Přejít na obsah

Wendellin

Členové_50
  • Příspěvky

    178
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Wendellin

  1. Wendellin

    Solar Tuna - rarita:)

    Tak mám také raritu. Výrobní číslo 841 568.
  2. Vrátili se mi po půlroční zápujčce nejlepšímu kámošovi, kterej je stejně postiženej. Nemůžu je sundat z ruky. Jsou lehké, výborně čitelné, lumi je atomová elektrárna ,ale hlavně bezůdržbové. Prostě vezmu a jdu. No na léto je vystaráno.
  3. Ten řemínek je nádhernej a perfektně jim sedne . Mohl bych vědět , kde jsi ho kupoval? Mám tu jedny ála rolex v šampani a myslím, že by jim slušel.
  4. Dnes solární elektrárna. Tohle Seiko fakt umí.
  5. Ahoj Mlsoune, pochopitelně fotky krásný a myslím, že Longines by ti měl poslat nějakou hodinkovou odměnu za propagaci . A teď otázka. Co se tam těžilo?
  6. Pěkný bronzový Willardy, nech je zrát a ať nemáš zelenou ruku. Ať ti slouží.
  7. Tohle je naprosto geniální řešení vnitřního boje, zda koupit či nekoupit hodinky z Alíka. Takhle jsem se už dlouho nenasmál. Všichni buď hejtujou, nebo do nebes vychvalují, ale tys to prostě rozsekl. Klobouček a tuto definici tesat do kamene.
  8. Dnes jsem vytáhl zlaťáky, aby byla atmosféra. Obdaroval jsem žínku kytičkou a poděkoval ji za to, že to se mnou i přes mé chronopostižení vydržela zatím ťuk .ťuk.ťuk. celých 22 let. Život je krásný.
  9. Más mojí podporu. Také se jich neštítím a jako tooly jsou k nezaplacení.
  10. Na to velký pozor, můj příběh je podobný tvému, bolesti zad, poté se přidala bolest na hrudi, takhle asi pět let. A že jsou to plotýnky. Pak zase že kyčel Tep levé kyčle 2020. Bolesti nepolevili ani po operaci. No zkrátka vloni o Velikonocích jsem si pouhým opřením zlomil klíček. Na pohotovosti se pozornému lékaři něco nelíbilo. Nastalo kolečko vyšetření včetně mag. rezonance. A jaké bylo mé překvapení, když se zjistilo,že mám zlomené čtyři obratle a asi šest žeber. To nevymyslíš, to musíš zažít. Konečná diagnóza Mnohočetný myelom. Ze dne na den se ze mě stal onkologický pacient. Být tebou, nechal bych si od obvoďáka dát žádost o vyšetření na hematologii, aby si mohl vyloučit i tuto bestii.
  11. Není nad to vědět, že byly v dobrých rukou. Děkuji mistře Jeronimo. Důkaz místo slibů. Nosím, nosím, nosím jen občas vystřídám.
  12. Moc dobrá volba. Budeš spokojen. Ať ti pěkně šlapou. Já je mám ve větší verzi a nemám co bych jim vytknul. Za mě také zajímavější typ B.
  13. Je to záhyb trička. Ale vypadá to opravdu všelijak . Umění nechtěného, většinou nejlepší fotky.
  14. Dneska laserem frézovaná klasika, champagne ciferník je už jen třešínka na dortu.
  15. To je vlastnost to ciferníku , je něm několik souhvězdí a část sluneční soustavy i se Zemí. Já jsem s nimi spokojen, na ruce vypadají luxusně a většinou na první pohled upoutají. Dost často se mi stává, že se mně lidé ptají co je to za hodinky a chtějí si je prohlédnout. To se mi nestává ani s Omegama
  16. No fakt vám nekecám.
  17. Tak se přiznejte , Husákovy děti kdo z vás chodil házet dvoukoruny do automatů v maringotce a mydlil tam Street fightera. Já se k tomu hrdě hlásím. Krásný časy.
  18. Ahoj Mlsoune, hoďky nádhera , tak já na chvíli vezmu za tebe velmi amatérsky(nemám tak hezké fotky) propagaci našich oblíbených Longů.
  19. Pro mě jsou to naprosto skvělé hodinky. Vzhedem k tomu, že mám omezené finanční možnosti (kdo je nemá?) Tak jsem je koupil zde od váženého člena variantu s quartz strojkem a bral jsem to jako posun o level výš než Seiko5 nebo Steinhart které vlastním. A věř nebo ne, ty hodinky si tu cenu obhájí. Prostě jak je má člověk na ruce, tak ty hodinky říkají, stojíme tolik , kolik stojíme, protože jsme Longines a protože máme skvělé dílenské zpracování a jsme prostě top" . Ale tisíc lidí tisíc chutí. Na mě zkrátka takhle působí a nedám na ně dopustit. Také je fakt, že já jsem hodinkový exhibicionista. Za mě v této cenové relaci nejlepší volba.
  20. Ty hodinky mají nějakou magickou sílu. Už to mám ! Mají X faktor, neboli WOW efekt.
  21. Zlaté české ručičky.
×
×
  • Vytvořit...