Přejít na obsah

pavel67

Členové_50
  • Příspěvky

    292
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    první město na Odře

pavel67's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. https://www.youtube.com/watch?v=GgYL4rZC0v8
  2. Včera odpoledne jsem málem smíchy spadl z žebříku. Skvěle navazující témata.
  3. Umře starý hulič a od nebeské brány je poslán rovnou do pekla. Tak tam přijde a čumí - všude rostou samé záhony trávy, na loukách jsou hromady nasušené trávy, a tak chodí, nevěří svým očím a říká si ,. Ty jo, peklo, ale dyť jsem tu v ráji! Konečně potká dalšího odsouzence do pekla a nadšeně mu ty své dojmy vykládá - a ten ho přeruší: No jo , ale nikdo tady nemá oheň..
  4. Ve vedlejší dědině vyrábějí m.j. i aktovky a tašky. Za 5 let provozu spokojenost. https://www.wildskin.cz/
  5. Tož v pondělí jsem jel z Moravy do Rožmberka na dovču a dneska zpět. To stavebnictví musí být zlatý důl. U nás ve firmě, když se pořídí další laser, tak ještě před jeho příjezdem, se už ví, kdo na něm bude dělat, a už je naplánováno, co se na něm bude pálit. Na těch všech rozestavěných úsecích dálnic stojí stavební stroje za stamilióny a vůbec nikoho netrápí, že se nepracují. Už se ani nedávají cedule s ,,technologickou přestávkou". Napsané: prac. doba 7-17hod, a nikde ani noha. Asi mají strach, že by je lidi zabili za to stání na dálnici a užívání si v 2,2m širokém pruhu, které skrz ně musí snášet .
  6. No teď jsem se vrátil z SK, zas nasraný až na půdu. To, že tam je draho, na to jsem si zvykl, ale jet 370km od Rožňavy k Novému Jičínu 7,5 hodiny je i na mne fakt moc. 5km před koncem dálnice stojíš, Ružomberok prostojíš, nebo poskakuješ krokem, tak dojedeš až k té další dálnici, kterou opouštíš zase půl hodiny, a až za Čadcou se to dá trochu rozjet. Kuva, že ten tchán s tchýní nebydlí někde, kde vede normální cesta Máte někdo zkušenosti s cestou na SK přes PL ?
  7. Moje robka, je Maďarka, pracuje ve firmě, která obchoduje s Maďarskem, kde při dorozumívání používá tu divnou řeč, měla 50, a tak jako dárkový koš, jsem obšlehnul už tady jednou zveřejněný nápad, a upravil do do Hungar stylu. Účastníkům oslavy se to líbilo.
  8. U nás ve firmě se pálí lasery do plechu, a potom z toho plechu zůstávají odpady, tzv. síta. No a naše asistentka se mne ptala,že se její partner ptá, jestli se ty síta mohou použít do betonu jako výztuha. Já říkám, že já bych to nepoužil, že betonářská ocel má na sobě takové vroubky, které drží ten beton v tahu, a já jsem na stavbě používal kari sítě. Ona: aha tak sítě, a ty kari jo? Takže oni jsou žluté? ....na odpověď jsem se dlouho nezmohl.
  9. Na kontrolu kvality ve výrobě sháním člověka znalého čtení strojírenských výkresů. Plat 20.000 +6.000. http://www.ncline.cz/2017/11/kontrolor-kvality/
  10. Na rapidu 1.2 81kW jsem chtěl přejít z intervalu 30.000 na 15.000km. Ptal jsem se na možnost přinesení svého oleje, který by odpovídal těm jejím VW normám, ale servis mne odmítl s tím, že bych přišel o záruku mobility a prodlouženou záruku na 5let/100.000km. Nechal jsem si to tedy provést s jejich olejem 273 kč/litr, viskozita 5W/40 (je to na interval 15.000km).
  11. https://www.autoscout24.de/angebote/volkswagen-new-beetle-cabriolet-2-0-benzin-weiss-44aa6167-64d0-a717-e053-e250040a48a1?cldtidx=3 New Beetle asi nemůže sklamat, kvalita dobrá, 2.0 věčný
  12. On tam nechce hrát. https://echo24.cz/a/iUL45/hvezda-serialu-most-konci-vadi-mu-svedsky-antisemitismus
  13. Nevím, jestli jsme se pochopili. Na naší 17 let staré pračce šli ložiska vyměnit v pohodě (stará poctivá konstrukce). Jen se pan opravář pochlubil, že našli způsob, jak měnit ložiska i na nových pračkách.
  14. Pro Moraváky. Když jsme museli měnit ložiska na naší 17 let staré Gorenje, tak pan opravář http://www.elektro-sajer.cz/ tvrdil, že už se naučili měnit ložiska i na těch pračkách, kde to normálně nejde.
×
×
  • Vytvořit...