Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
nene...to jen mám dvě-tři oblíbené řady o kterých trošku vím a masivně googluju:-) a pak dělám chytrého. Jinak před cca rokem se Seikomatic s tím 39 kamenovým strojkem prodal přes 1000 USD

jj za tuhle cenu jich pár měl i ten člověk od kterého jsem koupil svoje King Seiko, akorát poslední dobou bohužel nic nenabízí :(

Odesláno
jj za tuhle cenu jich pár měl i ten člověk od kterého jsem koupil svoje King Seiko, akorát poslední dobou bohužel nic nenabízí :(

Jestli se jedná o cellowatch tak jsem před časem na Seiko and Citizen fóru na něj četl nějaké hromadné negativní recenze, tak to asi zabalil

Odesláno
Jestli se jedná o cellowatch tak jsem před časem na Seiko and Citizen fóru na něj četl nějaké hromadné negativní recenze, tak to asi zabalil

jo jedná se o cellowatch, tak to jsem měl asi velké štěstí, můj nákup u něj bz naprosto bez problémů.

Odesláno
jo jedná se o cellowatch, tak to jsem měl asi velké štěstí, můj nákup u něj bz naprosto bez problémů.

U mě také, až na to pouzdro Lord Marvelů to bylo ve stavu neodpovídající ceně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...