Přejít na obsah

Ladap

Členové_50
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Ladap

  1. Nemáte někdo kontakt v zastoupení českého Citroënu? Potřeboval bych informaci ohledně začátku záruky na nový obytňák na podvozku Citroën dovezeného z Německa. Více do PM nebo telefon 773 850 852. Díky
  2. Několik let jsem jezdil autem, i když služebním, denně 115 km, jednu cestu. Byla to pakárna a pak jsem si řekl, že peníze nejsou všechno. Teď 15 - 90min podle ucpanosti Prahy autem nebo 30 min MHD ke dveřím kanclu. HO teď nepočítám.
  3. Hledám technického pracovníka pro správu velké budovy s moderními technologiemi. Výborná znalost TZB podmínkou. Pracoviště Praha 6 - Dejvice. Nabídky s kontaktem, prosím do PM.
  4. Pravák, hokejka a lopata levá dole.
  5. Ještě jsem zapomněl, že má system WIN 8.1. Pro mě výhoda, pro někoho ne.
  6. Mám Fujitsu Stylistic Q572. Má 2x normální usb konektor, hdmi konektor, slot na SD karty, slot na SmartCard karty a čtečku otisků prstů pro zabezpečení, slot na sim kartu pro 4G/LTE atd. Je to pracovní tablet u kterého je veliká výhoda vyměnitelná bateri. Na jednu baterku jede 5-6 hod. V tašce mám druhou a i když jsem mimo síť, můžu být celý den bez starosti, že mi chcípne.
  7. Krušný hory - Měděnec, v poledne -7
  8. Oživím tohle vlákno. Má někdo svůj vlastní obytňák? Jelikož jse doteď jezdil většinou na dovolené na motorce, chtěl jsem zkusit, to víte, stáří se hlásí, také něco jiného, ale podobně "adventure". Nikdy jsem obytňákem nejezdil, půjčovat se mi ho nechce, tak jsem minulý týden koupil v Germánii VW Transporter T4 Carthago Malibu. Zatím se jen seznamuju zaparkovaný, protože ještě čekám na vyřízení papírů. Máte někdo vlastní zkušenost?
  9. Víkendové ježdění. Morgan Plus 4 Morgan 3 Wheeler
  10. Kdyby někdo věděl o něčem v oboru Facility management, případně příbuzných oborech. Praxe ve facility 15 let. Díky za případné nabídky na topavelka@email.cz
  11. Je to mix čivavy a jorkšíra. Ta starší, 11 let, má mámu čivavu, ta mladší, 1,5 let to má obráceně. První jsme koupili náhodně, druhou jsme sháněli docela dlouho. Ale stojí to za to.
  12. Spíš bych řekl, že o BB jen někde v rychlíku četl.
  13. Ahoj, jelikož jedeme na motocyklech na expedici do Jižní Ameriky, sháním nějaký jednoduchý GPS logger pro zaznamenávání tras. Měl by být na externí napájení 12V +-, ale i s interní baterií, externí citlivou anténu, zápis na kartu nebo velkou interní paměť (minimálně 50 dní, nejlépe po jedné sekundě zápis, max. po pěti sekundách) s tlačítkem pro nový track a ukládání velkého množství tracků v nějakém formátu, který je kompatibilní s Garmin, USB rozhraní pro stažení dat a konfiguraci. Neumíte někdo něco takového postavit, nebo nemáte nějaký tip? Na webu jsem nic vhodného nenašel, všechno to má malou kapacitu.
  14. Dovolím se připojit k této diskuzi. E-knihy čtu již od cca 1995 roku, když jsem si koupil svého prvního Psiona, pak Palma a následovala dlouhá řada Sony. V té době to byly ještě všechno TXT nebo pbd soubory (pbd je vlastně také TXT), samozřejmě bez obrázků a dalšího formátování. Před nějakým rokem udělal díru do světa Amazon, se svým Kindle keyboard do kterého dal revoluční E-Ink Pearl display a přizpůsobil cenu širokým masám. Od té doby ho ostatní jen dohánějí. Ale zkrátím to. Být tebou Matthew, koupím si v dnešní době, buď obyčejný Kindle za 79 USD nebo Kindle Touch za 99 USD. Budeš-li chtít něco luxusnějšího, jdi do Sony. To jsou prostě standardy mezi čtečkami. Za ta dlouhá léta jsem vždy knihy nahrával přímo do zařízení a nikdy mi nebylo jasné, proč bych měl mít ve čtečce tisíce knih. Vždy jsem četl max. tři najednou. Tudíž paměťovou kartu jsem nikdy na knihy nepotřeboval. WIFI jsem v nejdříve v Sony a nyní v Kindle použil opravdu hodně sporadicky (v obou Kindle i v Sony WIFI je). Knihy si převádím do odpovídajícího formátu sám, podle toho, jak mi to vyhovuje. Není to nic těžkého a případně poradím.
  15. A navíc má "kmotrovskou" značku
  16. Několik let již jezdím s autama do téhle myčky a plná spokojenost.
  17. Mám v ateliéru Nespresso a plná spokojenost. I mlsná návštěva si z nepřeberné nabídky chutí a síly vždy vybrala a byla spokojená.
  18. do nové práce, kterou byla docela fuška sehnat. Jó krize.
  19. Stačí jen BIS, jako datový tarif. Jak jsem psal, APN mám úplně vypnuté/zakázané.
  20. I-radia neposlouchám, tak nevím. Ale cokoliv na Internetu pustím, normálně mi přes BIS funguje (video, zvuk ...) Pokud nějaká aplikace si potřebuje "cucat" z Internetu, ve většině jde v nastavení zadat, zda má jít přes BIS/BES/APN nebo to dělá automaticky (jelikož mám APN vypnuté, vše si bere z BIS) APN od operátora mám zcela vypnuté, jedu všechno přes BIS. Nová 9900 jde používat jako acces point, to znamená, že jde internetovat v NTB. To jartop: BES nepotřebuješ, stačí ti, aktivovat si BIS.
  21. BB používám již 3 roky a jako pracovní nástroj je ideální a nemá konkurenci. Neříkám, že není bez chyby. Žádný další datový tarif není k BB potřeba, stačí jen BIS/BES. Všechny složky emailů v BB mám (jeden pracovní a čtyři soukromé).
×
×
  • Vytvořit...