pciza Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Pořád mně baví. Už přemýšlím jestli nepořídit ještě bílé na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 10. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Nový přírůstek do sbírky: MASTERPIECE GRAVITY 40TH ANNIVERSARY LE 40 kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milian1 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Potreboval jsem nejake lepsi elektricke chronografy, tak jsem zkusil tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 V 10. 10. 2019 v 13:04, Rici-Pici napsal: Nový přírůstek do sbírky: MASTERPIECE GRAVITY 40TH ANNIVERSARY LE 40 kusů Za mě velká paráda. Pouzdro je černý matný kov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 2. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 (upraveno) V 30. 8. 2020 v 19:17, xpolp32 napsal: Za mě velká paráda. Pouzdro je černý matný kov? Je to slitina POWERLITE od ML. Barva je taková antracitová, příjemná. Upraveno 2. října 2020 uživatelem Rici-Pici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stickler Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Ty jsou velkolepé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 :-)Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Sedí parádně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Sedí parádně!Díky:-) budu je opečovávat :-)Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Trochu to tu oprasim jinak at je 2021 lepsi nez 2020Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Přidám také Aikony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Stale v bile, ale ten cerny cifr je taky pekny Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 V 7. 1. 2021 v 14:34, Coach napsal: Stale v bile, ale ten cerny cifr je taky pekny Díky Bílý je také parádní, rád bych ho viděl naživo (tu jedinou variantu jsem neviděl). Původně jsem chtěl modré, ale je pravda, že černá je universálnější a s AR to hraje velmi dobře . OT: pěkný plotr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Díky Bílý je také parádní, rád bych ho viděl naživo (tu jedinou variantu jsem neviděl). Původně jsem chtěl modré, ale je pravda, že černá je universálnější a s AR to hraje velmi dobře . OT: pěkný plotr Dnes opet na ruce Modry cifr by se mi asi omrzel, ten cerny a bily ma neco do sebe, jeste se mi na fotkach libila pvd uprava, ale nevim, jak by na tom byla s citelnosti Jinak plotr - diky, snad do konce tydne pujde k zakaznikovi a bude mu slouzit ke spokojenosti Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 A dneska zase MLA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 8 hodinami, dieqo napsal: A dneska zase MLA Moc pěkná fotka. Občas se mi zasteskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 V 22. 1. 2021 v 19:10, pciza napsal: Moc pěkná fotka. Občas se mi zasteskne. Díky. Jenom se mi nějak nedaří je vyfotit tak, aby bylo vidět, že jsou fakt černé nebo se mi možná nechce, protože ten AR maj pěkně udělaný Každopádně se nosí hodně pohodlně a pomalu začínají přebírat funkci "každodeněk". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 před 4 minutami, dieqo napsal: Díky. Jenom se mi nějak nedaří je vyfotit tak, aby bylo vidět, že jsou fakt černé nebo se mi možná nechce, protože ten AR maj pěkně udělaný Každopádně se nosí hodně pohodlně a pomalu začínají přebírat funkci "každodeněk". Taky si myslím že jsou to univerzály. A s tím focením je fakt problém. Já měl modrásky a pořádně je vyfotit aby vynikly v celé kráse byl vždycky boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Tak já to zase tady trochu oživím teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Taktez se pripojim Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se