Přejít na obsah

miccalek

Členové_50
  • Příspěvky

    883
  • Registrace

Vše od uživatele miccalek

  1. Koze jaret za to dostal po usach? Sem nezral, to forum de fakt dopice jak vsecko okolo.
  2. Já na respirátor nedám dopustit. O víkendu jsem vymetal po 2 letech kotelnu a toho prachu! Normálně jsem to dřív nepoužíval, max. mokrou hadru na čuňu, ale stejně jsem pak dva dny smrkal hovna. A po resp nosík čistý jak lilie.
  3. A regulérní chřipku jsem měl jednou, jako děcko. A to jsem byl týden úplně hotový, bolelo všecko, hlava, kosti, svaly, jo a čuch jsem mimochodem taky neměl. Takže covid19 v mém případě byl fakt úplně o něčem jiném. Na závažnější chřipku jsem sa nikdy neočkoval, nevidím důvod proč sa očkovat proti tomuto covidu. A co psal lynx nahoře, s tím souhlasím bez výhrad, lidi do sebe (i kolem sebe) cpou zbytečně sračky, pak nemá být tolik nemocí a alergií. Nejhorší je, že už pomalu přestáváme mít na výběr a chtě nechtě dostáváme ty hnusy přes potravu.
  4. Lidi vymýšlajů teorie, protože chování mocností tomu krásně nahrává. Zvyšování tlaku na roušky, očkování, atd., tam je evidentní, že nás chcou donutit ke vpichu za každou cenu. Samozřejmě nikdo normální nezpochybňuje že tu respirační onemocnění je a s někým to umí i nepěkně zamávat. Já sám jsem to měl skoro před rokem, telefonicky neschopenku u obvoďačky, dva dny divný pocit v nose, pak ztráta chuti, čichu. I jal jsem se pomoct sousedovi rubat dřevo v lese. Za 14 dní prima práce jsem měl 5kg dole, po kovidu ani památka. Ale fakt záleží kus od kusu, jaký má člověk orgasmus a jak se s tím popere.
  5. Vidím, že tu Martin nemá slavobránu, tak si dovolím založit. V hodinkách se borec vyzná, má mnoho hezkých a ode mě mu taky cosi přibylo. V pohodě pokec, předávka bez problémů, doporučuju!
  6. Teď jsme v práci řešili zimní v létě. A musím říct, že jsou dva typy lidí. Jedni, co jsou zblblí masírkou od výrobců/prodejců gum, že je potřeba mít ideálně minimálně 4 sady (jaro/léto/podzim/zima) - ok, trochu přeháním. A pak druzí, kteří na to serů (jako já) a mají pouze zimní, které drandí 2-3 roky nonstop a pak je vyhodí. Už to tak dělám pár let a možu zodpovědně prohlásit, že jízda na zimní gumě v létě je naprosto ok. Žádná žvýkačka, žádné delší brzdné dráhy v krizových situacích, prostě pohoda. Spotřeba možná o chlup větší, ale zase i větší pohodlí než na letních. žádné přezouvání, akorát si jednou za rok přehodím zpředku na zadek. Beztak je ta zimní za ty 2-3 roky na sněhu naprd, tak proč si držet dvě sady. A je jedno jestli je to continental za 3tis nebo barumka za 1500. První rok paráda, druhý rok horší a třetí ani nemluvím. Mám teda dycky zadokolky, tak tam je to trochu háklivější. Jen čekám kdy se uzákoní že v létě se nesmí jezdit na zimkách, to budu mět po prdeli.
  7. Mne spis pripada plyn chladnejsi a vlhci. Od te sirky to chytne jak nic, u plynu musim vic banat. Bavime se doufam o normal zapiku a ne turboplynaku. Turbikem damozrejme fafku ne, idealne zdalky na doutniky.
  8. Corona je klasika všech klasik. Měl jsem dva, jeden ztratil, jeden prodal. Parádní zapíky, mohu doporučit. Peterson nevím. Rozhodně plnit plynem, který je označený near zero impurities, ne tou sračkou z trafiky (ronson nebo jak). Většina plynů má ve víčku různé redukce na ventilky, takže záběr široký.
  9. Já jabuko od ladě z práce. Proto sa ptám na to wcko.
  10. miccalek

    Zase ta Monstra

    Vidím, že ani u té pinguin verze nejsou indexy stopro vycentrované. Ch jo. A pak sa má člověk divit, když si našinec radši koupí za třetinu homouže.
  11. Pritom pred 10 roky sem na flakoch od sg zacinal. No nic, co jsem vycetl na googlu, tak prej ze kdy sa nam ten tabak uz zda suchy, tak este zdaleks neni. Borci otevrou krabicku a vetraju to pres noc. Takze bych to nevidel tak cerne. Horsi ze su ted nachcipany jak uz dva roky ne a fajka je uz od soboty naprosto zbytecny konicek.
  12. Kamarádi, poraďte prosím jak kouřit flaky od SG. Tož kurnik su blbý já nebo fajfka? Po dlouhé době jsem koupil FVF, balkan a navy. Rozdělal jsem tu viržinku, rozdrobil, nechal chvílu odstát, nacpal. Chytlo to na pátou sirku, pak co chvíla připálit. Celkem jsem na jedno kouření zlikvidoval skoro celou krabičku zápalek. Tabák není nějak extra mokrý, cpu s citem. Normální řezy valím na 3-5 sirek, ale toťty flaky je oříšek. Dyť aj to lano XX mně hoří úplně parádně. Že bych to nechal odstát dýl na vzduchu před kouřením? Zkusím si toho připravit na víc dýmek a nechám to odstát třeba hodinu. A to jsem na youtube pozeral, že borci vezmou celý flák nebo i dva, přeloží a zasunou do faje. Tož to by mně nehořelo, ani kdybych to polel benzínem.
  13. Nevím jestli to tu padlo, ale co se týče alixpressu, tak to vypadá, že daň je automaticky v ceně nákupu nejen při koupi z číny, ale i z některého ze skladů v EU. Jakože ten algoritmus použili globálně na celý alík bez ohledu na místo odeslání. Trošku prasárnička, ni? A teď jsem právě zkusil nějaké výbojky d1s. Tak sklady francie, polsko, česko a pár dalších zruba 12,5 USD plus něco málo na počtu. Including VAt je tam psané všude. No a čína 8 doláčů a skoro prd na poštu, taky incl VAT. To mňa poser.
  14. Včera mně od Michala došla nová jirsovka. A musím říct přátelé, že za patnáct kil je to sakra kvalilitka. Perfektní kresba, vrtání ukázkové, slícování náustku (akryl!) a troubele dokonalé, otvor pro filtr též bez chyby. Akorát trochu nasral ten výmaz kotlíku, ale to sa za chvilku vykouří. Takže chválím páně Jirsu a taky etrafiku, že prodává bezchybný tovar.
  15. Tys měl na dně nejaký tmel? Ta ďoura za kanálkem vypadá že je tam už od výroby anebo napálená, nicméně vypadá zahojená. Spíš jsem si všimnul těch světlých ďobanců do dřeva, to je asi od drátku, jak horlivě fajfku protahuješ čističem, že?
  16. Hra na oliheň - všechny díly shlédnuty (na websharu komplet) a vůbec to není špatné. Sice místama docela krvák, ale vkusně provedeno, nic ke zblití. A mohla by sa udělat druhá řada, ten konec k tomu vybízí.
  17. Já jsem kupil kdysi na aukru použitou fajku, která měla zboku v kotlíku vyžranou díru jako prase. Zalepil jsem to kamnářským tmelem a v pohodě. Drželo to, chuť byla OK.
  18. Na ja, za ty prachy... Je to druhá verze žraloků, jinačí indexy, spona neřeže při zapínání do ruky. Akorát blbci poslali frost white místo frost blue. Ale kompenzace 30 dolarů mně udělala dobře.
  19. No do pytle, to ste mně zas cosi poradili. Eště že su v práci, tak mám na to čas. A grafika taky ujde.
  20. No vidíš, to jsem zatím neobjevil. Asi to valilo celou dobu na max. točky. Díky, mrknu na to.
  21. Přátelé, S7 je od včera doma a hlásím velkou spokojenost. Zatím teda bez vytírání, ale barák si očuchal v pohodě, schválně nebylo vysáté 10 dní, takže chlupů požehnaně. Vysál to ten parchant všecko, aj rohy, u stěn, čumím jak blázen. Vjel na předložku s třásněma, taková hadra 1x2m. Taky z toho hodně dostal, ale třásně neučesal:D Prahy 2cm v klidu, jeden přeskočil na první pokus, druhý vyjel nadvakrát. Hučí docela dost, ale ne jak klasický vysavač, to zas ne. Mrkl jsem aj na alík, tam je náhradního příslušenství požehnaně a za pár korun, takže vše ok.
×
×
  • Vytvořit...