Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Já tam vidím LDH. Ve zkratce (víc toho stejně nevím): Lidové družstvo hodinářů, kteří po válce osazovali různé strojky do svých pouzder, a zároveň vyráběli i číselníky.

Odesláno
LDH - Lidové družstvo hodinářů...

Hm tak jestli je tohle pravda tak to je pecka :jawdrop:

frajer u nich totiz pise Letecké švýcarské náramkové hodinky 2.sv Používané hlavně piloty Luftwaffe ale i spojenci.

Odesláno (upraveno)
Hm tak jestli je tohle pravda tak to je pecka :jawdrop:

frajer u nich totiz pise Letecké švýcarské náramkové hodinky 2.sv Používané hlavně piloty Luftwaffe ale i spojenci.

No pohledej v historii - něco už jsme o tom napsali, používali poměrně slušné strojky, často Švýcarské např. Omega.... takže to nemusím být nic strašného, ale asi těžko to kdy vlastnil nějaký pilot Luftwaffe :-)) Já mám jedny velké je je to docela kovářká práce bez značky strojku, ale na druhou stranu jsem viděl s pěkným strojkem Doxa či Omega....

Asi myslíš tuhle aukci ... http://www.aukro.cz/item285378303_letecke_...dinky_2_sv.html

Strojek vypadá dost zanedbaně a asi bych se toho bál, ale pouzdro na 1. pohled vypadá jako dural což není na předelávku zas tak marný. Já koupil svoje LDH ( průměr 50 ) za 160,- ... no ale to poudro by za hřích stálo. dal bych tam strojek Molnia...

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno (upraveno)
No pohledej v historii - něco už jsme o tom napsali, používali poměrně slušné strojky, často Švýcarské např. Omega.... takže to nemusím být nic strašného, ale asi těžko to kdy vlastnil nějaký pilot Luftwaffe :-)) Já mám jedny velké je je to docela kovářká práce bez značky strojku, ale na druhou stranu jsem viděl s pěkným strojkem Doxa či Omega....

aspon podle spatny fotky je ten strojek neznacenej..

no kdyby o ne nekdo mel zajem jsou tady http://www.aukro.cz/item285378303_letecke_...dinky_2_sv.html

dik za rady

jj to jsou ony.. za hřích možná ale za litr pro me ne.. :unsure: :-)

Upraveno uživatelem Pepe
Odesláno

Hehe, americti piloti nosili za 2.svetove hodinky ceske vyroby od Lidového družstva hodinářů :D

Podobne zarucene armadnich hodinek je na aukru spousta. Vadim se, ze to ti lide vedi, ale snazi se jen touto lzi nalakat pripadne kupce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...