Přejít na obsah

fire183

Členové_50
  • Příspěvky

    67
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko, Omega, Oris

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

fire183's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Vše bez problémů, rychle a hladce. Doporučuji
  2. Rychlá a bezproblémová domluva, okamžitá platba. Za mě super.
  3. Bezproblémová domluva, rychlá platba, spokojenost
  4. Naprosto bez problémů a velmi rychle. Díky
  5. Naprosto bez komplikací. Jsem spokojen a doporučuji. Díky!
  6. Ta zima jim fakt sluší. Šikovnej fotograf, parádní hodinky.
  7. Jsou krásný a podle mě je to ten typ krásy, co se jen tak neokouká. Gratuluju!
  8. No, vidim, že jsem měl fakt kliku Já ty svoje prodal po roce jako nový (nosil jsem je teda jen pár měsíců, to je pravda) a v podstatě jen proto, že pro Samurajům nemohly konkurovat. Kolega, pokud vim, je má na ruce pořád. Nesundavá je ani v dílně, vozí je na motorce a jak ho znám i to dříví s nima štípe. Krom toho lehkého zamlžení a pár škrábanců hodinky pořád šlapou. Jak to tak čtu, je to mezi Invictama skoro unikát Kdyby to náhodou vypadalo, že oroduju za tuto značku, dodávám, že tomu tak není. To já jen tak, pro zajímavost.
  9. Jojo, to byly ony. Koupil jsem na základě této rezenze: http://www.chronomag.cz/clanek/2006-04-26/recenze-sportovnich-hodinek-invicta-8926.html
  10. No dobře, zvolil jsem stupidní formulace. Myslel jsem to tak, že vzhledově připomínaly Submarinery. Co se týče zamlžení sklíčka, to se stalo i mým Samurajům. Dobrej kus ve smyslu, že se nerozpadly, jako asi mnohé jiné, soudě podle komentářů výše. Mám pocit, že je velmi těžké naučit se psát tak, aby byli na tomto fóru všichni spokojeni. Ale pracuji na tom
  11. Pokud bych vybíral z prvních dvou kandidátů, pak za mě Davosa. Jinak jednoznačně hlasuji pro Oris. Wardy též nezatracuji.
  12. Sám bych vzal Orienty. Ale abychom na Invictu jen neplivali, dovolím si vlastní zkušenost. Kdysi jsem pod tíhou nějaké celkem pozitivní recenze zde koupil jejich potápky. Už si nepamatuji označení modelu, ale byla to reminiscence Sumbmarinerů s Miyotou. Měl jsem je něco přes rok a šlapaly slušně, pak jsem je prodal kolegovi, který je nosí už snad tři roky v podstatě každý den a dodnes bez problému (i bez servisu). Jen se mu trochu zamlžilo sklíčko. Možná to byla klika na dobrej kus. Ale jinak rozhodně Orient, ten má i "duši".
×
×
  • Vytvořit...