Přejít na obsah

JII.

Členové_50
  • Příspěvky

    168
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JII.'s Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. To se tak někdy to no... 100 ml Nový, nerozbalený, v celofánu Cena: 3000 Kč + dopravné
  2. Jasně, chápu. To by muselo být po dohodě v rozumné tloušťce. Prostě lehce tlustší než ty úplně ultratenkounké kůžičky.
  3. Vážení, je tu někdo, kdo by byl schopen vyrobit na míru 18 mm NATO strap (ZULU?) v takovém stylu a barvě? ... A aby ta kůže byla trochu poctivá (tlustší) než takové ty klasiky např. z CNSwatchbands atp.? Děkuji za tipy na místní mistry.
  4. Historii neznám. Byl to vyžádaný dárek. Je k nim ale origo krabice, tah, visačka, kartičky, takže fíky to snad nebudou. @vraby Hehe, tak já vím, že to jsou automaty a že některé automaty nemají možnost manual windu. A když jsem to googlil, tak jsem našel lidi, co říkají, že tento model manuálně natahovat nelze a někteří zase tvrdí, že ano. Tak kdo se v tom má pak vyznat.
  5. Vážení, mám z druhé ruky (Chrono 24) Omega Speedmaster Reduced, 3539.50.00, cal. 3220. Mám pocit, že to má opravdu krátkou rezervu chodu. Včera jsem je měl na ruce celý den až do večera a ráno v 9 se zastavily. Mají ruční nátah? Prošel jsem několik článků a názorů a jsou rozporné názory. Objednal jsem vrtič, ale než z Čajny dorazí, tak to bude trvat. Je možné tedy hodinky ručně natahovat a pokud ano, jak poznám, že jsem na konci? Jinak jsou to opravdu super hodinky. Klasické Speedos jsem nechtěl kvůli hesalitu (já tomu umím bohužel dát celkem na pr., takže potřebuji safír) a manual windu. Děkuji uctivě, J.
  6. Pimpnuté pracanty. Ray II s vyměněnou lunetou a vložkou. Na mě prostě ta původní působí tak nějak dětsky. Takto ale spokojenost největší.
  7. Nic. Nemůžu se rozhodnout. Poraďte. 1) Oblekovky 2) Pilotky 3) Náladovky 4) Nebo potápky v mém případě spíše toolky?
  8. Box na hodinky za slušnou cenu na Zara Home. https://www.zarahome.com/cz/obývací-pokoj/krabice/skříňka-na-hodinky-ze-dřeva-a lnu-c1020264605p305151339.html?colorId=700&ct=true
  9. Převlékl jsem je. A musím říci, že tahle horčice je super! Řemínek modifikován - výměna ze leštěné komponenty a decentní sponu. Ale jinak je super a i kdyby někdo hledal, tak Strapshop. https://www.strapshop.cz/kozene-nato-zulu/nato-premium-kuze-bezova
  10. Jasně, já si je nechám, pokud aspoň strojek bude původní. Dám tam tu bílou vložku do lunety a modrobílý nato pásek a budou to takové letňáky.
  11. To je fakt moc. Fejkovat staré Primky. Kde to jsme?
  12. Tak teda pánové, že já se ptal. 1) Rozbily se mi moje hodinky a oprava bude trvat měsíc, tak jsem potřeboval něco na ruku, protože jinak mám každou chvíli šok, že jsem ty své ztratil. Ano, opravdu jiné nemám, nechal jsem se proti chronobundusu očkovat. 2) Vždycky se mi líbily Prim Sport 1, tak jsem zapátral na bazos.cz a impulzivně hned koupil to první, co jsem viděl. Vypadalo to dobře (nevhodný dar - no dobře, přimhouřím oči a chci věřit) a tak trochu mi bylo při předání jasné, že to pouzdro prošlo jakousi renovací. Na obranu prodávajícího ani nic o originalitě netvrdil. Wow. Za 4 tis. mám na ruku pěkné hodinky. Vypadají jak nové - hnusnej pásek okamžitě vyměním. 3) A teď jsem narazil na "záhadné pouzdro" a vypadá to, že vlastně celé hodinky jsou "druhovýroba, fejk, fík, padělek" - každý vybere dle sympatií. Takže asi i ciferník a ručičky, že? Co je uvnitř raději ani nechci vědět - chci se nechat obelhat, že aspoň strojek je původní. Vůbec jsem netušil, že někdo začal vyrábět neorigo díly. 4) Mezitím jsem si objednal bílou vložku do lunety, protože když už Igeny, tak bělase. Je to tato: https://aukro.cz/prim-sport-1-bila-vlozka-lunety-6972128180?utm_source=transactional_email&utm_medium=email&utm_content=NOTICE_TO_BUYER_BUY_NOW_PURCHASE_CONFIRM&sleId=VFJBTlNBQ1RJT05BTDoxMjczMDUyNTo4YmMwMWUyOC04NjUzLTRiZmYtOTU0Mi1kMzEzYzVjN2VhMjI%3D Má někdo zkušenost s tím, zda tam vůbec ta vložka půjde nasadit?
  13. Děkuju moc za rady. Novou lunetu dávat nebudu - doufám. Akorát přemýšlím (nikdy jsem Igeny neměl), jak moc má jít "volně"? Má cvakat po minutách, či jít plynule? Ta moje jde jakoby plynule, má jemný odpor (jakože lehce přidrhává).
×
×
  • Vytvořit...