Přejít na obsah

Variant86

Členové_50
  • Příspěvky

    92
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Casio, Suunto

Návštěvy profilu

174 zobrazení profilu

Variant86's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. 6 mohli dát jen k nápisu Multiband. Dole to torzo vypadá divně (když už tam není 5 a 7).
  2. OK, tak už jsem to vygooglil na watchuseek, jedná se o uzemnění vnitřní kovové části pouzdra hodinek a vnějšího kovového dílu bezelu. Pružinka prý jde až na šroubek dénka. Že je tělo uvnitř kovové jde vidět v dírkách šroubků upevnění bezelu.
  3. Chtel jsem vycistit G-8900 a po sundani bezelu jsem sundal i kovovou obrubu displaye a vykoukla na me tady mala pruzinka. Nevite nekdo, k cemu je dobra?
  4. Mě se právě líbí to složitější členění displaye. Dvouvrstva sice odebírá část čitelnosti, ale není to žádná hrůza a je to prostě pěkné a zajímavé. Škoda, že se v 2. vrstvě nedá dlouhodobě zobrazit nějaké větší množství i jiných dat. Prw-35 styl jednoduchého designu mám třeba na S. Core, kde to šlo už před mnoha lety ještě dál. 3 řádky, mnohem lepší graf, velká čísla. Hliníková jednoduchá luneta a hliníková tlačítka. Multiband nepotřebuju a solar je tam suplován cr2032, kterou jednou za rok vyměním pětikorunou, takže tohle dtto. Moje představa: pozitivní MIP, v části displaye veliká matice pro grafy a v části klasické dílkové čísla a v rožku jemný kompas jako maji G-9300. A hlavně! Programovatelné zobrazení 2-3 věcí najednou, např: hodiny+timer+stopky, hodiny+timer+výškoměr... Ano, zobrazení roku netřeba. Resp. volitelně
  5. Tyhle mam v merku. Jsou o dost zajimavejsi, nez ty nove modely.
  6. Konečně se mi podařilo dopasovat alternativní velejemný silikonový řemínek. Origo guma byla tvrdá. Tenhle je myslím určen na Amazfit T-Rex a nefungoval s origo Casio stěžejkami, svlékal se z nich. Naopak stěžejky k Amazfitu pasují do Protreků úplně přesně a řemínek drží výborně (mají trochu větší hlavičky na torx).
×
×
  • Vytvořit...