roon Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 nene...to jen mám dvě-tři oblíbené řady o kterých trošku vím a masivně googluju:-) a pak dělám chytrého. Jinak před cca rokem se Seikomatic s tím 39 kamenovým strojkem prodal přes 1000 USD jj za tuhle cenu jich pár měl i ten člověk od kterého jsem koupil svoje King Seiko, akorát poslední dobou bohužel nic nenabízí
safi Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 jj za tuhle cenu jich pár měl i ten člověk od kterého jsem koupil svoje King Seiko, akorát poslední dobou bohužel nic nenabízí Jestli se jedná o cellowatch tak jsem před časem na Seiko and Citizen fóru na něj četl nějaké hromadné negativní recenze, tak to asi zabalil
roon Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 Jestli se jedná o cellowatch tak jsem před časem na Seiko and Citizen fóru na něj četl nějaké hromadné negativní recenze, tak to asi zabalil jo jedná se o cellowatch, tak to jsem měl asi velké štěstí, můj nákup u něj bz naprosto bez problémů.
safi Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2007 jo jedná se o cellowatch, tak to jsem měl asi velké štěstí, můj nákup u něj bz naprosto bez problémů. U mě také, až na to pouzdro Lord Marvelů to bylo ve stavu neodpovídající ceně...
Tomasak Odesláno 4. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2008 Další aukce na tento typ, tentokráte s kalibrem 6218 aukce Z D E
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se