvořit...