Přejít na obsah

whiler

Členové_50
  • Příspěvky

    53
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele whiler

  1. Já mám bluessy suby.. a tím, že nosim zlatej řetízek, tak mi to něják víc jde dohromady.
  2. Vetsinu casu zijou ve stinu Subu, ale jsou taky svely.
  3. A já na ně už taky čekám, a čekám, a čekám...a čekám Vzhledem k tomu, co jsem v Rolexu utratil, to třeba nmebude tak nesmyslně dlouho, ale to všechno ukáže čas. Jsou překrásný.<3
  4. Zvlastni kombinace s tim reminkem, ale vlastne je to docela fancy looking.
  5. Tvle, tohle plato sem zasantrocil pri stehovani a vubec sem si nepamatoval kde sem ho splasil. Diky! Kupuju
  6. Tyhle rootbeery sou na ruce sen! Moc pekny
  7. whiler

    Rolex 2023 Novinky..

    Taky mi esteticky prijdou lepsi. Ale sem zvedavy jake budou nazivo.
  8. Ja sem byl v AP kdyz se mi narodila dcera, za Jakubem, strasne fajn clovek, ale sdelil mi ze vsechyn hodinky jsou uz alokovany a zkousel sem si ruzny kusy. Mam nejaky rolexy, ale je pravda ze AP maj na ruce takovou zvlastni auru, mozna je to hodne osobni, ale pro me je tohle holygrail a tesim se az si to jednou taky splnim
  9. Hodinky proste musej opustit prodejnu bez samolepek, ale muzes si je klidne oloupat sam. Je to kvuli tomu, ze reselleri jsou tak drzi, ze markapujou ceny hodinek v tzv full stickers rezimu.
  10. Jezis ty jsou bozi! Co vaha? Na ruce to musi byt citit!
  11. Mam kdyztak tyhle krasny el primera, ale servis je za 20 a urcite by ho zaslouzili.... zbavil bych se jich za 30, coz je asi pulka toho kolik se realne prodavaj, teda polud nechces novy hodinky, v tom pripade jsem nic nenapsal
  12. Ja mam tyhle krasny El primera, jinak receno Cosmopolitany, ktery se vyznacuji tim, ze nemaji El Primero na cifru( ale El Primera to jsou). Jsou prekrasny, zaslouzili by servis, ale slapou jak maj... a je furt nvm, jestli se jich vzdat, nebo je poslat do Vidne (uz jsem to jednou udelal a napsali servis bude ready v listopadu, kdyz jsem je tam posilal v lednu, tak jsem si je stahnul zpet) a nosit je! Kazdopadne to byly provni hodinky, co jsem vyhral v aukci ve Vidni a ten pocit byl uzasnej!
  13. whiler

    OMEGA X SWATCH

    Hypebeasts (Hajpbísti)se snazej nabalit no. Ale myslim, ze to je neprodejny, nebo se pletu?
  14. Ja jak mam i nejaky rolexy, tak cokoliv jinyho nez kaucuk me u Omegy trosku trapi. Ja se jich budu shodou okolnosti brzo zbavovat, prtooze musi zdelat mistecko pro dalsi kousek. Kazdopdne by byly top s preklapeckou kaucukovou, jestli to vubec delaj!
  15. Skoro bych se tolik nebal. Urcite na tebe dojde rada a az se tak stane, tesime se, ze se pochlubis!
  16. Tak zkus nejaky netradicni kombinace, nebudes cekat tak dlouho. A doporucuju Bechyneho
  17. Umyty a sup na ruku. tady to zacina byt bicolor gang
  18. Já fakt nemám problém s Rolexem jako většina lidí, čekáš, ale neni to vražda. Když ty hodinky chceš, počkáš, tak je dostaneš. Je teda jasný, že to neplatí pro Daytony s panda ciferníkem, jo, ale na DJ nebo SUBy jsem nečekal bůhví jak dlouho.
  19. je no. Prvni den na skoleni ti daj tohle vytisteny a musis to rikat kazdymu tretimu zakaznikovi. Ale realne jsem na zadny svoje rolky necekal zase tak zvracene dlouho u Bechyneho, akorat v carollinu me pani prejela pohledem, zapsal jsem se na datejusty, a vlastne me poslala doprdele, tusim ze uz to jsou 3 roky a nikdo se mi neozval. Od ty doby jsem u Bechyneho nasal peknejch par Rolexek a na dalsi cekam.
×
×
  • Vytvořit...